STORM1978 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δείξτο μας το τιμημένο, δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δεν σε εχουμε αναγκη ρε prospector.εχουμε και εμεις καρτες. αντε,ποσταρε τιποτα γιατι θα συνεχισω το τρολαρισμα και θα τους πω οτι περιμενεις να πεσει η θερμοκρασια για να δειξεις καλα temps με την κουτσοψυχτρα σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Να σου πω πηρα απ'το περιπτερο ενα κουβα ποπ κορν.. αν αργησεις πολυ, μου χρωστας 3μιση ευρω στο λεω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Αρχισε το Uploading!!!! Ρε με ανχωνετεεεε ρεεεεε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Αρχισε το Uploading!!!! Ρε με ανχωνετεεεε ρεεεεε!!! τρελαθηκαααααααααααααααααααα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Αρχισε το Uploading!!!! Ρε με ανχωνετεεεε ρεεεεε!!! καλα,παω για υπνο,καληνυχτα..... <_< <_< :mad: :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Τι στο διαολο σε video τραβηξε τα benches? Μητσαρα μου χρωστας 3μιση ευρα bro.. Τουμπιανασα απτα ποπ κορν και νουμερα δεν ειδα! Παω να την πεσω κι εγω.. Φιλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 .....αλλα ενα insomnia το εχουμε,ή τα δειχνεις ολα ή δεν δειχνεις τιποτα Α καλά...η τύπισσα είναι μαζί σου για τα λεφτά σου....έπρεπε να το είχαμε υποψιαστεί 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μόνο reference κάρτες κυκλοφορούν ακόμη? Θέλω να τσιμπήσω τώρα μια R290 και αργότερα άλλη μια για crossfire όταν θα είναι πλέον προηγούμενης γενιάς. Μοδανικός μου ενδοιασμός η ψύξη τους , γι αυτό άλλωστε περιμένω και custom κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Delving deeper into AMD Mantle API With Mantle . . . we can schedule compute work in parallel with the normal graphics work. That allows for some really interesting optimizations that will really help your overall frame rate and how . . . with less power, you can achieve higher frame rates. What we'd see, for example—say we're rendering shadow maps. There's really not much compute going on. . . . Compute units are basically sitting there being idle. If, at the same time, we are able to do post-processing effects—say maybe even the post-processing from a previous frame, or what we could do in Tomb Raider, [where] we have TressFX hair simulations, which can be quite expensive—we can do that in parallel, in compute, with these other graphics tasks, and effectively, they can become close to zero cost. Γράφει διάφορα ενδιαφέροντα πραγματάκια το άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Delving deeper into AMD Mantle API Γράφει διάφορα ενδιαφέροντα πραγματάκια το άρθρο. Σόρρυ αλλά περίμενα να διαβάσω κάτι που δεν το είχα διαβάσει μέχρι τώρα και ναι είμαι δύσκολος πελάτης. Και μιας και είμαι σε μουρμούρα μόουντ ο άλλος τι το έκανε το review του; Του είπα έμμεσα ότι είναι μικροτσούτσουνος και πήγε για προσθετική επέμβαση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Γράφει 1-2 πραγματάκια που δεν έχουν ποσταριστεί πουθενά στο forum από όσο γνωρίζω Αίλουρε πχ για το κόστος που αρέσκεσαι να αναφέρεις και για κάποιους περιορισμούς αλλά λέει και περισσότερα για αλλά που έχουν ειπωθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Σόρρυ αλλά περίμενα να διαβάσω κάτι που δεν το είχα διαβάσει μέχρι τώρα και ναι είμαι δύσκολος πελάτης. Και μιας και είμαι σε μουρμούρα μόουντ ο άλλος τι το έκανε το review του; Του είπα έμμεσα ότι είναι μικροτσούτσουνος και πήγε για προσθετική επέμβαση; Γιατι Κυριε να μην το εκανα?? Χρονος δεν υπηρχε (βρηκα),Κοπελα (ειναι εξωτερικο για 1 μηνα ),παιχνιδια πολλα installed, να μην πω την εμπειρια μου με την 290αρα!? Α? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Γιατι Κυριε να μην το εκανα?? Χρονος δεν υπηρχε (βρηκα),Κοπελα (ειναι εξωτερικο για 1 μηνα ),παιχνιδια πολλα installed, να μην πω την εμπειρια μου με την 290αρα!? Α? Για να καταλάβω: Λείπει η κοπέλα, πήγες για προσθετική επέμβαση επειδή σε έβαλε σε υποψίες ο Ailuros, και για να ξεχάσεις τον πόνο σου επικεντρώνεσαι στην εμπειρία με την καινούρια κάρτα γραφικών; Πολύ μπερδεμένη έγινε η συζήτηση... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Το visionstudio σαν να διόρθωσε λίγο τις τιμές του ε? http://www.visionstudio.gr/prodlist.asp?cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=3&step=4&showfoto=1 έφερε επιτέλους και ποικιλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα