Thanos1972 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 και η παστα να σου εκανε την ζημια,οτι ζημια ηταν να γινει,εγινε. κατεβασε Msi afterburner και ριξε τα ρολογια της μεχρι να σταματησει το Pixelιασμα.εαν σταματησει. αλλιως,σιγα σιγα πας για αλλαγη καρτας.εαν ειναι μονο για ταινιες εισαι τυχερος,θα την βγαλεις φθηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μάλλον τα 'φτυσε η κάρτα απ'την περιγραφή που κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
criminal87 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 κανουν θορυβο οι toxic....απο 65 και πανω καλυτερα να παω σε αλλο δωματιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μπορώ να φλασάρω bios μιας εταιρείας σε άλλη κάρτα;Δηλαδή έχω vtx3d 7970 και να βάλω ένα από sapphire ή πρέπει αναγκαστικά να πάω σε vtx3d και να είναι και συμβατό κιόλας με την κάρτα μου ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μπορείς να βάλεις από άλλη έκδοση bios, αρκεί να μην είναι από custom 7970.Εκεί μπορεί να ταιριάξει, μπορεί και όχι γιατί των custom έχουν διαφορετικά ρεύματα και διαφορετικό προφίλ για το fan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Και η δική μου και η άλλη custom είναι.Σε λίγο που θα πάω σπίτι θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αν είναι custom μπορείς να δοκιμάσεις, σίγουρα πάντως δεν θα σου κάνει το bios της Lightning 7970.Αλλά από καμιά Asus custom κλπ θα δουλεύει κανονικά λογικά.Μπορείς να το ψάξεις και στο google βέβαια να δεις αν κάποιος με την δικιά σου κάρτα έχει κάνει κάτι παρόμοιο και ποια ήταν τα αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έψαξα, αλλά δε βρήκα κάτι.Στη χειρότερη δε θα δουλεύει, θα μπουτάρω με το 2ο bios και θα επαναφέρω το αρχικό. edit: οιπόν, με αυτό της sapphire δε δούλεψε.Μπούταρε κανονικά όμως, απλά δεν την αναγνώριζαν σα συσκευή τα windows και επί της ουσίας δε μπορούσες να κάνεις και πολλά.Με μια άλλη έκδοση της ίδιας εταιρείας όλα ρολόι. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2014 από Bigi444444 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασίλης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μια Sapphire 260X ειναι καπως ετσι : Ποσες φασεις εχει; 4 συν μια ή 5 συν μια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εχω coil whine σε μια απο τις 2 280x. Μολις φορτωνει η καρτα το παιχνιδι. Την στελνω rma? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlgeor Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εγω εκανα rma για coil whine μετα απο 6+ μηνες και πηρα full refund. Καλο θα ηταν βεβαια να μην καθυστερησεις αν τηνεχεις αγορασει προσφατα και να προχωρησεις σε rma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εγω εκανα rma για coil whine μετα απο 6+ μηνες και πηρα full refund. Καλο θα ηταν βεβαια να μην καθυστερησεις αν τηνεχεις αγορασει προσφατα και να προχωρησεις σε rma Χθες αγοραστηκε. Την εκανες στο καταστημα που την πηρες η στην εταιρεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guru1990 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα...έχω την HD7870 GHz Editon με το εξής πρόβλημα (http://www.hwbox.gr/...tis-seiras.html) Την κάρτα την έχω πάρει από κατάστημα της γειτονιάς στο οποίο την πήγα λέγοντας το πρόβλημα,την κράτησαν 5 μέρες λέγοντας μου πως δεν βρήκαν πρόβλημα...πιστεύω πως η άνθρωποι εκεί είναι αρχάριοι...γιαυτό θα ήθελα την βοήθεια σας αν γνωρίζει κάποιος την διαδικασία RMA τις AMD να κοινιθω απο μονός μου..Ευχαριστωω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd@ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Κληαπσερα εχω την gigabyte amd radeon r9 280x ηθελα να ροτισω αν υπαρχει να της βαλω Υδρόψυξη ! ευχαριστω και αν υπαρχει,καπιο σιτε παρακαλω!ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlgeor Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Η καρτα ειχε αγοραστει απο αμαζον ιταλιας. Οι ανθρωποι ειναι τρομεροι. Η καρτα αργησε να παει (ελτα) και μου εκαναν refund μεταφορικα και ολοκληρη την αξια χωρις καν να την παραλαβουν για να τσεκαρουν το προβλημα Αφου την πηρες εχθες πηγαινε τη αυριο στο καταστημα που την πηρες και ζητα αλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα