tmjuju Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δε προσπαθείς να αλλάξεις και κάνα BIOS λέω και εγώ τώρα … καθένας με την πίκρα του και τις παραγγελίες του ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 http://www.hardware-360.com/battlefield-4-not-included-with-most-amd-r9-graphics-cards/ Εδώ λέει να προσέξετε γιατί δεν είναι όλες οι R9 AMD κάρτες με BF4 Bundle! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δε προσπαθείς να αλλάξεις και κάνα BIOS λέω και εγώ τώρα … καθένας με την πίκρα του και τις παραγγελίες του ;-) Ειμαι δουλεια man, σπιτι ειναι ειναι ολα ετοιμα για να μπει η απολυτη Asus 290X bios στην ποταπη και απλη sapphire 290 Κατα τις 11 θα ξαναενημερωσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Psycho ακυρη τελικα R9 385 4gb της υπογραφης σου απο οτι φενεται Είμαι μπροστά εγώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Αλλο ενα ατομο που υποστηριζει οτι του εγινε η 290---> 290Χ http://www.overclock.net/t/1436497/official-amd-r9-290x-290-owners-club/5730#post_21195670 Ακομα ομως τιποτα δεν ειναι επισημο..για να δουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μεγειές, καλό κάψιμο και εις ανωτέρα (βλ. 290Χ bios ). Άμα βάλεις την Αρκτική θέλω να δω και φώτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ήσυχη η κάρτα..Όταν λέω εγώ άμα δεν την πάρει χρήστης να μας πει τι και πως..Τα ίδια έπαθα και 'γω με την 480GTX, όλοι μιλούσαν για θόρυβο/θερμοκρασίες κλπ και όταν την έβαλα εγώ επάνω όλα άψογα, λολ Δεν έχουν όλη την ίδια ευαισθησία στις αισθήσεις τους Κύριε! *σνιφ σνιφ* κάποιο έχει εγκαταλήψει η rexona του ή μου φαίνεται; -------------------------------------------------------------------------- Kαλορίζικη Prospector8. Και ντύσου να χαρείς μας βλέπουν.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστω Αιλουρε,ντυθηκα ολα κομπλε τωρα xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μεγειές, καλό κάψιμο και εις ανωτέρα (βλ. 290Χ bios ). Άμα βάλεις την Αρκτική θέλω να δω και φώτο! Σιγά μην βάλει και τον Αμαζόνιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 http://www.xbitlabs.com/news/graphics/display/20131114222832_AMD_Introduces_GPU_Accelerator_for_Big_Data_Applications.html AMD FirePro S10000 12GB server graphics card is based on two Tahiti graphics processing units with 12GB of GDDR5 memory with ECC and delivers up to 5.91 TFLOPS of peak single-precision and 1.48 TFLOPS of double-precision floating-point performance. Μehhhh μούφα τελικά η ιστορία για 1:2. 1:4 και εδώ αλλά με τα 1.48 TFLOPs DP & 12 GB framebuffer καταλαβαίνω γιατί ετοιμάζει την Κ40 η NVIDIA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δεν έχουν όλη την ίδια ευαισθησία στις αισθήσεις τους Κύριε! *σνιφ σνιφ* κάποιο έχει εγκαταλήψει η rexona του ή μου φαίνεται; -------------------------------------------------------------------------- Kαλορίζικη Prospector8. Και ντύσου να χαρείς μας βλέπουν.... Απόλυτη ησυχία δεν υπάρχει ακόμα και με W/C γιατί και πάλι θες fans στο κουτί, οπότε..Και όπως είπε και κάποιος άλλος αυτές τις κάρτες δεν τις παίρνεις για να σερφάρεις με ησυχία στο νετ, τις παίρνεις για να παίζεις οπότε θα έχεις τόσο φασαρία από το παιχνίδι που το PC δεν θα το καταλαβαίνεις καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Απόλυτη ησυχία δεν υπάρχει ακόμα και με W/C γιατί και πάλι θες fans στο κουτί, οπότε..Και όπως είπε και κάποιος άλλος αυτές τις κάρτες δεν τις παίρνεις για να σερφάρεις με ησυχία στο νετ, τις παίρνεις για να παίζεις οπότε θα έχεις τόσο φασαρία από το παιχνίδι που το PC δεν θα το καταλαβαίνεις καθόλου. Επειδή δεν ενοχλεί εσένα δεν σημαίνει ότι εσύ αποτελείς κανόνα. Σαφώς και δεν ενοχλείς σε καμία περίπτωση τους γείτονες με μια οποιαδήποτε reference 290 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαν να είναι οι ψύκτρες τους καλύτερες. Και μιας και ανέφερες case fans έχω 7 silent στο κουτί και πρέπει να βάλω το αυτί μου κάτω απ'το γραφείο δίπλο στο κουτί για να τους ακούσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Εννοείται ότι θα μπορούσαν να βάλουν καλύτερες ψύκτρες, δεν είπα το αντίθετο απλά σίγουρα υπάρχει μια δόση υπερβολής από τους περισσότερους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 μια ερωτηση να κανω τωρα που εχουν παρει τις καρτες οι χρηστες στα χερια τους?ετσι για την ιστορια,που πηγαν ολοι οι amd haters????????? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστω Αιλουρε,ντυθηκα ολα κομπλε τωρα xD Παρακληση! Οταν μπορεσεις ανεβασε νουμερα απο Bf4 σε 1080p να δω τι λεει με τον 3570k! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα