Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα σας παρακαλέσω να προσέχετε την ορθογραφία σας. Οι insomniacs δεν είναι μόνο γλωσσοπλάστες αλλά δημιουργούν και νέους κανόνες ορθογραφίας. Το custom είναι λάθος και εδώ θα αναφέρετε μόνο σαν castom ή costom. Αν έχουμε μέλη με μεγαλύτερη αδυναμία προς την ανατολή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενίοτε και σαν coustoum (burek) :D [/sarcasm]

• Like 13
Δημοσ.

Ενα πολύ ενδιαφέρον άρθρο που μιλαει για τις καρτες που έστειλε η AMD σε σύγκριση με αυτές που πουλιούνται τώρα στην αγορά.

http://www.legitreviews.com/amd-radeon-r9-290x-press-sample-versus-retail_129583

Τραγικά πραγματα ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω για την 290Χ reference. Ελπίζω όντως να ετοιμάζει BIOS fix αλλιως ο κόσμος που αγόρασε ref 290X τα καλοκαίρια θα παιζει με κατεβασμενα ρολόγια αρα με κατεβασμενες επιδόσεις -.-

Δημοσ.

Να πω οτι δεν τα παν οι πρασινοι? Τα παν.. Custom και παλι castom/costum (μη μας κανει και παρατηρησεις κανας Ailuros)..

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το καναν αυτο με τις reference.. φαινεται πολυ βιαστικη κινηση απο θεμα κατασκευης το ολο θεμα με αυτες..

Δημοσ.

Ποτε δεν θα μάθουμε την απάντηση μου φαινεται.. Και καθυστερούν τόσο πολύ οι costoum ,λες και το κανουν επίτηδες, να πουλήσουν όσο μπορούν αυτο το σκουπίδι που δουλεύει σωστα μονο σε ιδανικές συνθήκες..

• Like 1
Δημοσ.

Ποτε δεν θα μάθουμε την απάντηση μου φαινεται.. Και καθυστερούν τόσο πολύ οι costoum ,λες και το κανουν επίτηδες, να πουλήσουν όσο μπορούν αυτο το σκουπίδι που δουλεύει σωστα μονο σε ιδανικές συνθήκες..

Πάντως το δικό σου 'σκουπίδι' δεν βλέπω να σε χαλάει όπως δουλεύει τώρα! :devil:

Μονάχα να μην κάνουν καμιά λακαμία και βγάλουν τις κάρτες κατά τον Ιανουάριο γιατί δεν αντέχω άλλο, δεν παλεύεται πια η 6200!!!

Δημοσ.

Κρινοντας παντως απο το οτι πιασαμε σχεδον Δεκεμβρη και δεν εχει γινει ουτε μια αναφορα, μαλλον κατα τον Ιανουαριο θα παει η δουλεια και προς τα τελη του και βαλε στην Ελλαδα.

Δημοσ.

Αυτό βλέπω και εγώ και τρελαίνομαι! Απλά δεν έχω καμιά όρεξη να πάρω μαμά κάρτα και να αρχίζω τις εγχειρήσεις (όχι ότι δεν έχουν πολύ καλά αποτελέσματα βέβαια)!

Τόσο δύσκολο δηλαδή είναι να δώσουν το ΟΚ? Από την άλλη θεωρώ πως έχει δώσει το οκ ήδη και απλά οι AIB Partners της, έχοντας ήδη και τα αποτελέσματα από τις αντίστοιχες 780Ti κτλ, βελτιστοποιούν όσο πάει τις κάρτες τους. Αν είναι έτσι τότε το καλό θέλει τον χρόνο του! 

Δημοσ.

Ως "σκουπίδι" αναφερομαι στις reference η οποιες θα μεινουν με την ref ψυκτρα. Κάντε μια δήλωση κατι ρε παιδι μου,κατι οχι στο μυστηριο τελειως να πουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Να σε τι παταει η πρασινη και δεν εχει ριξει τις τιμες της 780 ακομα  ;). Βεβαια για τους ψαγμενους,οπως τα παραδειγματα του Thanou και του Prospector η 290 ειναι η καλυτερη επιλογη(Sapphire και Msi ειδικα λογω εγγυησης)

Δημοσ.

Ναι αλλα αν ειναι να παρεις και για να πεις οτι εχεις ενα εργαλειο, πρεπει να κοτσαρεις εξτρα ψυχτρα και να περασεις την διαδικασια που εκανε ο Prosp, που για τους περισσοτερους απο μας δεν ειναι κατι ευκολο.. ε χεσε με ρε κουμπαρε.. Πολυ αρπαχτο-δουλεια εχει βρωμισει η κατασταση με τις reference.. Οτι πουλησει μεχρι τις custom.. Μετα ποιος βιτσιοζος θα παει να τα σκασει για reference?

Δημοσ.

Αυτος που θα την αγορασει φθηνοτερα απο τις αλλες για να την κανει μπλουμ!

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

• Like 3
Δημοσ.

Να σε τι παταει η πρασινη και δεν εχει ριξει τις τιμες της 780 ακομα  ;). Βεβαια για τους ψαγμενους,οπως τα παραδειγματα του Thanou και του Prospector η 290 ειναι η καλυτερη επιλογη(Sapphire και Msi ειδικα λογω εγγυησης)

Διευκρίνισε το λίγο αυτό αν θέλεις. Δεν ακυρώνεται η εγγύηση αν αλλάξεις cooler; Κάνω υπομονή για τις costoum (:P) αλλά δεν το βλέπω να έρχονται σύντομα δυστύχως και παρόλο που μια 290 ref στα 300€ δεν με χάλαγε (σόι στην αμερική ftw) θα έχω θέμα με το θόρυβο..

Δημοσ.

Καλα το 90% που πηρε την 290Χ στο overclockers.net σε νερακι την εβαλε... νομιζω το ποσοστο που την πηρε με την σκεψη οτι χρησιμοποιει ακουστικά ειναι ελαχιστο.

• Like 1
Δημοσ.

Διευκρίνισε το λίγο αυτό αν θέλεις. Δεν ακυρώνεται η εγγύηση αν αλλάξεις cooler; Κάνω υπομονή για τις costoum ( :P) αλλά δεν το βλέπω να έρχονται σύντομα δυστύχως και παρόλο που μια 290 ref στα 300€ δεν με χάλαγε (σόι στην αμερική ftw) θα έχω θέμα με το θόρυβο..

Επειδη κατι κοιταγα με τον doc, απο αμερικη δε συμφερει η αποστολη εφοσον μιλαμε για φυσικο προσωπο..Παλι στην ιδια τιμη θα σου ερθει και χωρις εγγυηση. Αυτο που γραφουν τα παιδια ισχυει. οι δυο εταιριες δεν σου ακυρωνουν την εγγυηση αν αλλαξεις cooler αρκει να μη κανεις ζημια κατα την εγκατασταση και εφοσον κατα το rma στειλεις τη καρτα με το stock cooler.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...