asx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Gigabyte? Edit: Ναι υπάρχει και gigabyte βλέπω.Καλή τιμή αλλά δεν είναι διαθέσιμη. θα είναι σε 4 μέρες ,BIG DEAL.... Βρίσκεις 280Χ με 237€ (μη διαθέσιμη τώρα) απέξω και αν βάλεις και το BF4 καταλαβαίνεις οτι υπάρχει πίεση και από πάνω. στα 237ε ,ναι αλλά είναι η πιο χαμηλά χρονισμένη r9 280x στα 850Mhz και έχει 2 χρόνια εγγύηση ...Powercolor τι περιμένεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 το θέμα είναι να καταλάβει ο K-dinos ότι παίρνοντας την 270χ-270,παίρνει υποδεέστερο προϊόν από την 760 που ήταν η αρχική του επιλογή. "Υποδεέστερο προιόν" (τι επιλογή λέξεων...) δεν είναι η 270X γιατί είναι σε άλλο price range και έχει τα δικά της πλεονεκτήματα πέρα από αυτό (δώρο multiplayer focused game,Mantle,κατανάλωση,OpenCL). στα 237ε ,ναι αλλά είναι η πιο χαμηλά χρονισμένη r9 280x στα 850Mhz και έχει 2 χρόνια εγγύηση ...Powercolor τι περιμένεις Μόνο που είναι 280Χ σε αυτά τα λεφτά αρκεί,και με 250 παίρνεις Gigabyte απέξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Είναι δυνατόν να συγκρίνουμε 760 με 280Χ; Η 280Χ ανήκει απλά σε ανώτερη κλάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 το θέμα είναι να καταλάβει ο K-dinos ότι παίρνοντας την 270χ-270,παίρνει υποδεέστερο προϊόν από την 760 που ήταν η αρχική του επιλογή. με μεγάλα γράμματα για να το εμπεδώσεις καλύτερα.LoL υ.γ είναι δύσκολο κάθε φορά....να προσπαθείς να πεις κάτι απλό και τα funboyz flaimetrolls κτλ να το κάνουν επιστήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 ενω καποιοι αλλοι που το παιζουν αντικειμενικοι εχουν εξαφανιστει μολις βγηκαν αποτελεσματα με 290 με αλλες ψυχτρες και ξαφνικα σταματησαν να εχουν μειονεκτηματα..... ας σταματησουμε να κρυβομαστε πσιω απο το δαχτυλο μας.ετσι δεν ειναι?????? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 ενω καποιοι αλλοι που το παιζουν αντικειμενικοι εχουν εξαφανιστει μολις βγηκαν αποτελεσματα με 290 με αλλες ψυχτρες και ξαφνικα σταματησαν να εχουν μειονεκτηματα..... ας σταματησουμε να κρυβομαστε πσιω απο το δαχτυλο μας.ετσι δεν ειναι?????? δε το κατάλαβα?σε ποιον απευθύνεσαι?τα μειονεκτήματα είναι γνωστά.θερμοκρασίες,θόρυβος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 με μεγάλα γράμματα για να το εμπεδώσεις καλύτερα.LoL υ.γ είναι δύσκολο κάθε φορά....να προσπαθείς να πεις κάτι απλό και τα funboyz flaimetrolls κτλ να το κάνουν επιστήμη. Ναι "υποδεέστερο προιόν" δεν είναι όπως εξήγησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Σκάσανε ενισχύσεις βλέπω "Υποδεέστερο προιόν" (τι επιλογή λέξεων...) δεν είναι η 270X γιατί είναι σε άλλο price range και έχει τα δικά της πλεονεκτήματα πέρα από αυτό (δώρο multiplayer focused game,Mantle,κατανάλωση,OpenCL). Σωστά τις πιο πολιτικάντικες/διπλωματικές απαντήσεις τις δίνεις εσύ σε αυτό το forum... Μόνο που είναι 280Χ σε αυτά τα λεφτά αρκεί,και με 250 παίρνεις Gigabyte απέξω. εννοείς με 255ευρώ? και με 263ευρώ παίρνεις gtx770 με 3 games (Assassin's Creed IV, Batman: Arkham Origins, Splinter Cell: Blacklist απ έξω Αυτό θα κάνουμε τώρα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 σε ολους απευθυνομαι.σε ολους.ειναι νημα για την σειρα 9 της amd,το εχουμε ξεχειλωσει οσο δεν παει,πολυ πριν βγουνε οι καρτες,ειδαμε κοκορομαχιες απο τους γνωστους και ξαφνικα εξαφανιστηκαν ολοι.και οποιος στην τελικη χρειαστει πληροφοριες για την σειρα 9 μονο στο συγκεκριμενο νημα δεν θα τις βρει.τεσπα,εβγαλα θυμο απο μεσα μου..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Πόσο % πιό πάνω είναι οι 280Χ Crossfire από μία 290Χ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 ενω καποιοι αλλοι που το παιζουν αντικειμενικοι εχουν εξαφανιστει μολις βγηκαν αποτελεσματα με 290 με αλλες ψυχτρες και ξαφνικα σταματησαν να εχουν μειονεκτηματα..... ας σταματησουμε να κρυβομαστε πσιω απο το δαχτυλο μας.ετσι δεν ειναι?????? σε ποιους αναφέρεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 εσυ σε ποιους αναφερεσαι με τον ορο ενισχυσεις? edit:αντωνης,για να δεις λιγο ποσο λαθος εισαι κατα την γνωμη μου.προσωπικα μιλωντας. την ψυχτρα την ειχα απο την προηγουμενη καρτα μου.οκ ως εδω?αρα ποσο μου κοστισε?τοτε μεσα στο καλοκαιρι με τους ανεμιστηρες μαζι,90 euros.αλλα δεν εχει σημασια,τα ειχα δωσει για αλλη καρτα. ξαφνικα,υστερα απο την υποστηριξη της ψυχτρας στην 290 που ειναι απιστευτη αγορα για τις επιδοσεις της,ακομη και στην Ελληνικη αγορα,στην τιμη που εχει,θα επρεπε κατα την γνωμη σου να ειμαι δυσαρεστημενος απο την αγορα?????γιατι περα απο την καταναλωση,θερμοκρασιες και θορυβο δεν εχω.και η καταναλωση,ας ειναι καλα το 600αρακι τροφοδοτικο μου που σηκωνει 8350 στα 4.7 και την 290 overclocked.... ακουω αποψεις και γνωμες..... ποσο εχει απο το αντιπαλο στρατοπεδο μια καρτα με πανω κατω τις ιδιες επιδοσεις? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Πόσο % πιό πάνω είναι οι 280Χ Crossfire από μία 290Χ? μπορεις παρεις μια εικονα απο εδω που εχει τις καρτες που θες. http://www.techspot.com/review/736-amd-radeon-r9-290/page2.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 σε ολους απευθυνομαι.σε ολους.ειναι νημα για την σειρα 9 της amd,το εχουμε ξεχειλωσει οσο δεν παει,πολυ πριν βγουνε οι καρτες,ειδαμε κοκορομαχιες απο τους γνωστους και ξαφνικα εξαφανιστηκαν ολοι.και οποιος στην τελικη χρειαστει πληροφοριες για την σειρα 9 μονο στο συγκεκριμενο νημα δεν θα τις βρει.τεσπα,εβγαλα θυμο απο μεσα μου..... Ειδικά για έναν είχα προβλέψει την εξαφάνισή του, του το είχα γράψει κιόλα σε post εδώ. Μιλάω φυσικά για τον Kyr.. Επίσης ο Regeekfc, ο οποίος μέσα σε μια εβδομάδα έφτασε 250 post εξαφανίστηκε μόλις αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε ποιανού λογαριασμός είναι. Τελικά τα thread της AMD τρώνε το τρολλάρισμα του αιώνα πιθανότατα με double account και δεν συμμαζεύεται, αν δεν ήταν ο Ailuros θα είχε γίνει salloon. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 ετσι ειναι,οταν εσκασαν στα χερια των χρηστων οι καρτες και ειπαν την γνωμη τους,σταματησε και το τρολλαρισμα. λες και πηγαμε εμεις τα λεγομενα fanboys στον νημα της σειρας 7 της nvidia και ειπαμε την γνωμη μας για να αποτρεψουμε καποιους απο την αγορα της 780Τι ας πουμε...... ετσι μου ηρθε ρε παιδι μου και τα λεω αυτα τωρα.αλλα ας σταματησουμε να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.αρκετα και με το θεμα Ι3 vs 6300,8350 vs 4670 και μπλα μπλα μπλα.ασχετα το ενα με το αλλο αλλα εχει γινει ο κακος χαμος εδω μεσα τον τελευταιο καιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα