Αντώνης Παρ. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 εσυ σε ποιους αναφερεσαι με τον ορο ενισχυσεις? edit:αντωνης,για να δεις λιγο ποσο λαθος εισαι κατα την γνωμη μου.προσωπικα μιλωντας. την ψυχτρα την ειχα απο την προηγουμενη καρτα μου.οκ ως εδω?αρα ποσο μου κοστισε?τοτε μεσα στο καλοκαιρι με τους ανεμιστηρες μαζι,90 euros.αλλα δεν εχει σημασια,τα ειχα δωσει για αλλη καρτα. ξαφνικα,υστερα απο την υποστηριξη της ψυχτρας στην 290 που ειναι απιστευτη αγορα για τις επιδοσεις της,ακομη και στην Ελληνικη αγορα,στην τιμη που εχει,θα επρεπε κατα την γνωμη σου να ειμαι δυσαρεστημενος απο την αγορα?????γιατι περα απο την καταναλωση,θερμοκρασιες και θορυβο δεν εχω.και η καταναλωση,ας ειναι καλα το 600αρακι τροφοδοτικο μου που σηκωνει 8350 στα 4.7 και την 290 overclocked.... ακουω αποψεις και γνωμες..... ποσο εχει απο το αντιπαλο στρατοπεδο μια καρτα με πανω κατω τις ιδιες επιδοσεις? ετσι ειναι,οταν εσκασαν στα χερια των χρηστων οι καρτες και ειπαν την γνωμη τους,σταματησε και το τρολλαρισμα. λες και πηγαμε εμεις τα λεγομενα fanboys στον νημα της σειρας 7 της nvidia και ειπαμε την γνωμη μας για να αποτρεψουμε καποιους απο την αγορα της 780Τι ας πουμε...... ετσι μου ηρθε ρε παιδι μου και τα λεω αυτα τωρα.αλλα ας σταματησουμε να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.αρκετα και με το θεμα Ι3 vs 6300,8350 vs 4670 και μπλα μπλα μπλα.ασχετα το ενα με το αλλο αλλα εχει γινει ο κακος χαμος εδω μεσα τον τελευταιο καιρο. παραληρείς φίλε μου?τι είναι αυτά που λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ξερει πολυ καλα τι λέει... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Σκάσανε ενισχύσεις βλέπω Σωστά τις πιο πολιτικάντικες/διπλωματικές απαντήσεις τις δίνεις εσύ σε αυτό το forum... εννοείς με 255ευρώ? και με 263ευρώ παίρνεις gtx770 με 3 games (Assassin's Creed IV, Batman: Arkham Origins, Splinter Cell: Blacklist απ έξω Αυτό θα κάνουμε τώρα? Μπα εγώ δε μασάω τα λόγια μου και συνήθως τεκμηριώνω και οτι λέω θέλω να πιστεύω σε αντίθεση με άλλους που κρύβονται μόλις στρώνουν οι τιμές,έρχονται οι κάρτες σε χέρια χρηστών και αποδεικνύονται διάφορα πραγματάκια.Μπαίνουν σε άλλα νήματα και forums μετά. Με 252€ εννοω Gigabyte 280X+BF4 που παραμένει καλύτερη πρόταση από 770 ακόμα και στην ίδια τιμή,που δεν έχουν ίδια αλλά λέμε τώρα. εσυ σε ποιους αναφερεσαι με τον ορο ενισχυσεις? edit:αντωνης,για να δεις λιγο ποσο λαθος εισαι κατα την γνωμη μου.προσωπικα μιλωντας. την ψυχτρα την ειχα απο την προηγουμενη καρτα μου.οκ ως εδω?αρα ποσο μου κοστισε?τοτε μεσα στο καλοκαιρι με τους ανεμιστηρες μαζι,90 euros.αλλα δεν εχει σημασια,τα ειχα δωσει για αλλη καρτα. ξαφνικα,υστερα απο την υποστηριξη της ψυχτρας στην 290 που ειναι απιστευτη αγορα για τις επιδοσεις της,ακομη και στην Ελληνικη αγορα,στην τιμη που εχει,θα επρεπε κατα την γνωμη σου να ειμαι δυσαρεστημενος απο την αγορα?????γιατι περα απο την καταναλωση,θερμοκρασιες και θορυβο δεν εχω.και η καταναλωση,ας ειναι καλα το 600αρακι τροφοδοτικο μου που σηκωνει 8350 στα 4.7 και την 290 overclocked.... ακουω αποψεις και γνωμες..... ποσο εχει απο το αντιπαλο στρατοπεδο μια καρτα με πανω κατω τις ιδιες επιδοσεις? Περίμενε σοβαρή απάντηση εσύ...περίμενε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimRdesign Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 να τις χαίρεστε τις κάρτες ρε μάγκες.Το άλλο που ψάχνετε κάποια συγκεκριμένα άτομα για διαμάχη επιβεβαιώνει οτι πολλοί δέν έχετε με τίποτε άλλο να ασχοληθείτε απο το να κάνετε καβγάδες για το τίποτα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Περίμενε σοβαρή απάντηση εσύ...περίμενε. τι σοβαρή απάντηση βρε?η 290 είναι πολύ καλό προϊόν(δίχως αντίπαλο,η φθηνότερη 780 έχει 470€ με ελάχιστα καλύτερες επιδόσεις,oc εννοείται)...δεν σηκώνει συζήτηση!με reference ψήκτρα όμως ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ! απλό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Αρκετοί χρήστες δεν έχουν πρόβλημα με τη reference.Εσύ μη τη προτείνεις,όχι οτι θα τη πρότεινες αλλά λέμε τώρα. Είναι ανάλογα και τα standards που θέτει ο καθένας σε θόρυβο και θερμοκρασία.Ο θόρυβος είναι κάτι υποκειμενικό (τουλάχιστον μέχρι ενός σημείου) και φαίνεται και από χρήστες άλλων forum αυτό,προσωπικά δεν μπορώ να είμαι απόλυτος αν προτείνεται ή όχι,το αφήνω στα αυτιά και τη κρίση του καθενός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Τί θερμοκρασίες έχει μια 290/290x με custom ψύκτρα (σε σχέση με τα 94ρια των reference); Ο θόρυβος είναι κάτι υποκειμενικό (τουλάχιστον μέχρι ενός σημείου) Αντικειμενικός και μετρήσιμος είναι, μάλλον εννοείς την ανοχή στο θόρυβο του καθενός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 η 290 με φλασαρισμα μπορεί να γίνει 290Χ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 η 290 με φλασαρισμα μπορεί να γίνει 290Χ ? ναι αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκλειδώσουν τους shaders Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 72 ειναι ο θανος,οχι 75 δεν ξερω,ας τελειωσει και το review o prospector και θα πει και αυτος την γνωμη του και για τον θορυβο και για τις επιδοσεις. kirileman,οι θερμοκρασιες της δικης μου τουλαχιστον με την mk 26 με στοκ ρευμα και 100mhz επανω ο πυρηνας ειναι αυτες: βεβαια μολις ξαναεβγαλα και ξανατοποθετησα την ψυχτρα τωρα με την σωστη ποσοτητα παστας και το σωστο βιδωμα με τις βιδες (να μετραω στροφες και επεσαν αλλους 3 βαθμους). τωρα επειδη ειμαι και λιγο κουφος,θα της ανεβασω λιγο ρευματακι και ρολογια και ανεμιστηρες για να δω τι κανει σε πιο ζορια. η 290 με φλασαρισμα μπορεί να γίνει 290Χ ? και εγω σε gigabyte και ο prospector σε sapphire της φλασαραμε με το asus bios της 290Χ και δεν ξεκλειδωσε τιποτα.μονο που ανεβηκε ο πυρηνας πλεον μονιμα στα 1000mhz. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Αντικειμενικός και μετρήσιμος είναι, μάλλον εννοείς την ανοχή στο θόρυβο του καθενός. Μετρήσιμος είναι,αντικειμενικός δεν είναι όπως και η ανοχή εκτός και αν μιλάμε για πολλά db. σε παρακαλώ σταμάτα να με προκαλείς συνέχεια. στο θέμα του θορύβου έχεις κάποιο δίκαιο.άλλα τα αυτιά του thanos1975 άλλο του nikzikr...προσωπικά 290 δεν θα προτείνω σε κανεναν μέχρι να βγουν οι costum. τέλος Μη παρεξηγείσαι βρε,οτι βλέπω λέω.Δε μίλησα για τα αυτιά του Θάνου,γιατί τα ίδια λένε και σε άλλα forum και ξένοι (που δεν είναι κουφοί) όταν ηρέμισαν τα πράγματα από τις υπερβολές του net.Όταν βγουν οι costum πρότεινε την. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Όταν βγουν οι costum πρότεινε την. sorry castum....το διόρθωσα.χαχα και που είσαι εγώ όταν θα βγουν καλύτερα προϊόντα από την amd(βλέπε 290pro) θα τα προτείνω-προτιμήσω εσύ όχι. thanos1972 μα καλά... 41 χρονών μαντράχαλος και φλασάρεις ακόμη? εκτός και αν είναι άσχετη η ηλικία σου με το νούμερο στο nickname Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 κλαίω... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 ασχετη η ηλικια με το νουμερο,ναι. θερμοκρασιες για οποιον ενδιαφερεται. ειδικα το ρευμα ειναι πολυ ανεβασμενο για τις προτιμησεις μου οταν με 1.18 παιζει 1080. και ναι ο ανεμιστηρες 100% για να δω και εγω τι γινεται σε worst case scenario με τα vrms. edit:με τρολλαρει και το gpuz αλλο ρευμα μαξ δειχνει στην μια καρτελα,αλλο στην αλλη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Αν μιλάμε για Ελλάδα, οι 62 βαθμοί στο valley αυτή την εποχή είναι υπεράριστη θερμοκρασία, οι 73 όχι τόσο (edit: βλέπω όμως άλλα ρεύματα) γιατί το καλοκαίρι θα φτάσει πάλι τους 90 στα βαριά παιχνίδια στο μισάωρο, αλλά και πάλι νομίζω ότι problem solved με τις... κόστουμ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα