Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιος είπε σε προηγούμενη σελίδα από caption από overclocker.com ότι οι Sapphire & MSI επιτρέπουν την αλλαγή χωρίς να χάνεις την εγγύηση, αρκεί να μην καταστρέψεις την κάρτα στο άνοιγμα και επίσης αν σταλθεί πίσω για RMA να σταλθεί με την reference ψήκτρα,

Δημοσ.

Εγω σαν εταιρια σχολιαζω την κινηση.. Εβγαλε next-gen καρτα με target group τους νερο-μπλουμ και τους arctic extreme?

Ηλιθεια κινηση δεν ειναι? Με το φτωχο μυαλο μου τουλαχιστον αυτο βλεπω, χωρις να εχω καμμια απολυτως εμπαθεια στο αντιπαλο στρατοπεδο.. Σαν θεατης βλεπω τις κινησεις και των 2 πλευρων και απλα σχολιαζω με βαση τη λογικη μου..

• Like 1
Δημοσ.

Μα φυσικα εκει εκανε μεγαλη μακακια να βαλει τοσο μουφα ψυκτρα,νομιζω σε αυτο συμφωνουμε ολοι. Βεβαια θα μπορουσε να δικαιολογηθει απο τις καλες τιμες που τις εβαλε but still.. Αν και σε λιγο καιρο, το ποσοστο που θα ειναι με τις reference θα ειναι τοσο μικρο σε σχεση με τις costoym που απλα θα ξεχαστει και θα θυμομαστε απλα οτι ελουσε τις reference ΓΙΑ οσους σκοπευαν να παρουν reference :P

• Like 1
Δημοσ.

Αυτος που θα την αγορασει φθηνοτερα απο τις αλλες για να την κανει μπλουμ!

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

Για πες βρε συ doctore καμιά λύση να την κάνουμε μπάνιο την ref?

Δημοσ.

Αμερική μόνο από το store τους.  :-(

Δεν εχει βγει ακομα. Στις 10 Δεκεμβρη βγαινει και νομιζω θα την δουμε κανονικα αν οχι στην Ελλαδα στο γνωστα μαγαζια του εξωτερικου σιγουρα.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη κατι κοιταγα με τον doc, απο αμερικη δε συμφερει η αποστολη εφοσον μιλαμε για φυσικο προσωπο..Παλι στην ιδια τιμη θα σου ερθει και χωρις εγγυηση. Αυτο που γραφουν τα παιδια ισχυει. οι δυο εταιριες δεν σου ακυρωνουν την εγγυηση αν αλλαξεις cooler αρκει να μη κανεις ζημια κατα την εγκατασταση και εφοσον κατα το rma στειλεις τη καρτα με το stock cooler.

Το καλό είναι ότι δε θα μου τη στείλουν αλλά θα μου τη φέρουν σε καμια δεκαριά μέρες. Έτσι είχα πάρει και την 770 στο launch και γλύτωσα 90€. Το θέμα της εγγύησης στις AMD υπάρχει γιατί από ότι φαίνεται καμία εταιρία δεν δίνει παγκόσμια. Το ψάχνω βέβαια ακόμα και περιμένω απαντήσεις από κάποιες εταιρίες.

Δημοσ.

Για πες βρε συ doctore καμιά λύση να την κάνουμε μπάνιο την ref?

Δυστυχως φιλε μου η λυση αυτη ειναι η γνωστη μεχρι στιγμης..custom (ή οπως αλλιως θελετε :-P) w/c!

Ακριβη για οσους δεν εχουν ηδη ετοιμο loop βεβαια..

Δημοσ.

Δυστυχως φιλε μου η λυση αυτη ειναι η γνωστη μεχρι στιγμης..custom (ή οπως αλλιως θελετε :-P) w/c!

Ακριβη για οσους δεν εχουν ηδη ετοιμο loop βεβαια..

Εγω παντως βλεπω τα μπλοκακια για τις 290 και τα ζαχαρωνω..Μεχρι εκει ομως.:P

9E0639FC-D88A-49A5-98BB-F462FCD2BB3C-102

• Like 4
Δημοσ.

Αν σπρώξω την 240 και στήσω από την αρχή loop και για τα 2 για πες μια μέση λύση?

Εγω παντως βλεπω τα μπλοκακια για τις 290 και τα ζαχαρωνω..Μεχρι εκει ομως. :P

9E0639FC-D88A-49A5-98BB-F462FCD2BB3C-102

Me likes 2!!! Πολύ σέξι αυτά τα μαύρα βρε παιδί μου!!!  :lol:

Δημοσ.

Να κανεις loop μονο για τις καρτες δεν αξιζει...

Αλλα σκεψου οτι 2xblocks+rad+res+pump+σωληνες+fanακια = 400ευρω εντελως χονδρικα

Δημοσ.

Να κανεις loop μονο για τις καρτες δεν αξιζει...

Αλλα σκεψου οτι 2xblocks+rad+res+pump+σωληνες+fanακια = 400ευρω εντελως χονδρικα

Είπα και για τον 8320 και την 290 χονδρικά πόσο και μια πρόταση. Άστο θα ανοίξω θέμα και απάντα αν θες εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...