STORM1978 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Καλή Τρίτη η κάρτα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Καλή Τρίτη η κάρτα!!! Μαλιστα...κατσε να παω να παιξω λιγο εγω μετα.να δοκιμασω εαν ανεβαινει και αλλο ρε παιδι μου. εν το μεταξυ, περιμενε εσυ,περιμενε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpana Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Είσαι σίγουρος οτι είναι από τη κάρτα; Τι είδους θόρυβος είναι; Μπορεί να είναι coil whine. Ναι απο την καρτα ειναι..δεν ειναι απο τους ανεμιστηρες της.Οταν παιζω games μου το κανει.Απο θερμοκρασιες ειναι μια χαρα..μεχρι 65 να παει σε full load..Να βγαλω video? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Οχι,coil whine είναι κατα 90%. Άνοιξε ενα παιχνιδι που στο κανει πανταπαντα,και ενεργοποιησε το V-Sync. Σταμάτησε ο ηχος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpana Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Τωρα που παιζω dota 2 ειναι το v-sync ανοιχτο.και ακουγετε..αλλες φορες πιο δυνατα αλλες πιο χαμηλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 παιδια ερωτηση περιμένουμε καποιο νεο μοντελο απο AMD προσεχώς ?? περα απ τις 290 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1KOSSS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μόνο νέες υλοποιήσεις R9-290 kai 290x. Κάτι για R10 zeus είχα ακούσει αλλά θεωρώ ότι είναι τρελό TROLLARISMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 That special moment, when you upgrade your GPU after five years..!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1KOSSS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Για πες πρώτες εμπειρίες gaming... Νομίζω ότι ο Phenom θα αρχίζει να λαχανιάζει για να την ακολουθήσει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 That special moment, when you upgrade your GPU after five years..!! έναν 6300/8320 θες τώρα και είσαι μια χαρά! (ή 1090 μεταχειρισμένο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δεν έβαλα τίποτα ακόμη, έπιασα το Beyond στο PS3.. Πάντως την παρθενιά θα την πάρει το BF4! Πιστεύω και με ένα unlock+OC είμαι οκ, είμαι ήδη στα 3.4 (3core) και μέχρι τώρα δεν είχα κάπου θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Για πες πρώτες εμπειρίες gaming... Νομίζω ότι ο Phenom θα αρχίζει να λαχανιάζει για να την ακολουθήσει.... Στο μόνο παιχνίδι που θα λαχανιάσει ο Phenom, είναι στο Left 4 Dead 2 που έχει μεγάλες απαιτήσεις σε επεξεργαστική ισχύ αλλά αστείες σε γραφικά. Στα υπόλοιπα θα είναι το απόλυτο ταίριασμα. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος θα υστερεί. Αλλά και στο Left 4 Dead 2 θα έχει πάνω από 100fps οπότε ποιος νοιάζεται; Μπορείς κι εκεί βέβαια να ντροπιάσεις την κάρτα γραφικών βάζοντας supersampling 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1KOSSS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Στο μόνο παιχνίδι που θα λαχανιάσει ο Phenom, είναι στο Left 4 Dead 2 που έχει μεγάλες απαιτήσεις σε επεξεργαστική ισχύ αλλά αστείες σε γραφικά. Στα υπόλοιπα θα είναι το απόλυτο ταίριασμα. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος θα υστερεί. Αλλά και στο Left 4 Dead 2 θα έχει πάνω από 100fps οπότε ποιος νοιάζεται; Μπορείς κι εκεί βέβαια να ντροπιάσεις την κάρτα γραφικών βάζοντας supersampling Καλά μην παίρνεις και όρκο, βγαινουν και παιχνίδια όπως το w3... Καλός χρυσός ο Phenom αλλά τα χρόνια περνάνε.. Βέβαια με λίγο oc όλα γίνονται ευκολότερα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Καλά μην παίρνεις και όρκο, βγαινουν και παιχνίδια όπως το w3... Καλός χρυσός ο Phenom αλλά τα χρόνια περνάνε.. Βέβαια με λίγο oc όλα γίνονται ευκολότερα.... Ναι, αλλά δεν μιλάμε για κάποια 290X. Για την R9 270 ή και την 280 ακόμα το ταίριασμα είναι καλό στις περισσότερες περιπτώσεις. Για 290 και πάνω δεν το συζητάμε, η Intel έχει καλύτερες προτάσεις. Να μην αναφέρουμε και το Mantle που τα περισσότερα AMD fanboys ( ) θα τρέξουν να υποστηρίξουν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Έβαλα λοιπόν το BF4, η κάρτα ούτε που ακούγεται! Στα 1080p, όλα ultra αλλά χωρίς φίλτρα και motion blur, σε ανοιχτές περιοχές κυμένεται μεταξύ 40 και 50fps. Σε έντοντες σκηνές, κάτω απο 30 δεν έπεσε, και ηταν στιγμιαίο drop, μετά πάλι 40+. Και δεν έκανα κάποιο OC. Είμαι απόλυτα ικανοποημένος! Δεν περίμενα να τραβάει έτσι (εκτός κι αν θα 'πρεπε να τραβάει καλύτερα ). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα