Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

512-bit δίαυλος μνήμης;

Μάλλον ναι.

256bit = δεν υπάρχει σε επάρκεια και λογική τιμή τόσο γρήγορη μνήμη για να ξεπεράσουν κατά ένα καλό ποσοστό τα 300GB.

512bit = με τουλάχιστον 5Gbps GDDR5 320GB/s

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να έχει 4 γίγα μνήμης με 384-μπιτο δίαυλο αλλά θα ήταν πολύ εξωτική περίπτωση για τα δεδομένα στην AMD.

Δημοσ.

΄Οσο πατάει η συνάδελφος γάτα ;) Κοίτα αν αληθεύει ότι πήγαν σε 1:2 στο GCN2.0 μια τόσο μεγάλη αύξηση σε επάρκεια DP θέλει και αρκετά παραπάνω εύρος μνήμης. Στο Τahiti πήγαν σε 384bit μόνο και μόνο για να του δώσουν παραπάνω εύρος για το HPC.

Σίγουρος δεν είμαι αλλά δεν είναι και πανάκεια ο 512μπιτος δίαυλος για να τον αποκλείσω.

Δημοσ.

΄Οσο πατάει η συνάδελφος γάτα ;) Κοίτα αν αληθεύει ότι πήγαν σε 1:2 στο GCN2.0 μια τόσο μεγάλη αύξηση σε επάρκεια DP θέλει και αρκετά παραπάνω εύρος μνήμης. Στο Τahiti πήγαν σε 384bit μόνο και μόνο για να του δώσουν παραπάνω εύρος για το HPC.

Σίγουρος δεν είμαι αλλά δεν είναι και πανάκεια ο 512μπιτος δίαυλος για να τον αποκλείσω.

Αν το Hawaii είναι ενισχυμένο κυρίως όσον αφορά το HPC κομμάτι, ο διάδοχος του pitcairn θα έχει τον ίδιο προσανατολισμό;

Γενικά τι πληροφορίες υπάρχουν για τον διάδοχο του Pitcairn die size, διαυλος κλπ.;

Δημοσ.

Αν το Hawaii είναι ενισχυμένο κυρίως όσον αφορά το HPC κομμάτι, ο διάδοχος του pitcairn θα έχει τον ίδιο προσανατολισμό;

Γενικά τι πληροφορίες υπάρχουν για τον διάδοχο του Pitcairn die size, διαυλος κλπ.;

Δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Πληροφορίες δεν έχω αλλά ο δίαυλος θα έλεγα ότι θα μείνει στο ίδιο πλάτος και μάλλον απλά θα υπάρξει μια σχετική αύξηση στον αριθμό των μονάδων.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Πληροφορίες δεν έχω αλλά ο δίαυλος θα έλεγα ότι θα μείνει στο ίδιο πλάτος και μάλλον απλά θα υπάρξει μια σχετική αύξηση στον αριθμό των μονάδων.

ο δεύτερος τη τάξη πυρήνας θα κυκλοφορήσει αργότερα ή ταυτόχρονα με το Hawaii;

Δημοσ.

Την πουλησα στο παιδι που ειχε την χαλασμενη 7950, και γυρισαμε την δικια του πισω στο Αμαζον και μας την κανανε full refund. Οποτε αγωνιωδώς περιμενω επιδοσεις απο 9950 για να δω αμα με Oc παιρναω την 780 του Kyriakoy xD Πλακα κανω :P Βλεποντας και κανοντας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...