Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

AMD Volcanic Islands Codename  GPU Model  Refreshed Part
Hawaii                                               R9 290X    None -True HD 7970 Successor
Hawaii                                               R9 290       None -True HD 7950 Successor
Tahiti XTL                                          R9 280X      HD 7970
Tahiti XT                                            R9 280        HD 7950
Curacao XT                                       R9 270X      HD 7870
Curacao Pro                                      R9 270        HD 7850
Bonaire XTX                                      R7 260X      HD 7790
Oland XT                                           R7 250        HD 6670
Oland Pro                                           R7 240       HD 6570

Read more: http://wccftech.com/amd-volcanic-islands-r200-family-codenames-revealed-gpus-hawaii-feature-refreshed-hd-7000-cores/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Wccftechcom+%28WCCFtech.com%29

Una faccia una razza!, όσοι έλεγα ότι η nvidia έθαψε τιμολογιακά τις 660ti (και τα υπόλοιπα περι πελατών κτλ) ένα θα πω Brace yourselfs!

Με αυτα και με αυτά ακόμα να πάρω κάρτα... να δω πότε...

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.

Φανη,οκ ασε με να αναθεωρησω.υπαρχει παιχνιδι εκτος του crysis 3 και metro σε αναλαυση 1920Χ1ΧΧΧ που να ζοριζει μια 780?H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ CRYSIS 3 :P

Τωρα για την αναλυση που λεει ο φανης ειναι αλουνου παπα ευαγγελιο :P

Δημοσ.

E δεν το λες και καινούργια αρχιτεκτονική μην τρελλαθούμε κιόλας.

Από θέμα επιδόσεων μιλούσα. Η αρχιτεκτονική είναι απλώς βελτιωμένη CGN από όσο έχω αντιληφθει.

Δημοσ.

6 κατοστάρικα για μη καινούργια αρχιτεκτονική δεν αξίζει για κανένα λόγο, ας έδινε 50-60% boost έναντι μιας 7970Ghz και το συζητάγαμε.

η τιμη μπορει να ειναι μεγαλη γιατι θα υπαρχουν στοκ κομματια απ την σερα 7. εξαλλου παντα οι τιμες ειναι μεγαλες στην αρχη !!

τοτε πλακονουν ολα τα fun boys και τα μεγαλα site που κανουν reviews για αγορες.

50-60% επιπλεων επιδωσεις σε αυτες τις διαστασεις μεγεθους της gpu ? σαν πολυ δεν ειναι? 

θα εχουμε μεγαλη καταναλωση, θερμοκρασια, ποιο μεγαλο pcb, μεγαλλητερο συστιμα ψυξης και σε συνολο ολων αυτων θα εχουμε μεγαλη τιμη!!!

μετα τα 6 κατοστάρικα οχι μονο θα ειναι στο νερο αλλα θα τα ξεπερασει σιγουρα !!!!

Δημοσ.

Για μέχρι 1200P δεν ζορίζεται πουθενά, για 1440/1600P θες SLI αναγκαστικά.

η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει σε αυτες τις αναλυσεις και δεν εχω γνωμη επ αυτου :)

βεβαια μην δεινεις και τοοooση βαση στα bench για το πορισμα.....αλλα προφανως στο μετρο/crysis 3 με ultra και x8 msaa θα ζοριζεται εκει!!!

υγ. υπαρχουν και mod bios για τιτανα/780 που κερδιζουν αλλο ενα 35% επιπλεον σε αποδοση  :)

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει σε αυτες τις αναλυσεις και δεν εχω γνωμη επ αυτου :)

κάτσε και μέτρα πόσα παραπάνω πίξελ σε σχέση με το 1080 έχουν αυτές οι αναλύσεις και θα έχεις μια χαρά γνώμη :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...