Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παράλογη αύξηση της toxic . Να είχαν κανει λάθος τιμολόγηση στην αρχή στα 313 μου φαίνεται απίθανο. Σύμφωνα με τον ανταγωνισμό αυτή πρεπει να ειναι η τιμή της. Μάλλον λειτούργησε ο νόμος του εμπορίου ζήτηση - προσφορά ! Τέλος πάντων η εποχή που θα πέσει γύρω στα 300 ευρω ειναι κοντά ....

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απλα ξέχασε το,να την πάρεις σε αυτήν την τιμή.. Τόσο καιρό την είχε 313€ και ηταν καλη περιπτωση,τωρα στα 350 δεν αξίζει με την καμια. Κοψε λοιπον και εσυ εισητήριο σου και μπες στην ουρά για την αγορά της custom 290 :P

Όλοι πίσω από εμένα εννοείται ε?  :P  :D  :lol:

Αν αναλογιστείς ότι και στο εξωτερικό η τιμή είναι εκεί, δεν βλέπω πουθενά το κακό για την αύξηση παρόλο που και εγώ θα ήθελα να την πάρω για 313 ευρώ εννοείται αν δεν περίμενα για την 290!

• Like 1

και τι εγινε που την πηρε?ουτε παιζει ο αχρηστος (ωπα λαθος,αλλος User ειναι αυτος).

μονο benches τρεχει για να βλεπει τις θερμοκρασιες απο την ψυχτρα και παγωνει μεσα στο δωματιο. :P

• Like 4

Καταστρέφουν μια πολύ καλή θερμάστρα οι αχρείοι!!! Και μετά σου λένε ότι η AMD δεν προσέχει τους χρήστες της!!! Για εμάς στην Ελλάδα τις έβγαλε να ζεσταθεί το κοκαλάκι μας τώρα τον χειμώνα γιατί για πετρέλαιο ούτε λέξη!!!  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 1

Για σοβαρευτείτε...

Ο κόσμος πεινάει, θέλει να βγάλει κανένα Litecoin κι εσείς θα πάρετε κάρτες γραφικών για να παίζετε παιχνίδια; 

:P

• Like 5

http://www.skroutz.gr/s/4237330/Sapphire-Radeon-R9-280X-3GB-Toxic-11221-01-40G.html?keyphrase=280x+toxic

Και παίζω σε 1920χ1080. Όμως θα αλλάξω την οθόνη μέσα στους επόμενους 3-4 μήνες σε μία καλή. (Benq xl 2420t ή Eizo Foris FS2333 γιατί παίζω FPS).

36something πήρα την 290 απο το παράλογα αργό compuniverse. Βέβαια, απο οτι βλέπω, τώρα εχει 4 εβδομάδες αναμονή...

Jesus, 4 εβδομάδες. 4 εβδομάδες. Πάλι καλά που πρόλαβα...

Άσχετο

Αλλα λένε οτι πήρε κάποιος 10 κούτες 7950 για να κανει mining... Στο Μουρίκa that is

• Like 1

Είπαμε τις πουλάνε σαν ζεστά ψωμάκια! Δεν προλαβαίνει η AMD να βγάζει τσιπάκια, χώρια τα μάλλον χάλια yields που έχουν μέχρι στιγμής!

http://www.maximumpc.com/amd_radeon_r9_290x_short_supply_bitcoin_mining_blame

Για σοβαρευτείτε...

Ο κόσμος πεινάει, θέλει να βγάλει κανένα Litecoin κι εσείς θα πάρετε κάρτες γραφικών για να παίζετε παιχνίδια; 

:P

Όχι βρε... Απλώς είμαι ο χαζός του χωριού και σας υπενθυμίζω τα αυτονόητα.

Άμα είχα τόσα λεφτά να επενδύσω σε 4+ 290 θα παντρευόμουν.

• Like 3

Όχι βρε... Απλώς είμαι ο χαζός του χωριού και σας υπενθυμίζω τα αυτονόητα.

Άμα είχα τόσα λεφτά να επενδύσω σε 4+ 290 θα παντρευόμουν.

Τα παιδιά του Πειραιά είναι 4 πάντως :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...