Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μιλάμε για Ελλάδα, οι 62 βαθμοί στο valley αυτή την εποχή είναι υπεράριστη θερμοκρασία, οι 73 όχι τόσο (edit: βλέπω όμως άλλα ρεύματα) γιατί το καλοκαίρι θα φτάσει πάλι τους 90 στα βαριά παιχνίδια στο μισάωρο, αλλά και πάλι νομίζω ότι problem solved με τις... κόστουμ! :devil:

καστομς φίλε μου....όπως τελωνείο...όπως silicon=σιλικόνη. :P

Δημοσ.

εσυ σε ποιους αναφερεσαι με τον ορο ενισχυσεις?

edit:αντωνης,για να δεις λιγο ποσο λαθος εισαι κατα την γνωμη μου.προσωπικα μιλωντας.

την ψυχτρα την ειχα απο την προηγουμενη καρτα μου.οκ ως εδω?αρα ποσο μου κοστισε?τοτε μεσα στο καλοκαιρι με τους ανεμιστηρες μαζι,90 euros.αλλα δεν εχει σημασια,τα ειχα δωσει για αλλη καρτα.

ξαφνικα,υστερα απο την υποστηριξη της ψυχτρας στην 290 που ειναι απιστευτη αγορα για τις επιδοσεις της,ακομη και στην Ελληνικη αγορα,στην τιμη που εχει,θα επρεπε κατα την γνωμη σου να ειμαι δυσαρεστημενος απο την αγορα?????γιατι περα απο την καταναλωση,θερμοκρασιες και θορυβο δεν εχω.και η καταναλωση,ας ειναι καλα το 600αρακι τροφοδοτικο μου που σηκωνει 8350 στα 4.7 και την 290 overclocked....

ακουω αποψεις και γνωμες.....

ποσο εχει απο το αντιπαλο στρατοπεδο μια καρτα με πανω κατω τις ιδιες επιδοσεις?

Αναφέρομαι σε αυτούς που στέλνουν pm(need backup) στα φιλαράκια τους όταν τα βρίσκουν σκούρα ,γιατί ξέμειναν από επιχειρήματα...(αν δε με πιστεύεις ,μπορώ εύκολα να στο αποδείξω με ENA απλό post που θα κάνω στο debate με έναν αντικειμενικό reviewer που έχει και blogspot(σίγουρα το έχεις δει) ,να δούμε μετά ποιος μασάει το λόγια του και ποιος όχι ;) )

Εσύ λοιπόν την είχες την ψύκτρα( mk-26) ...από παλιότερη κάρτα ,την έχεις πληρώσει όμως έτσι?

η mk 26 δεν έχει fanάκια ,οπότε πρέπει να τα αγοράσει και αυτά κάποιος...

η μήπως δουλεύει passive?

1)Αρχικά με την εγγύηση τι γίνεται?

Σε πολλές κάρτες βάζουν 2wrq8h1.jpg

xfx_6950_HD-695X-ZD_back.jpg

2)Βλέπω ότι η κάρτα με την mk-26 πιάνει 4 slots , δηλαδή θα καλύψει και άλλες θύρες της μητρικής 

Και αν κάποιος ασκεί κριτική στην Amd είναι γιατί τρώει τα μούτρα από μόνη της .

Συγκεκριμένα

Ask Me Anything - Official AMD Radeon Representatives

Our Guests from AMD are-

• Robert Hallock, PR Manager for Enthusiast GFX and Gaming

My favorite is the new implementation of PowerTune on the 290X and 290. There's a lot of doom and gloom around the 95C temperature, because people are used to a world where the product is designed to run as cold as possible... but that's not the world we're living in with these units. The doom and gloom is based on an old viewpoint.

95C is the optimal temperature that allows the board to convert its power consumption into meaningful performance for the user. Every single component on the board is designed to run at that temperature throughout the lifetime of the product.

If you throttle the temperature down below that threshold, then the board must in turn consume less power to respect the new temperature limit. Consuming less power means lowering vcore and engine clock, which means less performance.

You want to take full advantage of product TDP to maximize performance, and that is accomplished with a 95C ideal operating temperature for the 290 and 290X. 

Even with a third-party cooling solution, like the Accelero 3 some users have started deploying, the logic of PowerTune will still try to maximize TDP by allowing temperatures to float higher until some other limit is met (voltage, clock, fan RPM, whatever).

It's so bloody smart and it kills me that more people don't fully understand it.

http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-1863987/official-amd-radeon-representatives/page-2.html#11877469

ΒΕΛΤΙΣΤΗ & ΙΔΑΝΙΚΗ  θερμοκρασία λέει η Amd για την κάρτα της

Το οξύμωρο βέβαια είναι ότι τον Ιούνιο έλεγε

"The next coolers are better," says AMD

07/06/2013

http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.computerbase.de%2Fnews%2F2013-06%2Fdie-naechsten-kuehler-werden-besser-sagt-amd%2F

Όταν η nvidia είχε βγάλει το fermi και είχε γίνει πανικός από παρωδίες να υποθέσω δε σε πείραξε ..

τις προάλλες postαρε κάποιος ένα parody video και έγινε χαμός,στο τέλος σβήστηκε...

το video review που έχει γίνει το είδες???

πήγαινε στο 20:30 να δεις το throttle που έχει σε quiet, ότι έχει πει και το anandtech δλδ

όσο για το ποίος έχει το πρόβλημα με τον ανταγωνισμό ,φαίνεται εύκολα στο 4:58 στο παρακάτω video

δες πώς αυτό το video  γυρνάει boomerang στην Amd 

Άλλο ένα πετυχημένο  που ένας παρουσίασε ως είδηση

την παρακάτω photo ως "καμμένη 780ti" ...

την postάρει κάποιος στο ocn και αρχίζουν τα amd trolls το δούλεμα 

βέβαια όταν κάποιος τους ξεμπρόστιασε ότι το pcb της photo δεν είναι 780ti αλλά είναι tahiti pcb από 7970 (η ειρωνεία που λέγαμε) έπεσε ban στον αρχικό χρήστη στο chiphell γιατί θα πέφτανε μηνύσεις ,σβήστηκε και ολόκληρο thread και πολλές απαντήσεις.... 

242a232c_burnedpci.png

http://www.overclock.net/t/1441831/facts-fallacies-speculation-of-the-fried-taiwanese-780ti-rive

Κάποτε η Ati έλεγε

500x1000px-LL-ddfdaeda_11-10-20137-29-33

όποιος μπορεί να περιμένει τις 290/290x custom καλά θα κάνει...

όποιος δε μπορεί καταφεύγει σε λύσεις Ικεα

η gtx780 είναι στα 450ε (+μεταφορικά) με 3 παιχνίδια

• Like 3
Δημοσ.

Αναφέρομαι σε αυτούς που στέλνουν pm(need backup) στα φιλαράκια τους όταν τα βρίσκουν σκούρα ,γιατί ξέμειναν από επιχειρήματα...(αν δε με πιστεύεις ,μπορώ εύκολα να στο αποδείξω με ENA απλό post που θα κάνω στο debate με έναν αντικειμενικό reviewer που έχει και blogspot(σίγουρα το έχεις δει) ,να δούμε μετά ποιος μασάει το λόγια του και ποιος όχι ;) )

Τι εννοεις εδω,δεν σε πιανω.εννοεις οτι στελνω pm στα φιλαρακια μου για να κανουν ντου στο νημα για την 9 series της AMD?εαν λες κατι τετοιο,επετρεψε μου να γελασω.

Εσύ λοιπόν την είχες την ψύκτρα( mk-26) ...από παλιότερη κάρτα ,την έχεις πληρώσει όμως έτσι?

η mk 26 δεν έχει fanάκια ,οπότε πρέπει να τα αγοράσει και αυτά κάποιος...

η μήπως δουλεύει passive?

ναι την ειχα αγορασει και ναι αγορασα και fans,λογικο δεν ειναι?και θα τα κρατησω ολα και για την επομενη καρτα μου υστερα απο την 290,που λογικα θα ειναι compatible.τωρα,amd θα ειναι,nvidia θα ειναι,θα δουμε αρκει να ειναι compatible.δεν το ξερω,οπως δεν ηξερα οτι θα ειναι compatible με την 290.εαν εχεις αποριες για το compatibility της ψυχτρας πηγαινε ριξε μια ματια εδω  και πες μου εαν υπαρχει περιπτωση να υποστηριζει επομενη καρτα η οχι.αυτα τα λεω γιατι την συγκεκριμενη την θεωρω επενδυση.οπως και μια ψυχτρα επεξεργαστη ας πουμε.δεν το ξερω,δεν το ξερεις.θα δουμε.

δουλευει και passive στην προηγουμενη nvidia 7950gt που την ειχα.στην συγκεκριμενη δεν νομιζω,αλλα βρες μου εναν λογο να την δουλεψω passive,για το κοστος των fans?εχω καμια 20αρια fans 12αρια και 14 αρια πεταμενα διασπαρτα στο δωματιο.στην τελικη θα την εκανα την δουλεια μου και χωρις το κοστος των fans.

1)Αρχικά με την εγγύηση τι γίνεται? τι γινετε με την εγγυηση?τι να γινει?εχε χαρη που δεν μπορω να σου απαντησω καταλληλα γιατι θα εκτεθω αλλα οταν χρειαστηκα την εγγυηση της ξεκλειδωμενης Msi (τονιζω την μαρκα για οποιον ξερει) 6950 σε 6970 που ειχα βαλει και την mk 26 επανω,μαντεψε τι εγινε οταν χρειαστικα την εγγυηση.hint,δουλευει στα 4.7 αυτη την στιγμη.η καρτα δεν εχει αυτοκολλητακι επανω για θεμα εγγυησης.και δεν λεω οτι στην αφαιρεση της stock ψυχτρας να εισαι βαρβαρος.....

2)Βλέπω ότι η κάρτα με την mk-26 πιάνει 4 slots , δηλαδή θα καλύψει και άλλες θύρες της μητρικής 

ναι πιανει αρκετες θυρες.και?το ηξερα οταν την αγορασα.εαν ηθελα να παω σε crossfire,δεν θα την αγοραζα.απλα δεν ειναι τα πραγματα?

Και αν κάποιος ασκεί κριτική στην Amd είναι γιατί τρώει τα μούτρα από μόνη της .

που κολλαει αυτο?για συγκεκριμενους χρηστες μιλησα.οχι για εταιριες.ολο βλεπω να ακουγονται οτι οι amd κατωτερης ποιοτητας και χαλια drivers και μπλα μπλα μπλα.και ειναι καποια ατομα εδω μεσα που προσπαθουμε (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) να πουμε οτι κατι τετοια δεν ισχυουν.αυτο μας κανει fanboys?το οτι η προηγουμενη καρτα μου επαιζε χωρις artifacts με ενα vrm να λειπει και αντι για 880 πυρηνα πηγαινε 500mhz σημαινει οτι ειμαι fanboy?η οτι ειναι κατωτερης ποιοτητας?

Ask Me Anything - Official AMD Radeon Representatives

Our Guests from AMD are-

• Robert Hallock, PR Manager for Enthusiast GFX and Gaming

ΒΕΛΤΙΣΤΗ & ΙΔΑΝΙΚΗ  θερμοκρασία λέει η Amd για την κάρτα της

Το οξύμωρο βέβαια είναι ότι τον Ιούνιο έλεγε

"The next coolers are better," says AMD

07/06/2013

ναι τα ειχα διαβασει αυτα.περι cooler και τετοια.ωραια,και?

Όταν η nvidia είχε βγάλει το fermi και είχε γίνει πανικός από παρωδίες να υποθέσω δε σε πείραξε .με πειραξε.αλλα δεν επεφτα να υποστηριξω την αντιπαλη οχθη.οπως με πειραξε το οτι τα εκανε χαλια προσφατα με τους drivers και επισης οτι ειχαν βγει προβληματικες σχεδον ολη η σειρα 8 (ξερεις σε ποιες αναφερομαι) για τα laptop.αυτα με πειραξαν ναι.και εαν τα εκανε η amd,και εκει θα με πειραζε.λογικο δεν ειναι?

τις προάλλες postαρε κάποιος ένα parody video και έγινε χαμός,στο τέλος σβήστηκε...

το video review που έχει γίνει το είδες???

όσο για το ποίος έχει το πρόβλημα με τον ανταγωνισμό ,φαίνεται εύκολα στο 4:58 στο παρακάτω video

δες πώς αυτό το video  γυρνάει boomerang στην Amd 

Άλλο ένα πετυχημένο  που ένας παρουσίασε ως είδηση

την παρακάτω photo ως "καμμένη 780ti" ...ναι το ειδα το συγκεκριμενο.και τι θελεις να μου πεις?οτι εγινε απο χρηστη του insomnia?εγω για εδω μεσα μιλαω.οποιος πιστευει οτι του σερβιρουν και στο τελος βγαινει η αληθεια στην φορα,αυτα παθαινει.

την postάρει κάποιος στο ocn και αρχίζουν τα amd trolls το δούλεμα 

βέβαια όταν κάποιος τους ξεμπρόστιασε ότι το pcb της photo δεν είναι 780ti αλλά είναι tahiti pcb από 7970 (η ειρωνεία που λέγαμε) έπεσε ban στον αρχικό χρήστη στο chiphell γιατί θα πέφτανε μηνύσεις ,σβήστηκε και ολόκληρο thread και πολλές απαντήσεις.... 

όποιος μπορεί να περιμένει τις 290/290x custom καλά θα κάνει...

όποιος δε μπορεί καταφεύγει σε λύσεις Ικεα μια χαρα ειμαι προσωπικα με την λυση της ΙΚΕΑ.δωσε τωρα 100 euros παραπανω στην αγαπημενη σου εταιρια,να εχεις τις ιδιες επιδοσεις με παραπανω θορυβο και να εισαι και ευχαριστημενος.εγω οταν μου πιανουν τον κολο δεν ειμαι.τι σου κανει η ΙΚΕΑ ε....

η gtx780 είναι στα 450ε (+μεταφορικά) με 3 παιχνίδια

αυτο ειναι το καλο οταν υπαρχει ανταγωνισμος.πεφτουν οι τιμες.σε καποιους βεβαια αυτο μαλλον δεν αρεσει.....

Δημοσ.

οκ οτι πεις. Παντου τα φθηνοτερα προιοντα ειναι και ποιοτηκοτερα κι πιο αποδοτικα keep walking.

ΥΓ: Δεν μιλαμε για value for money μην μπερδευομαστε.

Δημοσ.

Asmodeus21 τα παιδιά μάλλον μιλάνε και για προιόντα που έχουν (έχουμε δώσει οι αγοραστές) κάποια υπεραξία.Αλλά είναι κουβέντα για νέο νήμα.Αρκετά σήμερα με τα derail,θα μπει μετά ο Αίλουρος και θα φωνάζει πάλι και με το δίκιο του.

Δημοσ.

r9 280χ θα τρέχει με 700άρι τροφοδοτικό ρε πάιδες?

http://www.skroutz.gr/s/4023698/Asus-Radeon-R9-280X-3GB-DirectCU-II.html

se specs, τα 700 το έχουν στο minimum required

http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_radeon_r9_280x_twinfrozr_gaming_oc_review,8.html

Και με 550 θα τρεχει ... Το λενε για να ειναι καλυμμένοι και με τα Κινεζικα τροφοδοτικα της πλακας...

Απλα να ειναι καλο το τροφοδοτικο με μπολικα A στην 12v

Δημοσ.

r9 280χ θα τρέχει με 700άρι τροφοδοτικό ρε πάιδες?

http://www.skroutz.gr/s/4023698/Asus-Radeon-R9-280X-3GB-DirectCU-II.html

se specs, τα 700 το έχουν στο minimum required

http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_radeon_r9_280x_twinfrozr_gaming_oc_review,8.html

με ενα ποιοτικο 600ρι θα εισαι παραπανω απο καλυμενος και δεν χρειαζεται να δωσεις και μια περιουσια υπαρχουν και φθηνα και καλα για αυτη την δουλεια οπως πχ http://www.skroutz.gr/s/410171/Thermaltake-Berlin-630W.html?keyphrase=630+berlin

Σε ποιο 700ρι τροφοδοτικο αναφερεσαι???

Δημοσ.

Οσο αφορα την παρουσιαση:

(To review θα ειναι ετοιμο αυριο το απογευμα,δυστυχώς σήμερα μου ετυχαν πολλα απρόοπτα και με καθυστερησαν στην ολοκληρωση της παρουσιασης. Με το που γυρισω απο δουλεια στις 3 θα το ολοκληρωσω μαζι με το overclock sectιοn που δεν θα ειχα ετοιμο σημερα)  

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...