Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικα επικρατει τους τελευταιους μηνες μια φοβια οτι καρτες απο 7870-R9 270x δεν θα αντεξουν καν μεχρι και το 2014,επειδη φανταζομαι ολοι κοιταζουν τα Benchmarks απο τα 3 γνωστα Fps(Metro,Far Cry και Crysis 3).Ελπιζω καποια στιγμη να σταματησει αυτο γιατι εχει αρχισει και κουραζει αρκετα.(αλλο παραδειγμα η 770 2gb σε αναλυση 1080p που μερικοι λενε οτι δεν θα τραβαει απο τα τελη του 2014 και μετα λογω 2gb λες και ειναι 7770 2gb απλα ελεος)

Δημοσ.

Αχ αυτα τα οτι να ναι σχολια δεν βαριεσαι ποτε να τα διαβαζεις  B) . Τι εννοεις οριακα που το διαβασες παλι αυτο???

βλεπω τα καρε που βγαζει μια 270Χ στο ΒF4 σε 1920*1200 με φουλ γραφικα και λεω οκ στο single αλλα στο multi τι θα γινει ? που θα παιξει ????? 

ιδικα στο  c-of-d ghost η 270Χ ειναι πολυ οριακη !!!

index.php?ct=articles&action=file&id=757

και βλεπω οτι αυτα τα καρε τα βγαζουν οι καρτες πανω σε πανακριβες πλατφορμες ( Ι7 και δε συμμαζεύεται ) 

διλαδι ενας με εναν απλα Χ4 phenom και μια 270Χ που θα το παιξει ? ( ιδικα σε multiplayer !!!  )

γιαυτο λεω οτι ειναι καπως οριακες οι καρτες !!!

αμα ειχε η 270Χ καμια 60αρια καρε τουλαχιστον στο ghost θα ηταν οκ για διαρκια 1,5 χρονου !!

εδω καλα καλα δεν ηρθαν οι καρτες και βλεπουμε οριακα καρα !!! 

Δημοσ.

βλεπω τα καρε που βγαζει μια 270Χ στο ΒF4 σε 1920*1200 με φουλ γραφικα και λεω οκ στο single αλλα στο multi τι θα γινει ? που θα παιξει ????? 

ιδικα στο  c-of-d ghost η 270Χ ειναι πολυ οριακη !!!

index.php?ct=articles&action=file&id=757

και βλεπω οτι αυτα τα καρε τα βγαζουν οι καρτες πανω σε πανακριβες πλατφορμες ( Ι7 και δε συμμαζεύεται ) 

διλαδι ενας με εναν απλα Χ4 phenom και μια 270Χ που θα το παιξει ? ( ιδικα σε multiplayer !!!  )

γιαυτο λεω οτι ειναι καπως οριακες οι καρτες !!!

αμα ειχε η 270Χ καμια 60αρια καρε τουλαχιστον στο ghost θα ηταν οκ για διαρκια 1,5 χρονου !!

εδω καλα καλα δεν ηρθαν οι καρτες και βλεπουμε οριακα καρα !!! 

Δηλαδη το παραπανω γραφημα μας δειχνει τι πραγμα???Εγω μια χαρα την βλεπω την 270x με τις καταλληλες ρυθμισεις βεβαια να δουλευει σε 1080phttp://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-270-review-benchmarks,3669-3.html

Δημοσ.

Θα πάμε Off-topic τώρα αλλά δεν εξηγείται αλλιώς.

http://www.hardocp.com/article/2013/02/18/2012_amd_video_card_driver_performance_review/6#.Uot3z8THRUo

Πως διάολο η 7950 έχει 60%+ Benefits ενώ η 7970 έχει max 25%, είναι οι ίδιες κάρτες.Max payne 3 η 7950 βγάζει πιο πολλά ; Οκ.

Apples-to-Apples λέει την στιγμή που συγκρίνει δύο διαφορετικούς οδηγούς με τον παλιότερο να είναι με 4xAA ενώ με τον νεότερο να τρέχει 2xAA

http://www.hardocp.com/article/2013/02/18/2012_amd_video_card_driver_performance_review/3#.Uot4KsTHRUo

Περιμένεις μετά από όλα αυτά να πάρω αυτό το άθλιο site στα σοβαρά ; :)

• Like 2
Δημοσ.

Καλά αυτό το site το έχουμε πει χίλιες φορές ότι δεν ξέρει τι του γίνεται..

Είναι από τα ποιο σοβαρά και αξιόπιστα site.

Άλλο αν οι περισσότεροι δεν κανουν τον κόπο να διαβάσουν τα review.  Πολύ σημαντικό δε το ότι δίνουν και Highest in game settings και  Apples to Apples.

Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως έπρεπε να ξανατρέξουν και άλλες φορές το test και να βγάλουν μέσο όρο από πολλά runs.

Μην ξεχνάμε όμως ότι δοκιμάζουν σε multiplayer και είναι αδύνατον να πετύχεις identical runs. Το testing σε Multiplayer είναι 100 φορές πιο δύσκολο από σε singleplayer.

• Like 1
Δημοσ.

Τα τεστ της 7950 τα κάναν με άλλες ρυθμίσεις.Και υπάρχουν και οι διαφορές λόγω runs.

Edit: Όχι ίδια είναι σε κείνο αλλά μάλλον δεν μπόρεσαν να έχουν πολλές φορές το ίδιο σενάριο.

Δημοσ.

Λέει Apples-To-Apples και συγκρίνει 4xAA(older driver) με 2xAA(newer driver) στην 7950.Άμα αυτό είναι Apples-To-Apples εγώ είμαι αστροναύτης, τέλος πάντων όσοι θέλουν να το πάρουν στα σοβαρά το site ας το πάρουν, εμένα θα μου επιτρέψετε να παραμείνω στον anandtech.

Δημοσ.

Λέει Apples-To-Apples και συγκρίνει 4xAA(older driver) με 2xAA(newer driver) στην 7950.Άμα αυτό είναι Apples-To-Apples εγώ είμαι αστροναύτης, τέλος πάντων όσοι θέλουν να το πάρουν στα σοβαρά το site ας το πάρουν, εμένα θα μου επιτρέψετε να παραμείνω στον anandtech.

Συγνώμη αλλά αυτοί (anandtech) είχαν κάνει σημαία την NV και την Intel για χρόνια και τα reviews τους δεν ήταν σε καμμία περίπτωση αντικειμενικά.

Τέλος πάντων κανένας δεν είναι 100% αξιόπιστος, το κάθε site κοιτάει το "πορτοφόλι" του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...