Πέτρος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Αν ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!! Εγραφα μια ωρα το review,ηταν ολα ετοιμα,το ποσταρω καιιιιι.... Μου βγαζει μνμα οτι επεσε το insomnia και τα εχασα ΟΛΑ!! Εφυγα για δουλεια τωρα... Ρε Αιλουρε,εκει ψηλα,γιατι ρε φιλε???!! !!!???!!! Κατάραααααααα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Πω πω μλκ αυτο ειναι οντως ηττα.. Γι αυτο παντα οταν γραφεις τεραστιο text φροντιζεις να κανεις ενα copy paste σε ενα text file για τετοιες περιπτωσεις.. Εχει συμβει ουκ ολιγες φορες.. Εγω τουλαχιστον το κανα παλιοτερα οταν δεν ειχα ups, για παν ενδεχομενο.. Υπομονη Μητσο.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μα το insonnia??? Nα πεσει το ιντερνετ,να πεσει το ρευμα ,να πεσει το pc αλλα το insomnia?!?!? Νουβελα ειχα φτασει να γραψω και ξαφνικα... Α ΚΥΡΟ! Τεσπα,δεν θα ειχα και το oc section μεσα οποτε θα το βαλω αυτοτο βραδυ,μεχρι τις 11μιση/12 πιστευω να εχει ανεβει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Καποιος απ'τους πρασινους σε καταραστηκε μη το ψαχνεις.. j/k 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) R7 240 http://www.youtube.com/watch?v=sph6cjJeRdI Το συμπέρασμα ''Dont Buy low end junk'' Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2013 από Fulgore1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Ωραια,εκτος απο το A.Creed IV και BF4 που προσθεσα στα benchmarks,εβαλα τον αδεφο μου να *αγορασει* Cod:Ghosts και Batman:A.Origins Το ξερω οτι σας κακομαθαινω αλλα ενα insomnia το εχουμε,ή τα δειχνεις ολα ή δεν δειχνεις τιποτα Αισιως θα benchαριστουν πανω απο 20 παιχνιδια! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Ωραια,εκτος απο το A.Creed IV και BF4 που προσθεσα στα benchmarks,εβαλα τον αδεφο μου να *αγορασει* Cod:Ghosts και Batman:A.Origins Το ξερω οτι σας κακομαθαινω αλλα ενα insomnia το εχουμε,ή τα δειχνεις ολα ή δεν δειχνεις τιποτα Αισιως θα benchαριστουν πανω απο 20 παιχνιδια! Αστα αυτα αφου το ξερουμε οτι ψαχνεις αφορμη να δοκιμασεις την νεα καρτα Αναμενουμε με ενδιαφερον 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Ωραια,εκτος απο το A.Creed IV και BF4 που προσθεσα στα benchmarks,εβαλα τον αδεφο μου να *αγορασει* Cod:Ghosts και Batman:A.Origins Το ξερω οτι σας κακομαθαινω αλλα ενα insomnia το εχουμε,ή τα δειχνεις ολα ή δεν δειχνεις τιποτα Αισιως θα benchαριστουν πανω απο 20 παιχνιδια! Παράτα το insomnia και πιάσε να κάνεις για κανά hardware site έτσι όπως το πας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Ωραια,εκτος απο το A.Creed IV και BF4 που προσθεσα στα benchmarks,εβαλα τον αδεφο μου να *αγορασει* Cod:Ghosts και Batman:A.Origins Το ξερω οτι σας κακομαθαινω αλλα ενα insomnia το εχουμε,ή τα δειχνεις ολα ή δεν δειχνεις τιποτα Αισιως θα benchαριστουν πανω απο 20 παιχνιδια! Linus? It is you? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 και κανε το copy πριν πατησεις το κουμπακι αποστολης! μν μας παθεις κανα εγκεφαλικο βραδιατικα !χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Παράτα το insomnia και πιάσε να κάνεις για κανά hardware site έτσι όπως το πας. Καλα ειμαι και εδω,δεν ειμαι για αλλα sites. και κανε το copy πριν πατησεις το κουμπακι αποστολης! μν μας παθεις κανα εγκεφαλικο βραδιατικα !χαχα Δευτερη φορα δεν εχει,καθε προταση και copy θα υπαρχει XD 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Τι θα γινει μωρε,θα ποσταρεις τιποτα? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Prospector8...αυτός και ο Hitchcock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 τσαμπααα περιμενουμεεεεεεεεεεεεεεε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Υπομονηηη. Σορυ ρε παιδες αλλα τυχαινουν και απροοπτα :/ Θα εχει τελειωσει σε λιγη ωριτσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα