Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Toxic ,Sapphire >all ολα τα αλλα ειναι lego ..

Συγνωμη αλλα στο παραπανω Benchmark δεν βρισκω ουτε ενα λογο(εκτως ισως της εμφανισης που μου αρεσει :D) να αγορασει καποιος την 270x toxic και να πληρωσει παραπανω ευρο απο τις αλλες εκδοσεις ,και να εχει και ενα χρονο λιγοτερο εγγυηση απο Gigabyte,Asus...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συγνωμη αλλα στο παραπανω Benchmark δεν βρισκω ουτε ενα λογο(εκτως ισως της εμφανισης που μου αρεσει :D) να αγορασει καποιος την 270x toxic και να πληρωσει παραπανω ευρο απο τις αλλες εκδοσεις ,και να εχει και ενα χρονο λιγοτερο εγγυηση απο Gigabyte,Asus...

Αλλο αυτο που λες εσυ ,και η powercolor μπορει να σου δινει 4 χρονια εγγυηση θα παρεις powercolor? Λεμε τωρα...Εγω μιλαω για την υλοποιηση αυτη καθ'αυτη .Προφανως και αστειευτηκα με αυτο που ειπα στο προηγουμενο post ,αλλα για μενα αυτες ειναι οι καλυτερες υλοποιησεις .

Αλλο αυτο που λες εσυ ,και η powercolor μπορει να σου δινει 4 χρονια εγγυηση θα παρεις powercolor? Λεμε τωρα...Εγω μιλαω για την υλοποιηση αυτη καθ'αυτη .Προφανως και αστειευτηκα με αυτο που ειπα στο προηγουμενο post ,αλλα για μενα αυτες ειναι οι καλυτερες υλοποιησεις .

Αν η Xfx ειχε Lifetime Warranty οπως στο εξωτερικο,πιστευω θα το σκεφτονταν πολλοι :P. Να και μια μικρη συγκριση http://www.youtube.com/watch?v=IAx73othZFw σε 280x.

Καλα η XFX ειναι πολυ καλη και το σκεφτομουν οταν ηταν να παρω την 7970 αλλα με κερδισε η sapphire .Bασικα το ειχα ψαξει λιγο παραπανω και ειχα διαβασει καποια πραγματα για τις XFX σε οτι εχει να κανει με το oc και την ψυξη τους χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι καλες .Δεν κρινονται ολα στο καλο και στο κακο ,υπαρχουν και ενδιαμεσες καταστασεις .

Αναφέρομαι σε αυτούς που στέλνουν pm(need backup) στα φιλαράκια τους όταν τα βρίσκουν σκούρα ,γιατί ξέμειναν από επιχειρήματα...(αν δε με πιστεύεις ,μπορώ εύκολα να στο αποδείξω με ENA απλό post που θα κάνω στο debate με έναν αντικειμενικό reviewer που έχει και blogspot(σίγουρα το έχεις δει) ,να δούμε μετά ποιος μασάει το λόγια του και ποιος όχι ;) )

Τι εννοεις εδω,δεν σε πιανω.εννοεις οτι στελνω pm στα φιλαρακια μου για να κανουν ντου στο νημα για την 9 series της AMD?εαν λες κατι τετοιο,επετρεψε μου να γελασω.

Δεν αφορά εσένα.

Αφορά έναν μη περιστασιακό χρήστη με πολλές χιλιάδες post που χειρίζεται άπταιστα την τέχνη του report ,απλά δεν τον quotαρα... (είναι πανταχού παρών όμως, σαν τη μπύρα μύθος ένα πράγμα!)

Εσύ λοιπόν την είχες την ψύκτρα( mk-26) ...από παλιότερη κάρτα ,την έχεις πληρώσει όμως έτσι?

η mk 26 δεν έχει fanάκια ,οπότε πρέπει να τα αγοράσει και αυτά κάποιος...

η μήπως δουλεύει passive?

ναι την ειχα αγορασει και ναι αγορασα και fans,λογικο δεν ειναι?και θα τα κρατησω ολα και για την επομενη καρτα μου υστερα απο την 290,που λογικα θα ειναι compatible.τωρα,amd θα ειναι,nvidia θα ειναι,θα δουμε αρκει να ειναι compatible.δεν το ξερω,οπως δεν ηξερα οτι θα ειναι compatible με την 290.εαν εχεις αποριες για το compatibility της ψυχτρας πηγαινε ριξε μια ματια εδω  και πες μου εαν υπαρχει περιπτωση να υποστηριζει επομενη καρτα η οχι.αυτα τα λεω γιατι την συγκεκριμενη την θεωρω επενδυση.οπως και μια ψυχτρα επεξεργαστη ας πουμε.δεν το ξερω,δεν το ξερεις.θα δουμε.

δουλευει και passive στην προηγουμενη nvidia 7950gt που την ειχα.στην συγκεκριμενη δεν νομιζω,αλλα βρες μου εναν λογο να την δουλεψω passive,για το κοστος των fans?εχω καμια 20αρια fans 12αρια και 14 αρια πεταμενα διασπαρτα στο δωματιο.στην τελικη θα την εκανα την δουλεια μου και χωρις το κοστος των fans.

Οκ απλά υποθέτω ότι τα fan που θέλει η κάρτα πρέπει να είναι pwm.για να ρίχνει τις στροφές όταν είσαι idle και να ανεβάζει στροφές στα games,benchmarks κτλ.

1)Αρχικά με την εγγύηση τι γίνεται? τι γινετε με την εγγυηση?τι να γινει?εχε χαρη που δεν μπορω να σου απαντησω καταλληλα γιατι θα εκτεθω αλλα οταν χρειαστηκα την εγγυηση της ξεκλειδωμενης Msi (τονιζω την μαρκα για οποιον ξερει) 6950 σε 6970 που ειχα βαλει και την mk 26 επανω,μαντεψε τι εγινε οταν χρειαστικα την εγγυηση.hint,δουλευει στα 4.7 αυτη την στιγμη.η καρτα δεν εχει αυτοκολλητακι επανω για θεμα εγγυησης.και δεν λεω οτι στην αφαιρεση της stock ψυχτρας να εισαι βαρβαρος.....

Δε χρειάζεται να απαντήσεις ,υπάρχουν στο tomshardware άπειρα θέματα

btw η photo warranty.jpg

2)Βλέπω ότι η κάρτα με την mk-26 πιάνει 4 slots , δηλαδή θα καλύψει και άλλες θύρες της μητρικής 

ναι πιανει αρκετες θυρες.και?το ηξερα οταν την αγορασα.εαν ηθελα να παω σε crossfire,δεν θα την αγοραζα.απλα δεν ειναι τα πραγματα?

Δεκτή η άποψη σου αν και εγώ το βλέπω διαφορετικά το θέμα.Με τη λογική ότι δε θέλω η μητρική να χάνει την πρακτικότητα της λόγω της παιχνιδόκαρτας.Παρόμοιο επιχείρημα θα έχεις ακούσει και από αυτούς που προτιμούν all in one coolers(corsair h80i/h100i) έναντι μιας γομαρόψυκτρας (nh-d14,Phanteks ph-tc14pe) έχεις πιο εύκολη πρόσβαση σε ram,πιο γρήγορη αλλαγή σε πάστα κτλ (παίζει και ο αισθητικός παράγοντας ρόλο βέβαια)..

πάντως και cf γίνεται με ghetto mod

pci-e-extension-cable-16x.jpg

:P

Και αν κάποιος ασκεί κριτική στην Amd είναι γιατί τρώει τα μούτρα από μόνη της .

που κολλαει αυτο?για συγκεκριμενους χρηστες μιλησα.οχι για εταιριες.ολο βλεπω να ακουγονται οτι οι amd κατωτερης ποιοτητας και χαλια drivers και μπλα μπλα μπλα.και ειναι καποια ατομα εδω μεσα που προσπαθουμε (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) να πουμε οτι κατι τετοια δεν ισχυουν.αυτο μας κανει fanboys?το οτι η προηγουμενη καρτα μου επαιζε χωρις artifacts με ενα vrm να λειπει και αντι για 880 πυρηνα πηγαινε 500mhz σημαινει οτι ειμαι fanboy?η οτι ειναι κατωτερης ποιοτητας?

Κολλάει στο ότι έχω βαρεθεί να βλέπω trollies της Amd.

Ask Me Anything - Official AMD Radeon Representatives

Our Guests from AMD are-

• Robert Hallock, PR Manager for Enthusiast GFX and Gaming

ΒΕΛΤΙΣΤΗ & ΙΔΑΝΙΚΗ  θερμοκρασία λέει η Amd για την κάρτα της

Το οξύμωρο βέβαια είναι ότι τον Ιούνιο έλεγε

"The next coolers are better," says AMD

07/06/2013

ναι τα ειχα διαβασει αυτα.περι cooler και τετοια.ωραια,και?

το review των Σουηδών

Many seem to think that the Radeon R9 290X is actually pretty quiet, and the numbers are misleading. It is not true. The test is Metro: Last Light that rolled in about 30 minutes.

checkαρε το

Όταν η nvidia είχε βγάλει το fermi και είχε γίνει πανικός από παρωδίες να υποθέσω δε σε πείραξε .με πειραξε.αλλα δεν επεφτα να υποστηριξω την αντιπαλη οχθη.οπως με πειραξε το οτι τα εκανε χαλια προσφατα με τους drivers και επισης οτι ειχαν βγει προβληματικες σχεδον ολη η σειρα 8 (ξερεις σε ποιες αναφερομαι) για τα laptop.αυτα με πειραξαν ναι.και εαν τα εκανε η amd,και εκει θα με πειραζε.λογικο δεν ειναι?

Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί παίρνετε αυτά τα parody video και τις photoshopιες τόσο στα σοβαρά...έβγαλε ουσιαστικά η amd το δικό της fermi.ε ωραία τώρα αντί να βλέπουμε μόνο

900x900px-LL-24d04f12_Nvidia_grill.jpeg

θα βλέπουμε και με τις r9 290.Προσωπικά και με τις 2 πλευρές το διασκεδάζω.

Αν κρίνετε απαραίτητο ότι λίγη σατίρα ,"βρωμίζει το θέμα" τότε οk ,γνωστή η μέθοδος report,report και delete(δημοκρατικά πάντα)

τις προάλλες postαρε κάποιος ένα parody video και έγινε χαμός,στο τέλος σβήστηκε...

το video review που έχει γίνει το είδες???

όσο για το ποίος έχει το πρόβλημα με τον ανταγωνισμό ,φαίνεται εύκολα στο 4:58 στο παρακάτω video

δες πώς αυτό το video  γυρνάει boomerang στην Amd

Άλλο ένα πετυχημένο  που ένας παρουσίασε ως είδηση

την παρακάτω photo ως "καμμένη 780ti" ...ναι το ειδα το συγκεκριμενο.και τι θελεις να μου πεις?οτι εγινε απο χρηστη του insomnia?εγω για εδω μεσα μιλαω.οποιος πιστευει οτι του σερβιρουν και στο τελος βγαινει η αληθεια στην φορα,αυτα παθαινει.

Θέλω να σου δώσω να καταλάβεις μέχρι που μπορεί να φτάσει ένα DIEHARD fanboy(στα όρια της καφρίλας)

,γιατί εκθρονίστηκε η κάρτα της αγαπημένης του πολυεθνικής..

Και δεν είπα ότι έγινε από χρήστη του insomnia.

την postάρει κάποιος στο ocn και αρχίζουν τα amd trolls το δούλεμα 

βέβαια όταν κάποιος τους ξεμπρόστιασε ότι το pcb της photo δεν είναι 780ti αλλά είναι tahiti pcb από 7970 (η ειρωνεία που λέγαμε) έπεσε ban στον αρχικό χρήστη στο chiphell γιατί θα πέφτανε μηνύσεις ,σβήστηκε και ολόκληρο thread και πολλές απαντήσεις.... 

όποιος μπορεί να περιμένει τις 290/290x custom καλά θα κάνει...

όποιος δε μπορεί καταφεύγει σε λύσεις Ικεα μια χαρα ειμαι προσωπικα με την λυση της ΙΚΕΑ.δωσε τωρα 100 euros παραπανω στην αγαπημενη σου εταιρια,να εχεις τις ιδιες επιδοσεις με παραπανω θορυβο και να εισαι και ευχαριστημενος.εγω οταν μου πιανουν τον κολο δεν ειμαι.τι σου κανει η ΙΚΕΑ ε....

ok,όπως νομίζεις.

η gtx780 είναι στα 450ε (+μεταφορικά) με 3 παιχνίδια

αυτο ειναι το καλο οταν υπαρχει ανταγωνισμος.πεφτουν οι τιμες.σε καποιους βεβαια αυτο μαλλον δεν αρεσει.....

Aπo όλο αυτό κατάλαβες ότι δε μου αρέσει ο ανταγωνισμός?, λυπάμαι αλλά μάλλον εκπέμπουμε σε διαφορετικές συχνότητες.

Και η 7970 όταν έπαιζε μπάλα μόνη της ,ήρθε η gtx680 και έριξε τιμές

34huwxv.jpg

δε διαφωνούμε σε αυτό

Πω, χαμός με την 760 vs 270x +BF4.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Σίγουρα είναι πιο δυνατή η 760, και θεωρώ πιο "χρήσιμο" το physx ap;o to mantle, αλλά το BF4 είναι που κάνει την διαφορά.

Περιμένουμε με το καλό τα bundles, και μέχρι τότε να έχουμε και μια καλύτερη εικόνα για το πόσο αντέχουν σε θερμοκρασίες under load οι 270x

Ξέρει κανείς τι παίζει με τα never settle bundles που δίνει η AMD?

Κοίταξα στο site, αλλά δεν είδα πουθενά την 270Χ.

edit: κάτι βρήκα οτι απο την 270 και πάνω θα δίνουν το BF4, ισχύει..?

edit: κάτι βρήκα οτι απο την 270 και πάνω θα δίνουν το BF4, ισχύει..?

Όχι. Τα θαλάσσωσαν πάλι όπως συνήθιζαν παλιά (τελευταία τα πήγαιναν πολύ καλά).

Έχουν περιορισμένες άδειες, και πρέπει να σιγουρευτείς ότι το κατάστημα που θα αγοράσεις τη κάρτα θα σου δώσει κουπόνι.

Από μια άποψη σωστοί είναι γιατί έδωσαν την προσφορά 290Χ BF4 Edition επίσημα, και θα ήταν άδικο αυτοί που την πήραν να ανακαλύψουν ότι και όλοι οι άλλοι θα το έχουν...

Αλλά ήταν επικοινωνιακό λάθος ο τρόπος που το εξέφρασαν.

Το 290Χ BF4 Edition έχει και τα πρόσθετα βέβαια, αλλά και πάλι...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://coolbytes.gr/%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD/11188-xfx-radeon-r9-290x-core-edition.html XFX 290Χ 545 Ευρώ! 542.90 Ευρώ!

Επεξ/σία από STORM1978

Παιδια απο την Πεμπτη εχω την 280χ της gigabyte,πολυ καλη η καρτα,επαιξα cod και δεν ειχε κανενα προβλημα και γενικα και απο θορυβο μια χαρα ειναι κατα την γνωμη μου(εχω βεβαια αρκετα καλο κουτι)...Αλλα επειδη το σκαλισμα ειναι ωραιο,εχουμε τιποτα σχετικα με o.c. ..?Σε τι επιπεδα πρεπει να κινηθω..?δεν θελω να την παω τερμα,για φυσιολογικο o.c μιλαμε.

Έχουν περιορισμένες άδειες, και πρέπει να σιγουρευτείς ότι το κατάστημα που θα αγοράσεις τη κάρτα θα σου δώσει κουπόνι.

Από μια άποψη σωστοί είναι γιατί έδωσαν την προσφορά 290Χ BF4 Edition επίσημα, και θα ήταν άδικο αυτοί που την πήραν να ανακαλύψουν ότι και όλοι οι άλλοι θα το έχουν...

Καλά φαντάστηκα.. Δηλαδή αν εγώ πάρω την 270Χ, θα έχει κωδικό για το never settle, ή όχι..?

Το BF4 δεν πειράζει, ας μην το έχει.. :P

Thanks!! :)

για φυσιολογικο o.c μιλαμε.

Αυτές οι δύο λέξεις δεν πάνε μαζί. :P

Κοιτα να δεις,το ξες οτι εχεις ηδη μια overclocked edition,οποτε πανω απο 3fps διαφορα δεν νομιζω να δεις. Anyway,κατεβαζεις msi afterburner beta 17,και βαζεις:

power target +20

core clock: 1140

Memory clock: 1640

Παταε apply.

Μπες μετα στο Cod σου,και παιξε κανα 20λεπτο και πανω να δεις αν θα σου βγαλει artifacts ή πεσουν οι drivers. Αφου θα εισαι σιγουρος μετα απο αρκετες ωρες οτι εισαι μια χαρα εκει,βαλε +15 στο core clock και κανε την ιδια διαδικασισ μεχρι να δεις artifacts/πεσουν drivers και οταν γινει αυτο ριξε κατα 15 το core και εισαι ετοιμος.

Ο anand λέει πως είναι και θέμα ΕΑ αν και επικοινωνιακά έκανε λάθος η amd.

Το FUD πάει σύννεφο από τους γνωστούς-άγνωστους.Ας δουν καλύτερα που κατέληξαν όλοι οι προηγούμενοι όμοιοι τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...