Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι.

Δεν περιμένω τπτ γιατί δεν ξέρω επίσημα κάποια λεπτομέρεια.

Αντίθετα, ξέρω τι είδαμε από 6ΧΧ σε 7ΧΧ από την "πράσινη", εξ ου και η παρατήρησή μου στην παραπάνω expert opinion.

Μόλις τα δούμε, να τα ξεφωνίσουμε μαζί όσο θέτε.

• Like 5
Δημοσ.

Αν δεν υπυρχαν αυτοι που βγαζουν λιγα συμπερασματα μεσω των rumors τοτε δε θα υπηρχε λογος να γραφουμε εδω παρα μονο λιγα λογια πριν και αλλα λιγα μετα το release...Κουβεντα γινεται, κανεις δε μετανιωνει για κατι που εχει γραψει.:) :)

• Like 1
Δημοσ.

Αν ισχύουν οι πληροφορίες ότι:

1) H διάδοχος της 7870 είναι η 7970 και η διάδοχος της 7850 η 7950

2) Υπάρχει Hawaii XT, Hawaii Pro και Hawaii LE τα οποία και τα τρία είναι πάνω από τον μεγάλο πυρήνα Tahiti σε επιδόσεις.

θα έλεγα ότι πρέπει να περιμένουμε καλά πράγματα από τον νέο πυρήνα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν υπυρχαν αυτοι που βγαζουν λιγα συμπερασματα μεσω των rumors τοτε δε θα υπηρχε λογος να γραφουμε εδω παρα μονο λιγα λογια πριν και αλλα λιγα μετα το release...Κουβεντα γινεται, κανεις δε μετανιωνει για κατι που εχει γραψει. :) :)

To έγραψα μόλις σε άλλο forum παλιότερα οι εταιρείες έδειχναν μεγαλύτερη ανοχή στις εκάστοτε διαρροές. Οι διαρροές έχουν το καλό ότι κρατάνε τις συζητήσεις ζωντανές και το ενδιαφέρον αυξάνεται. Εφόσον από την άλλη οι εταιρείες δεν εκτιμάνε αυτή τη μορφή της έμμεσης και ανέξοδης διαφήμισης μην περιμένουν και τις μάζες να κατεβάσουν τα βρακιά τους στην κυκλοφορία.

Επειδή σε άλλο forum για μια μικροδιαρροή για το Pitcairn 10 μέρες πριν την κυκλοφορία του μου ζήτησε το AMD PR τον λόγο και από που της έχω τις πληροφορίες η απάντησή μου ήταν ότι δεν είμαι τόσο αφελής να αποκαλύψω την προέλευση και δεν τους έχω και καμία υποχρέωση όσων αφορά το συγκεκριμένο. Αλλά εφόσον Κύριοι θέλετε να τεμαχίσετε και την τελευταία τρίχα, καλώς αλλά μην περιμένετε να ξανασχοληθώ μαζί σας. Ούτε η NV είναι πολύ καλύτερη αλλά επειδή έχουμε άλλη σχέση απ΄το παρελθόν δεν μου κάνουν τέτοια τσαλιμάκια. Τους τα χώνω άλλωστε για το Tegra οπότε με αποφεύγουν σαν το διάολο το λιβάνι.

• Like 3
Δημοσ.

To έγραψα μόλις σε άλλο forum παλιότερα οι εταιρείες έδειχναν μεγαλύτερη ανοχή στις εκάστοτε διαρροές. Οι διαρροές έχουν το καλό ότι κρατάνε τις συζητήσεις ζωντανές και το ενδιαφέρον αυξάνεται. Εφόσον από την άλλη οι εταιρείες δεν εκτιμάνε αυτή τη μορφή της έμμεσης και ανέξοδης διαφήμισης μην περιμένουν και τις μάζες να κατεβάσουν τα βρακιά τους στην κυκλοφορία.

Επειδή σε άλλο forum για μια μικροδιαρροή για το Pitcairn 10 μέρες πριν την κυκλοφορία του μου ζήτησε το AMD PR τον λόγο και από που της έχω τις πληροφορίες η απάντησή μου ήταν ότι δεν είμαι τόσο αφελής να αποκαλύψω την προέλευση και δεν τους έχω και καμία υποχρέωση όσων αφορά το συγκεκριμένο. Αλλά εφόσον Κύριοι θέλετε να τεμαχίσετε και την τελευταία τρίχα, καλώς αλλά μην περιμένετε να ξανασχοληθώ μαζί σας. Ούτε η NV είναι πολύ καλύτερη αλλά επειδή έχουμε άλλη σχέση απ΄το παρελθόν δεν μου κάνουν τέτοια τσαλιμάκια. Τους τα χώνω άλλωστε για το Tegra οπότε με αποφεύγουν σαν το διάολο το λιβάνι.

Keep on going mate!!! Συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!

Δημοσ.

Και η ονομασία μέσα στο marketing είναι..

Την άλλαξαν για να ακούγεται κάτι νέο ενώ ουσιαστικό είναι ξαναζεσταμένο φαγητό..

Δε ξέρω με έχετε μπερδέψει :p

Μια περιμένουμε κάτι

Την άλλη δε περιμένουμε τίποτα ιδιαίτερο

Silly season ? μα εδώ κοντεύουν να βγουν οι κάρτες στην αγορά από όσα λεγόταν …

Καλά εσύ ξέρω από maxwelll και μετά μόνο σε ενδιαφέρει :D

Κι εγώ δε βιάζομαι πάντως οπότε σε καταλαβαίνω ;-)

Δημοσ.

Δεν φταίνε αυτοί, αφού τα 20Nm δεν είναι έτοιμα ακόμα πως θα αυξήσουν τις επιδόσεις..Θα πρέπει να φτιάξουν μεγάλο πυρήνα σαν την nVidia αλλά δεν..Αν και οι φήμες λένε ότι πρόκειται για ~480mm² που δεν είναι και τόσο μικρός..

Μπερδέψατε τα νήματα, αγαπητέ.

Καθόλου δεν μπέρδεψα τα νήματα, και ο Ailuros έχει πει ότι πρόκειται για ξαναζεσταμένο φαγητό και όντως έτσι είναι εφόσον μιλάμε για 28nm και πάλι.

Λέγατε για την nVidia με την σειρά 7 αλλά τώρα θα πάρετε κάτι αντίστοιχο και από την AMD και θα ηρεμήσετε και 'σεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...