Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μια ερωτηση να κανω τωρα που εχουν παρει τις καρτες οι χρηστες στα χερια τους?ετσι για την ιστορια,που πηγαν ολοι οι amd haters?????????

Μαζεύουν χρήματα για τον nvidia tax.

Το Mantle θα τρέχει και σε nVidia.

Δύσκολα για διάφορους λόγους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μια ερωτηση να κανω τωρα που εχουν παρει τις καρτες οι χρηστες στα χερια τους?ετσι για την ιστορια,που πηγαν ολοι οι amd haters?????????

΄Οσο μπορούμε κρατάμε τις ισορροπίες και μιας και υπάρχει και η αντιπέρα όχθη μισό γιατί έχω πελάτη...

Κλείνει στόματα η AMD ....

Untitled11.jpg

Δίνει υποστήριξη για όλες τις κάρτες !!!

Όχι σαν κάποιες κάποιες .... που επειδή κουνιέται μια σημαία το λένε επανάσταση και το κλειδώνουν κιόλας, ακόμα και αν έχεις αγοράσει κάρτα από αυτούς.

Να και ο πελάτης που λέγαμε....λοιπόν τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μια οποιαδήποτε GeForce θα μπορούσε να επωφεληθεί από ένα low level API όπως το Mantle; ΄Εχει το μαγικό ραβδάκι ο ΜΑΝΔΥΑΣ και δουλεύει παντού και πάντα και πόσο αφελής μπορεί να είναι ακριβώς κάποιος για να το πιστέψει;

Δώστε χρόνο στο ΜΑΝΔΥΑ να δούμε πως θα ελελιχθεί η ιστορία και αφήστε τις αιχμές και τα κασκόλ κατά μέρος. Μια χαρά ήσυχα και ειρηνικά είναι τα πράγματα τις τελευταίες μέρες και σκοπεύω να το διατηρήσω έτσι ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. Capiche?

Ναι, όταν ο JHH γίνει διευθυντής στην AMD  :P

Λες να συμβιβαστεί με κάτι τόσο ταπεινό; Αν είναι μένει και εκεί που είναι; Αν δεν είναι Intel, Microsoft ή Samsung ή κάτι ανάλογο φοβάμαι ότι δεν το συζητάει. Διάδοχος επιίσης του Obama παίζει :P

• Like 2

Τώρα πήγαν διακοπές στο δίπλα thread γιατί μπορεί να τους ζητήσουμε bench από κάνα game.

Η δικιά μου 290Χ έγινε shipped σήμερα, μέχρι την άλλη Παρασκευή θα είναι στα χέρια μου.

Προτίμησα την Χ λόγω BF4 στο πακέτο και καλής τιμής, αλλά νομίζω ότι η χρυσή κάρτα της γενιάς είναι η 290pro και ότι έχουν πολύ μικρές διαφορές στην απόδοση.

• Like 3

Ερχεται και το διπύρηνο τερατάκι.  

‘R9 290X x2 will feature a Dual Hawaii-XT Core in a Single Card – Codename ‘Vesuvius’

http://wccftech.com/amd-dual-gpu-hawaiixt-card-codenamed-vesuvius-coming-r9-290x-x2/

δύο τέτοιες να πάρεις και να τις κάνεις crossfire,και θα είσαι καλυμένος μέχρι το 2018!!! :P

• Like 1

60FPS ακατέβατα σε όλα τα παιχνίδια δεν θα έχεις ποτέ, είτε γιατί φταίει το παιχνίδι είτε ο driver κλπ.Για μένα κάτσε όπως είσαι με την Ghz και αλλάζεις στα 20nm πάλι μιας και η ανάλυσή σου δεν απαιτεί κάτι καλύτερο.

Η προσωπική μου εμπειρία λέει διαφορετικά, μιάς και μέχρι πρόσφατα έπαιζα σε τηλεόραση με ανάλυση 1360Χ768.

Η γενικότερη άποψη πολλών ήταν ότι σε τόσο χαμηλή ανάλυση δεν χρειάζεσαι high-end κάρτα.

Και όμως, αν θές gaming σε max settings @ 60fps, στην περίπτωσή μου αυτό έγινε δυνατό μόνο όταν πήγα σε 6950 Crossfire και μετέπειτα σε 7970GHz edition.

Τώρα που αναβάθμισα την τηλεόραση και πήγα στα 1080p, παρατηρώ ότι τουλάχιστον στα πολύ απαιτητικά παιχνίδια, η 7970GHz edition για max details και 60fps, τερματίζει στα 900p ή αλλιώς 1600Χ900, η οποία παραμένει μιά πολύ καλή ανάλυση για τις 50 ίντζες.

Απ'ότι είδα μέχρι τώρα, χρειάζομαι κάπου 20% πάνω από την 7970GHz για να έχω 1080p butter smooth @60fps gameplay.

Με μία ακόμα 280Χ υπερκαλύπτω αυτή τη διαφορά, ενώ με μία 290Χ λογικά θα είμαι κάπου στο όριο, υπολογίζοντας ότι σίγουρα θα δώ παιχνίδια όπου στα 1080p θα κάνουν τις βουτίτσες τους κάτω από τα 60fps. Εννοείται ότι χρησιμοποιώ τις μαντικές μου ικανότητες για αυτές τις υποθέσεις.

Από κεί και πέρα, το θέμα με τις βουτιές στα fps είναι ακριβώς αυτό: οι βουτιές. Έχει μεγάλη διαφορά για παράδειγμα να παίζεις σταθερά στα 30fps με το να είσαι στα 60, τα οποία σκαμπανεβάζουν συνεχώς. Το μάτι καταλαβαίνει αμέσως τα σκαμπανεβάσματα και σου χαλάει το immersion.

Σε αυτές τις μετρημένες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα στο Metro LL, από το να είμαι μεταξύ 50-60fps όλη την ώρα, προτίμησα να βάλω fps limiter στα 45 και να παίξω το παιχνίδι έτσι. Το μάτι συνήθισε τα locked fps και το gameplay ήταν smooth.

Μέχρι που δοκίμασα την 900p ανάλυση και έμεινα εκεί παίζοντας στο 99% των περιπτώσεων σε ακατέβατα 60fps.

Να ξεκαθαρίσω όμως κάτι: Όλα τα παραπάνω είναι μόνο για τα πολύ απαιτητικά παιχνίδια, τα οποία είναι κυριολεκτικά μετρημένα. Στα 9 από τα 10 παιχνίδια (ή και ακόμα περισσότερο) η κάρτα κοιμάται, με ποσοστό αξιοποίησης κάτω του 50%, με πιό σύνηθες το 30-35%.

• Like 1

Many seem to think that the Radeon R9 290X is actually pretty quiet,and the numbers are misleading. It is not true. The test is Metro: Last Light that rolled in about 30 minutes. Radeon R9 290X is set in "Über mode", Geforce GTX Titan runs in the default settings

ofx7bo.jpg

΄Οσο μπορούμε κρατάμε τις ισορροπίες και μιας και υπάρχει και η αντιπέρα όχθη μισό γιατί έχω πελάτη...

Να και ο πελάτης που λέγαμε....λοιπόν τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μια οποιαδήποτε GeForce θα μπορούσε να επωφεληθεί από ένα low level API όπως το Mantle; ΄Εχει το μαγικό ραβδάκι ο ΜΑΝΔΥΑΣ και δουλεύει παντού και πάντα και πόσο αφελής μπορεί να είναι ακριβώς κάποιος για να το πιστέψει;

Δώστε χρόνο στο ΜΑΝΔΥΑ να δούμε πως θα ελελιχθεί η ιστορία και αφήστε τις αιχμές και τα κασκόλ κατά μέρος. Μια χαρά ήσυχα και ειρηνικά είναι τα πράγματα τις τελευταίες μέρες και σκοπεύω να το διατηρήσω έτσι ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. Capiche?

Λες να συμβιβαστεί με κάτι τόσο ταπεινό; Αν είναι μένει και εκεί που είναι; Αν δεν είναι Intel, Microsoft ή Samsung ή κάτι ανάλογο φοβάμαι ότι δεν το συζητάει. Διάδοχος επιίσης του Obama παίζει :P

Εγώ δεν μίλησα για την αποδοτικότητα αλλά για το κλείδωμα η μη. 

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Από εκεί και πέρα με τα τελευταία που διάβασα δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι τόσο low level ή όχι εν`τέλη.

Ηρθε η "ΑΡΚΤΙΚΗ" :D Ευτυχως εστειλα τον αδερφο μου να παει να την παραλαβει απο το καταστημα,τωρα που εγω ειμαι δουλεια.

Οποτε αυριο το πρωι ,παιρνουν μπρος ολες οι μηχανες ! :P

• Like 13

Ηρθε η "ΑΡΚΤΙΚΗ" :D Ευτυχως εστειλα τον αδερφο μου να παει να την παραλαβει απο το καταστημα,τωρα που εγω ειμαι δουλεια.

Οποτε αυριο το πρωι ,παιρνουν μπρος ολες οι μηχανες ! :P

Μόλις ολοκλήρωσα την μεταμόσχευση του υπολογιστή μου στο carbide air 540 (απίστευτο κουτί ΒΤW) , και κατασκευάζω τον πρώτο μου πλήρως dedicated Litecoin  miner με 2 * 7950 + Α6-5800 ,

Αναμένω την ριμάδα την 290X μέχρι την Παρασκευή, αντε να δούμε τι θα χτυπίσει το silicon lottery!  :-D

• Like 5

Εγώ δεν μίλησα για την αποδοτικότητα αλλά για το κλείδωμα η μη. 

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Από εκεί και πέρα με τα τελευταία που διάβασα δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι τόσο low level ή όχι εν`τέλη.

Τι σκατά να το κάνει από την στιγμή που δεν είναι κομμένο ραμμένο πάνω στις GeForce; Tώρα για τα υπόλοιπα μην μου το παίζεις αθώα περιστερά. ΄Οταν σταματήσετε να προκαλείτε χωρίς λόγο θα μειωθούν και οι πιθανότητες να απαντούν οι τρολλοπατέρες απ' το αντίπαλο δέος.

Μόλις ολοκλήρωσα την μεταμόσχευση του υπολογιστή μου στο carbide air 540 (απίστευτο κουτί ΒΤW) , και κατασκευάζω τον πρώτο μου πλήρως dedicated Litecoin  miner με 2 * 7950 + Α6-5800 ,

Αναμένω την ριμάδα την 290X μέχρι την Παρασκευή, αντε να δούμε τι θα χτυπίσει το silicon lottery!  :-D

Ωραίο κουτί το άτιμο πραγματικά! Βάλε φωτό να δούμε  :-)

Ρε παιδιά πότε θα κυκλοφορήσουν περίπου οι τροποποιημένες έκδοσις τον  R290??? 

Έχουμε καμία πληροφορία για αυτές?? 

θα είναι "καλύτερες" από το να πάρουμε μια από αυτές που κυκλοφορούν τώρα και να τους βάλουμε μια after market ψήκτρα? 

Ρε παιδιά πότε θα κυκλοφορήσουν περίπου οι τροποποιημένες έκδοσις τον  R290??? 
Έχουμε καμία πληροφορία για αυτές?? 
θα είναι "καλύτερες" από το να πάρουμε μια από αυτές που κυκλοφορούν τώρα και να τους βάλουμε μια after market ψήκτρα

Αχ αυτες οι ερωτησεις  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...