TEOKOS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Το λοιποοοοον Η τρελλα που με ειχε πιασει μεχρι να παω δεν περιγραφεται! Ημουνα ξενερομενος και νευριασμενος για ολα οσα ειχαν γινει και ξεσπουσα στο Dota για να βγαλω το αχτι μου,ωσπου βλεπω στο κινητο μου μνμα απο eshop οτι εχει ερθει η καρτα! Κοιταω την ωρα 20:10 και το eshop κλεινει στις 21:00 O_O Πεταω ακουστικα,πληκτρολογια,ποντικια,καρεκλες,ντυνομαι,παππουτσια αλλα κουτσο και εφυγα για το μαγαζι. Προλαβα ευτυχως και την πηρα! Βγηκα στις 20:58 xD Γυρναω,βαζω την καρτουλα (εδω ειναι που συνειδητοποιω οτι ξεχασα να βγαλω φωτος -.-) Xαχαχα παραστατικότατος! Ολη αυτή η αγωνία πριν την αγορά είναι όλα τα λεφτά! Καλορίζικη και καλό κάψιμο ρεεε! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 @Prospector8 καλοριζικη η καρτουλα!! Αντε να ανεβαζεις ρολογια σιγα σιγα να δουμε τι κανει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Για το compute έχω σοβαρό και ευρύτερα υποστηριζόμενο αντίλογο: http://www.forbes.com/sites/rogerkay/2013/11/13/heterogeneous-systems-architecture-the-changing-face-of-computing/ Κατά τα άλλα κατευθυνόμενα θα είναι όλα και πάντα. H Μ$ θα συνεχίσει να χάνει έδαφος και η Google να γιγαντιώνεται. Εσύ να περιμένεις ότι η τελευταία δεν θα αποκτήσει συν τω χρόνω μονοπολιστικές τάσεις... Το HSA φυσικά και είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Και για αυτό επιμένω ότι οι αλλαγές που είδαμε είναι σημαντικές προς αυτή την κατεύθυνση. Heck, και η nV πάει προς hardware support για unified memory στην επόμενη αρχιτεκτονική της, ΙΜΗΟ HSΑ all the way, ή καποιο συμβατό μεν υπερσύνολο proprietary δε θα με εκπλήξει. Αλλά το HSΑ στην ουσία είναι χαμηλό επίπεδο Hardware, από πλευράς API κάτι θες πιο ψηλά, για την ώρα καθένας ακολουθεί το δικό του δρόμο. Και οι δυο εταιρίες βάζουν το βάρος τους αλλού, η nV λέει το physx θα το ρίξει σε DirectCompute στο μέλλον οχι σε OpenCL ή cuda Για την ώρα πάντως η AMD στην ουσία ψάχνει να βρει API και support (OS/Kernel/Compilers.etc.) για features που έχει υλοποιήσει στο hardware. Αν περίμενε μόνο από την Μ$ ζήτω που καήκαμε… Ήσυχη η κάρτα..Όταν λέω εγώ άμα δεν την πάρει χρήστης να μας πει τι και πως..Τα ίδια έπαθα και 'γω με την 480GTX, όλοι μιλούσαν για θόρυβο/θερμοκρασίες κλπ και όταν την έβαλα εγώ επάνω όλα άψογα, λολ Εγώ το έλεγα από την αρχή πάντως … κάποιοι είμαστε συνηθισμένοι να έχουμε φασαριόζικες κάρτες :p Καλορίζικη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Καλημερες! Βρηκα βασικα γιατι οπως και με την Η100i ετσι και με την καρτα δεν ακουω τοσο θορυβο οσο περιμενα.. Το κουτι εχει καλη,οχι ακριβως ηχομονωση,συγκρατηση του ηχου θα ελεγα η οποια βοηθαει αρκετα. Για να μην παρεξηγηθω παιδες,οταν φτανει καααποια στιγμη 90C τοτε ειναι που αρχιζεις και την ακους (την καρτα ) μετα απο ωρα και αφου εχει φτασει 94C = 47-48%rpm το fan τοτε ακους θορυβο απο το κουτι σου,οχι φασαρια απλα θορυβο. Σιγουρα καποιους θα ενοχλουσε,σιγουρα καποιους θα τους ηταν αδιαφορο λογο ακουστικων και σιγουρα καποιοι δεν θα αγοραζαν reference 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melodystyle2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Καλημερες! Βρηκα βασικα γιατι οπως και με την Η100i ετσι και με την καρτα δεν ακουω τοσο θορυβο οσο περιμενα.. Το κουτι εχει καλη,οχι ακριβως ηχομονωση,συγκρατηση του ηχου θα ελεγα η οποια βοηθαει αρκετα. Για να μην παρεξηγηθω παιδες,οταν φτανει καααποια στιγμη 90C τοτε ειναι που αρχιζεις και την ακους (την καρτα ) μετα απο ωρα και αφου εχει φτασει 94C = 47-48%rpm το fan τοτε ακους θορυβο απο το κουτι σου,οχι φασαρια απλα θορυβο. Σιγουρα καποιους θα ενοχλουσε,σιγουρα καποιους θα τους ηταν αδιαφορο λογο ακουστικων και σιγουρα καποιοι δεν θα αγοραζαν reference Throttlarei καθόλου όταν παίζει στους 94°C; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ποτε και καμια στιγμη παντα βλεπω 947mhz, μια φορα στο bf4 σε πολυ βαρυ σημειο πηγε για 1 second 930 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μεγιες Μητσο.. Καλοταξιδι! Αν και βιαστηκες μου φαινεται με την reference, αλλα αυτη η αναμονη και το dota για μηνες σε φρικαρει αρκετα! Σε νιωθω.. εκει που ησουν, ημουνα παλιοτερα οταν ειχε καει η 4870.. Οχι γιατι ειναι κακες αλλα γιατι δεν ειναι αυτο που ζητας σαν OC addicted.. εκτος και αν φυσικα βαλεις στο ραφι το reference και της κοτσαρεις ψυχτρα, τοτε ερχεσαι παλι στα συνηθισμενα νερα που κολυμπουσες. Απορια τωρα.. με αυτους τους βαθμους βλεπεις αισθητη διαφορα και στους βαθμους του cpu? 'Η το blower κανει καλη δουλεια και δεν αφηνει τιποτα μεσα στο κουτι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξερεις οτι οι reference overclockαρονται καλυτερα απο τις custom? Υπαρχουν εξαιρεσεις βεβαια αλλα οκ. Παντως μεχρι στιγμης καλα τα παει, 1140/1450 ημουν σταθερος δεν ξερω ακομα για rock stable,και φαντασου στα 1.219V ολα αυτα. Θα μπει πανω και η custom και θα ειναι κομπλε. (Η συνεχεια στο overclocking section) Αισθητη δεν ειδα,εχω την εντυπωση οτι ολος ο θερμος αερας βγαινει προς τα εξω ,και μολις το επιβεβαιωσα Σιγουρα τουλαχιστον αυτοι που εχουν υδροψυξη δεν νομιζω να δουν διαφορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Anyway,μετα ειχα δουλειες και γυρισα πριν καμια ωρα,εβαλα μερικα benchmarks,προσπαθουσα να συνηθισω πλεων οτι ΕΧΩ καρτα και μαλιστα πολυυυυ πιο δυνατη απο 7950 1150/1575 Τα αποτελεσματα την κυριακη που δεν δουλευω,και θα εχω ετοιμο και το review Τechpowerup και guru3d συμφωνησανε με τα αποτελεσματα μου! Αυτα πανω κατω.. (ειπα να κανω και λιιιιγο oc και περασα bench tomb raider,metro LL,hitman με 1125/1350 νερο. Το Vddc ειναι 1.220V ,δοκιμασα 1150 Core clock αλλα επεσαν οι drivers οποτε πρεπει να βρω την χρυση τομη καποια στιγμη. Εχουμε ακομα μεχρι τοτε Παντως το νεο msi με αφησε να ανεβασω το ρευμα. Εχει πολυ ζουμι η υποθεση οπως καταλαβαινετε Σορυ για το σεντονι XD ) Παράγγειλα την 290X + BF4 στα 490 με τα μεταφορικά (www.amazon.fr) υπάρχει για προ-παραγγελία και η 290pro στα 363 με τα μεταφορικά (μάλλον όμως χωρίς BF4). Σκοπεύω να κάνω και εγώ review, θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε αποτελέσματα και να βγεί κάτι πολύ δυνατό ψήνεσαι; EDIT τι επεξεργαστή έχεις; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 3570k,ναι ρε σι μιλαμε απο pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Αφού φαίνεται στην υπογραφή ρε blade τι ρωτάς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrwstos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Παράγγειλα την 290X + BF4 στα 490 με τα μεταφορικά (www.amazon.fr) υπάρχει για προ-παραγγελία και η 290pro στα 363 με τα μεταφορικά (μάλλον όμως χωρίς BF4). Σκοπεύω να κάνω και εγώ review, θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε αποτελέσματα και να βγεί κάτι πολύ δυνατό ψήνεσαι; EDIT τι επεξεργαστή έχεις; Φίλε The_Blade και εγω απο εκεί την τσίμπησα χθές. Ελπίζω να μην πέσουμε σε καμιά ελλαττωματική γιατι πολλά διαβάζω (black screen issue). Τουλάχιστον θα μπορούμε απο εδω να μοιραστούμε τις εμπείριες μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ευτυχώς μου επιβεβαιωσες οτι και εσύ δεν έχεις θέμα με τον θόρυβο.λέω και εγώ,κουφαθηκα ξαφνικά?άντε μάθε ότι είναι να μάθεις από την κάρτα και περιμένω αποτελέσματα μπας και βρω τι γίνετε με τηΝ δική μου κ δεν ανεβαίνει.θα ξαναπερασω drivers. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ευτυχώς μου επιβεβαιωσες οτι και εσύ δεν έχεις θέμα με τον θόρυβο.λέω και εγώ,κουφαθηκα ξαφνικά?άντε μάθε ότι είναι να μάθεις από την κάρτα και περιμένω αποτελέσματα μπας και βρω τι γίνετε με τηΝ δική μου κ δεν ανεβαίνει.θα ξαναπερασω drivers. Μολις τωρα ειδα οτι τελικα πηρες 8350 Thano .Πωπω θα παρουν φωτια τα Benchmarks με 8350 R9 290 Αφού φαίνεται στην υπογραφή ρε blade τι ρωτάς.. Psycho ακυρη τελικα R9 385 4gb της υπογραφης σου απο οτι φενεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Επισημα λοιπον η Mk-26,δεν υπαρχει πουθενά στην Ελλαδα,οποτε παμε για την Arctic Extreme III. Καλυτερα ταιριαζει απολυτα και με το ασπρομαυρο Look του κουτιου μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα