mayrozjack Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Αν μπορείς να δώσεις την (όποια) διαφορά τιμής, θα έλεγα να πας σε 270(Χ), για το γμτ του νεώτερου και μόνο. Οθόνη (ανάλυση)? CPU/RAM? i7-4771, 8GB-1600, ανάλυση προς το παρον μικρή (1280x1024), αλλά κανονικά είτε 27" σε 2.560 x 1.440 είτε 2 x 24" σε 1920x1080 Συγκεκριμένα 2 κάρτες έχω "σταμπάρει": http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36951&cat=5&sub=136&pmanuf=0&sort=undefined&step=3 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-7870-2GB-OC-11199-19-20G.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μια δική μου εμπειρία με τις custom Gigabyte κάρτες. Όποτε έχω πάρει (2 φορές) έχουν γίνει rma. Δεν μου έχει τύχει με άλλη εταιρεία αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μια δική μου εμπειρία με τις custom Gigabyte κάρτες. Όποτε έχω πάρει (2 φορές) έχουν γίνει rma. Δεν μου έχει τύχει με άλλη εταιρεία αυτό. Μπορεί να μην σε γουστάρει η Gigabyte και όταν βλέπει το όνομα σου να σου στέλνει προβληματικές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Λες Storm; Μπορεί.. Γενικά την έχω για "τσαπατσούλα" την Gigabyte. Αυτά που λένε για προβληματική εφαρμογή της ψήκτρας στις custom gigabyte r9 290 επειδή κάνανε copy paste to 450W cooler από τις GTX 780 ξέρει κανείς αν ισχύει; Οι Sapphire r9 290 trixx είδα ότι παρέχουν και hdmi cable( 1.4a στα 1.8m) για όσους τους ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Συγκεκριμένα 2 κάρτες έχω "σταμπάρει": http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36951&cat=5&sub=136&pmanuf=0&sort=undefined&step=3 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-7870-2GB-OC-11199-19-20G.htm Γιατί όχι τη Gigabyte 270 OC; Λόγω BF4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Με τη 290x οταν επιλεγω απο το bios ultra fast boot μου λεει οτι δεν υποστηριζεται! WTF?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Υπαρχει καποιος τροπος να παρακολουθω την πορεια του RMA για την καρτα μου (tracking number?). Την εστειλα στην sapphire στις 28/12 χωρις καποιο νεο ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Παλιότερα όταν έστειλα κάρτα στην sap πήρε σχεδόν 1,5 μήνα η αντικατάσταση . Οποτε υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenJiNx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, μόλις κούμπωσα την Asus 280x στο σύστημα της υπογραφής μου. Πάω να περάσω τους drivers και βλέπω πως στο CD υπάρχουν οι 13,20 display drivers. Είναι διαφορετικό αυτό απ' το AMD Catalyst? Στο site της Asus βλέπω πως υπάρχουν ATI Display Driver 13.152 Στο site της AMD βλέπω πως υπάρχουν Catalyst Software Suite 13.12 Πως γίνεται στο CD της κάρτας να έχει πιο καινούργιους drivers απ' ότι στο site της εκάστοτε εταιρείας ? Είναι άλλο το Display driver και άλλο το Catalyst software suite? Στην τελική ποιους να περάσω? Χρησιμεύει κάπου το HydraVision Package? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Εχει καμμια εταιρεία καλό RMA για radeon κάρτες ή όλες τα ίδια χάλια είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 γιατι αμα παρεις msi ας πουμε nvidia νομιζεις οτι εχει διαφορα το rma σε συγκριση με το Msi radeon? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mayrozjack Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Γιατί όχι τη Gigabyte 270 OC; Λόγω BF4; Δεν μου άρεσαν τα ανεμιστηράκια, σαν κατασκευή. Πολύ "ψεύτικα" μου φάνηκαν. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος να την προτιμήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 εχει δοκιμασει κανεις να μετρησει το idle της 290 με δυο οθονες και τους τελευταιους drivers? thanks λοιπον παιζει να ισχυει αυτο "The Radeon R9 290X’s power consumption at idle is surprisingly high. Even though AMD makes a point of highlighting its ZeroCore Power feature, which does drop the card to a miserly 5 to 6 W, you only enjoy the benefit of this when your monitor is in suspend mode. As soon as the desktop becomes active, power consumption jumps to 20 W with one monitor connected. Connect two and you’re looking at 57 W. Three monitors take you all the way up to 59 W. This means that the R9 290X consumes more power than two overclocked GeForce GTX 780s in SLI with more than one monitor attached." με ενα μονιτορ μου ετρωγε 105w και μολις κουμπωσα το δευτερο, η καταναλωση πηγε στα 120w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenJiNx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, μόλις κούμπωσα την Asus 280x στο σύστημα της υπογραφής μου. Πάω να περάσω τους drivers και βλέπω πως στο CD υπάρχουν οι 13,20 display drivers. Είναι διαφορετικό αυτό απ' το AMD Catalyst? Στο site της Asus βλέπω πως υπάρχουν ATI Display Driver 13.152 Στο site της AMD βλέπω πως υπάρχουν Catalyst Software Suite 13.12 Πως γίνεται στο CD της κάρτας να έχει πιο καινούργιους drivers απ' ότι στο site της εκάστοτε εταιρείας ? Είναι άλλο το Display driver και άλλο το Catalyst software suite? Στην τελική ποιους να περάσω? Χρησιμεύει κάπου το HydraVision Package? Μια βοήθεια ρε παιδιά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Revan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μια βοήθεια ρε παιδιά..Ναι φίλε μου είναι διαφορετικοι. Άμα δεις στο suite λέει Display Driver ver. 13.251 οπότε είναι πιο νέα έκδοση από το cd. Βαλε της amd λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα