Prospector8 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγω αυτο νομιζα οτι θα δυσκολευεται για τα 50αρια xD Ok so R9 380 it is
phanispal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ δεν το νομίζω απλώς, το πιστεύω κιόλας.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Τι λέτε ρε παιδιά ; Ο Atiman δεν θα έλεγε ποτέ κάτι με τέτοιο τρόπο για την AMD, ποτέ όμως.. Όταν αυτός μιλάει έτσι, σημαίνει ότι θα το κομματιάζει το παιχνίδι και είναι απόλυτο λογικό γιατί μιλάμε για κάρτα που θα έχει πάνω από 5 κατοστάρικα.. 1
JohnVani18 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Κι εγώ νόμιζα πως δεν θα τραβάνε.. Μακάρι πάντως, να αλλάξω τις γέρικες καρτούλες μου!
Ailuros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Κοίτα που νόμιζα ότι θα διαβάσω κάτι ενδιαφέρον....αμ δε.... 1
outlaw star Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Τι λέτε ρε παιδιά ; Ο Atiman δεν θα έλεγε ποτέ κάτι με τέτοιο τρόπο για την AMD, ποτέ όμως.. Όταν αυτός μιλάει έτσι, σημαίνει ότι θα το κομματιάζει το παιχνίδι και είναι απόλυτο λογικό γιατί μιλάμε για κάρτα που θα έχει πάνω από 5 κατοστάρικα.. αστειευόμουν ρε Κοίτα που νόμιζα ότι θα διαβάσω κάτι ενδιαφέρον....αμ δε.... βασικά εμείς περιμένουμε από εσένα να ακούσουμε τα πιο ενδιαφέροντα, μη μας τα γυρνάς τώρα
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 AMD Radeon R9 280X to replace HD 7970, features 3GB GDDR5 memory Here’s a list of a leaky content, straight from HIS Digital: HIS R9 280X iPower IceQ X² Boost Clock 3GB GDDR5 PCI-E DLDVI-I/HDMI/2xMini DP HIS R7 250 iCooler 2GB DDR3 PCI-E HDMI/SLDVI-D/VGA HIS R7 250 iCooler 1GB GDDR5 PCI-E HDMI/SLDVI-D/VGA HIS R7 250 IceQ 1GB GDDR5 PCI-E HDMI/SLDVI-D/VGA HIS R7 240 iCooler 2GB DDR3 PCI-E HDMI/SLDVI-D/VGA HIS R7 240 IceQ 2GB DDR3 PCI-E HDMI/SLDVI-D/VGA HIS R7 240 iCooler 1GB GDDR5 PCI-E HDMI/SLDVI-D/VGA
Havik Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Delete! Έβαλα το ίδιο Link με τον από πάνω.
Thanos1972 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Αντε.αντε να δουμε.αντε γιατι παιδευομαστε χωρις λογο.αντε λεμε.βγαλτε τις κολοκαρτες να αγορασουμε
Ailuros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 βασικά εμείς περιμένουμε από εσένα να ακούσουμε τα πιο ενδιαφέροντα, μη μας τα γυρνάς τώρα ΄Οταν διαβάζω ότι πρόκειται για την υπερ-κάρτα ή ότι για το αν έχει ή δεν έχει 512μπιτο δίαυλο θα σώσει ή θα καταστρέψει την κατάσταση τότε δεν είναι ώρα να επαναλάβω αυτό που ήδη έχω πει αλλά θα ψελλίσω την τελευταία ατάκα του Clark Gable στο "¨Οσα παίρνει ο άνεμος" και θα χαθώ στο ηλιοβασίλεμα
Ailuros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Που τα διάβασες αυτά που λες ; Μονολογώ μη δίνεις σημασία. Που άφησα να δεις το πασατέμπο;
outlaw star Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 ΄Οταν διαβάζω ότι πρόκειται για την υπερ-κάρτα ή ότι για το αν έχει ή δεν έχει 512μπιτο δίαυλο θα σώσει ή θα καταστρέψει την κατάσταση τότε δεν είναι ώρα να επαναλάβω αυτό που ήδη έχω πει αλλά θα ψελλίσω την τελευταία ατάκα του Clark Gable στο "¨Οσα παίρνει ο άνεμος" και θα χαθώ στο ηλιοβασίλεμα Δε νομίζω ότι κανείς μας περιμένει υπερ-κάρτα, απλά μάλλον ευελπιστούμε για επιδόσεις gtx 780 με τουλάχιστον κανά κατοστάρικο κάτω, μαζί με το bundle που θα περιλαμβάνει και το BF4. Θεωρώ δεδομένο ότι το παιχνίδι θα παίζει καλά, αφού αν θυμάμαι καλά η μηχανή γραφικών πάνω στην υπάρχουσα θα βασίζεται με βελτιώσεις.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα