Fulgore1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 http://www.ebw.gr/el/product/245495/4719072316105-V803-841R-MSI-RADEON-R9-290X-4GB-DDR5-4GD5 505 ευρώ, σαν να τις στριμώχνουν τις τιμές χεχε και ας είναι και από ''μαγαζί''. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει εγγύηση για 12 μήνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Το πρώτο ''wow'' πέρασε για τις 290.Αρκετοί κάθισαν σκέφτηκαν, διπλοτσέκαραν και ήρθαν στα λογικά τους μετά από κάμποσα reviews. Η εταιρία δε μπορεί να καλύψει τη τόση ζήτηση.Φαντάσου αρκετοί να "μην ερχόντουσαν στα λογικά τους" δηλαδή. Για τις θερμοκρασίες που πάτε,σε hot-spots κάποια units δουλεύουν και σε 200C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Βρε μπας και η amd ζηλεψε την παστα της intel στους ivy και haswell ; http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-290x-thermal-paste-efficiency,3678.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Αντίθετα με τι λέτε … πουλάει ότι προλαβαίνει να παραδώσει… Νομίζω όντως Αίλουρε πάντως δεν ήσουν στο αγοραστικό κοινό τους, νομίζω δεν έχεις ποτέ αγοράσει φασαριόζα κάρτα. Άλλο κοινό στόχευσαν , ευρύτερο όχι τη hi-end Και έκανα Provision για 1 ½ χρόνο στην αγορά Το πουλάει ότι προλαβαίνει να παραδώσει παραμύθι το ακούω εδώ και κάτι αιώνες από τους πράσινους και εξαρτάται ουσιαστικά από το ΠΟΣΟ παράγεις στην τελική. ΄Οταν παράγεις ψίχουλα είναι λογικά να ξεπουλάς άμεσα. Δεν σημαίνει φυσικά τίποτα αλλά αν δεν μου πεις ότι ξέρεις φτιάχνουν τόσες ανά μήνα, είναι και εντελώς περιττή λεπτομέρεια. Το έχω ξαναπεί ότι όταν στα νιάτα μου ήμουν "μηχανόβιος" ήμουν φανατικός οπαδός των Honda μάντεψε γιατί. Σε ακινησία αναρωτιόσουν αν έχει σβήσει ο κινητήρας ή όχι. Επίσης ήμουν πιθανόν από τους λίγους που έτρεξε να πάρει τις πρώτες fanless τερατο-ψύκτρες για CPU της Thermaltake. Μου έπιανε το μισό κουτί, αλλά δεν ακουγόταν τίποτα. Η σιωπηρή δύναμη είναι η πιο ωραία σαν τους παρτιζάνους. Από αλλού τους περιμένεις και από αλλού σου' ρχτονται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Το πουλάει ότι προλαβαίνει να παραδώσει παραμύθι το ακούω εδώ και κάτι αιώνες από τους πράσινους και εξαρτάται ουσιαστικά από το ΠΟΣΟ παράγεις στην τελική. ΄Οταν παράγεις ψίχουλα είναι λογικά να ξεπουλάς άμεσα. Δεν σημαίνει φυσικά τίποτα αλλά αν δεν μου πεις ότι ξέρεις φτιάχνουν τόσες ανά μήνα, είναι και εντελώς περιττή λεπτομέρεια. Το έχω ξαναπεί ότι όταν στα νιάτα μου ήμουν "μηχανόβιος" ήμουν φανατικός οπαδός των Honda μάντεψε γιατί. Σε ακινησία αναρωτιόσουν αν έχει σβήσει ο κινητήρας ή όχι. Επίσης ήμουν πιθανόν από τους λίγους που έτρεξε να πάρει τις πρώτες fanless τερατο-ψύκτρες για CPU της Thermaltake. Μου έπιανε το μισό κουτί, αλλά δεν ακουγόταν τίποτα. Η σιωπηρή δύναμη είναι η πιο ωραία σαν τους παρτιζάνους. Από αλλού τους περιμένεις και από αλλού σου' ρχτονται Mην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα μεταξύ τους. Η 6970 φοράει πολύ μικρότερο πυρήνα, σε άλλο πρωτόκολλο και δεν συμμαζεύεται. Αν θέλεις να διαπιστώσεις αν όντως θερμαίνεται πέραν του δεόντως ένας πυρήνας Hawaii μια πρόταση την έκανα ήδη να πάρεις μια 290X και μια 780Ti και να βάλεις και στις δύο την ίδια ακριβώς custom ψύκτρα. Ασφαλή συμπεράσματα και πάλι δεν θα μπορείς να τραβήξεις (γιατί υπάρχουν πλείστες διαφορές ακόμα και εδώ) αλλά κάτι μου λέει ότι η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ των 2 θα είναι διαμετρικά μικρότερη από ότι είναι σήμερα με τις default ψύκτρες τους. Ο φίλτατος ahristos έθεσε επίσης έναν σημαντικό προβληματισμό που ακριβώς μετράει η AMD, αλλά θεωρώ ότι η εταιρεία αν έχει σώας τας φρένας θα μετράει στο σημείο με την μεγαλύτερη θερμότητα και όχι αλλού. Εάν τις ρυθμίσεις να καταναλώνουν τα ίδια watt η ψήκτρα θα πρέπει να συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο. Αλλά λόγο Rθ στο junction ο μικρότερος πυρήνας επιφανειακά θα έχει μεγαλύτερη θερμοκρασία, και η χωρητικότητα μικρότερη Δεν είναι τυχαίο που χρησιμοποιούμε μόνο ένα νούμερο για να περιγράψουμε μια παθιτική ψήκτρα και αυτό είναι το πόσοι βαθμοί ανά watt Κ/W Δηλαδή εάν καταναλώνεις 1w και η ψήκτρα είναι 15K/W, η ψήκτρα θα ανέβει 15 βαθμούς πάνω από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Αν περιμένεις να βρεις νούμερα για ψήκτρες υπολογιστή, ατύχησες φυσικά… μονο βιολημχανικές λυσεις έρχονται με προδιαγραφές και όχι καταναλωτικές και twiking. Και πάλι όμως η maximum θερμοκρασία λειτουργίας του κάθε πύρινα είναι διαφορετική καθώς επηρεάζεται από το design. Πιθανά hot spots σταματάνε ένα πύρινα να ανέβει λόγο κακού design, ενώ με καλό design μπορούμε να έχουμε πύρινες που λειτουργούν απροβλημάτιστα σε πιο υψηλές θερμοκρασίες Ενώ κανείς από τους κατασκευαστές από όσο γνωρίζω δεν δίνει πραγματική ένδειξη τιμής θερμοκρασίας από το πιο καυτό του hotspot! Μη περιμένεις ούτε σε αυτό τον πυρήνα αλλαγή αυτής της τακτικής από τις εταιρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 ahristos Σιγά μη μας δώσουν Tj Rθjc Rθcs Rθja, κανείς ποτέ δε δίνει, ούτε κατανομές ούτε τίποτα πάρε ένα TDP/Whatever κάνε και μια μέτρηση και πολύ είναι Χε! Μου θύμησες τον καθηγητή μας στα Ηλεκτρονικά 1. Ποτέ δεν παρακολουθούσα το μάθημα γιατί τα ήξερα ήδη. Ήμουνα σίγουρος ότι μέχρι και στα Ηλεκτρονικά 3 θα μπορούσα να περάσω το μάθημα χωρίς να παρακολουθήσω. Και όντως, στις εξετάσεις έβαλε ανάλυση κατανάλωσης ενός κυκλώματος με τρανζίστορ σε συνδεσμολογία κοινού εκπομπού. Παιχνιδάκι... Το λάθος μου ήταν ότι έβαλα μέσα και τις θερμικές απώλειες. Δεν το είχε διδάξει αυτό. Είδε τα νούμερα διαφορετικά από ότι περίμενε και δεν το κοίταξε παραπάνω. Κόπηκα. Δεν πήρα ποτέ πτυχίο. Από τότε έχω κατασκευάσει χιλιάδες ηλεκτρονικές συσκευές, έχω σχεδιάσει και μερικές, έχω διορθώσει εκατοντάδες, έφτιαξα και 3 πτυχιακές για συμφοιτητές μου που δεν κατείχαν το άθλημα. Οι θερμικές απώλειες ακόμα στο λαιμό μου κάθονται 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Χε! Μου θύμησες τον καθηγητή μας στα Ηλεκτρονικά 1. Ποτέ δεν παρακολουθούσα το μάθημα γιατί τα ήξερα ήδη. Ήμουνα σίγουρος ότι μέχρι και στα Ηλεκτρονικά 3 θα μπορούσα να περάσω το μάθημα χωρίς να παρακολουθήσω. Και όντως, στις εξετάσεις έβαλε ανάλυση κατανάλωσης ενός κυκλώματος με τρανζίστορ σε συνδεσμολογία κοινού εκπομπού. Παιχνιδάκι... Το λάθος μου ήταν ότι έβαλα μέσα και τις θερμικές απώλειες. Δεν το είχε διδάξει αυτό. Είδε τα νούμερα διαφορετικά από ότι περίμενε και δεν το κοίταξε παραπάνω. Κόπηκα. Δεν πήρα ποτέ πτυχίο. Από τότε έχω κατασκευάσει χιλιάδες ηλεκτρονικές συσκευές, έχω σχεδιάσει και μερικές, έχω διορθώσει εκατοντάδες, έφτιαξα και 3 πτυχιακές για συμφοιτητές μου που δεν κατείχαν το άθλημα. Οι θερμικές απώλειες ακόμα στο λαιμό μου κάθονται Ευτυχώς πέραν των reviewers υπάρχει και απλός κόσμος που πιάνει τη λαδόκολλα και κάνει πράξεις .. πτυχίο δε χρειάζεται … λαδόκολλα τραπεζομάντιλο χαρτοπετσέτα, αρκεί να έχεις χρόνο και καμία φορά τα πράγματα είναι απλά. Δε το λέω μονό για το συγκεκριμένο αλλά γενικά για την πληροφορική στις μέρες μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 http://www.hardware-360.com/custom-amd-radeon-r9-290-series-graphics-cards-coming-soon/ Επιτέλους κάπου που το γράψανε ότι θα έρθουν σύντομα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Χε! Μου θύμησες τον καθηγητή μας στα Ηλεκτρονικά 1. Ποτέ δεν παρακολουθούσα το μάθημα γιατί τα ήξερα ήδη. Ήμουνα σίγουρος ότι μέχρι και στα Ηλεκτρονικά 3 θα μπορούσα να περάσω το μάθημα χωρίς να παρακολουθήσω. Και όντως, στις εξετάσεις έβαλε ανάλυση κατανάλωσης ενός κυκλώματος με τρανζίστορ σε συνδεσμολογία κοινού εκπομπού. Παιχνιδάκι... Το λάθος μου ήταν ότι έβαλα μέσα και τις θερμικές απώλειες. Δεν το είχε διδάξει αυτό. Είδε τα νούμερα διαφορετικά από ότι περίμενε και δεν το κοίταξε παραπάνω. Κόπηκα. Δεν πήρα ποτέ πτυχίο. Από τότε έχω κατασκευάσει χιλιάδες ηλεκτρονικές συσκευές, έχω σχεδιάσει και μερικές, έχω διορθώσει εκατοντάδες, έφτιαξα και 3 πτυχιακές για συμφοιτητές μου που δεν κατείχαν το άθλημα. Οι θερμικές απώλειες ακόμα στο λαιμό μου κάθονται Like gangbang στην συγκεκριμένη συμμετοχή. ΄Οταν χρειάζεται πρέπει να λέμε και ένα ΜΠΡΑΒΟ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 http://www.hardware-360.com/custom-amd-radeon-r9-290-series-graphics-cards-coming-soon/ Επιτέλους κάπου που το γράψανε ότι θα έρθουν σύντομα! Το λένε στο site της sapphire; Αίλουρε πότε είπαμε θα βγουν τα νούμερα για τις 2 εταιρίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 http://www.hardware-360.com/custom-amd-radeon-r9-290-series-graphics-cards-coming-soon/ Επιτέλους κάπου που το γράψανε ότι θα έρθουν σύντομα! Καλα, ουτε ενας Insomniac δεν βρεθηκε να διορθωσει τους ανορθογραφους? Μα, custom, δημοσια? Δεν ντραπηκαν? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Αίλουρε πότε είπαμε θα βγουν τα νούμερα για τις 2 εταιρίες; Ποιά εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Discrete Units/Sales. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Discrete Units/Sales. Oύτε που θυμάμαι πότε τελειώνουν τα fiscal years στις 2 εταιρείες. Μόνο αν υπάρξει καμιά έρευνα στο ενδιάμεσο από κανένα οίκο όπως JPR. Στην εποχή μας στις ακριβές κατηγορίες πουλάνε καλύτερα τα "καλύτερα" game bundles για την μεγαλύτερη μάζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλές τιμές οι κάρτες με BF4 έξω: http://www.hardwareversand.de/articledetail.jsp?aid=127776&agid=2446&pvid=4ce4f8pk9_horazkg4&ref=12 http://www.mindfactory.de/product_info.php/3072MB-Sapphire-Radeon-R9-280X-Dual-X-Battlefield-4-Edition-Aktiv-PCIe-3-_942344.html http://www.hardwareversand.de/articledetail.jsp?aid=127773&agid=2448&pvid=4ce4bogxv_horazkg4&ref=12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα