tmjuju Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάλι έχω να σου πω ότι με άλλες παραμέτρους πάντα σχεδόν τα πάντα κάνουν έναν κύκλο και ξεκινάνε από εκεί που αρχίσανε. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε low level APIs είχαμε αρκετά στο παρελθόν και είδαν οι ίδιοι οι δημιουργοί ότι είναι φορές πιο πρακτικό να έχουμε ένα & μονάδικο API για όλες τις αρχιτεκτονικές. Το ότι τα συνηθισμένα API έχουν αρκετά μεγάλο overhead δεν είναι κάτι καινούργιο. Τώρα αν πραγματικά μου χρειάζεται ένα low level API για να δικαιολογήσω ευκολότερο τις σχεδιαστικές αποφάσεις της AMD για εξαπύρηνους και οκταπύρηνους επεξεργαστές άσε να έχω τις επιφυλάξεις μου. ΄Οπως είπα αναρωτιέμαι πραγματικά αν πρέπει να έχω την δυνατότητα για 100 χιλιάδες batches. Όπως ξέρεις και εγώ είμαι υπέρ του ενός ανοιχτού στάνταρ. Φυσικά ούτε υπέρ του κατευθυνόμενου DX Ούτε η κατάσταση μεταξύ DirectCompute vs CUDA vs OpenCl είναι η καλύτερη, ειδικά εάν πας να τα ανακατέψεις μεταξύ τους και με OpenGL/DX Και όπως και να έχει μπλεγμένοι είμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 ΝΟμιζω φερανε την καρτα στο ESHOP!!!!! ΕΦΥΓΑ!!!!!!! Ο_Ο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Όπως ξέρεις και εγώ είμαι υπέρ του ενός ανοιχτού στάνταρ. Φυσικά ούτε υπέρ του κατευθυνόμενου DX Ούτε η κατάσταση μεταξύ DirectCompute vs CUDA vs OpenCl είναι η καλύτερη, ειδικά εάν πας να τα ανακατέψεις μεταξύ τους και με OpenGL/DX Και όπως και να έχει μπλεγμένοι είμαστε Για το compute έχω σοβαρό και ευρύτερα υποστηριζόμενο αντίλογο: http://www.forbes.com/sites/rogerkay/2013/11/13/heterogeneous-systems-architecture-the-changing-face-of-computing/ Κατά τα άλλα κατευθυνόμενα θα είναι όλα και πάντα. H Μ$ θα συνεχίσει να χάνει έδαφος και η Google να γιγαντιώνεται. Εσύ να περιμένεις ότι η τελευταία δεν θα αποκτήσει συν τω χρόνω μονοπολιστικές τάσεις... ΝΟμιζω φερανε την καρτα στο ESHOP!!!!! ΕΦΥΓΑ!!!!!!! Ο_Ο Καλέ ρίξε κάνα ρούχο πάνω σου, τσίτσιδος στους δρόμους.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikzirk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 ΝΟμιζω φερανε την καρτα στο ESHOP!!!!! ΕΦΥΓΑ!!!!!!! Ο_Ο παρε και ενα ζευγάρι ωτοασπίδες οπως θα γυρνας.....καλορίζικη αδερφε... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Καλέ ρίξε κάνα ρούχο πάνω σου, τσίτσιδος στους δρόμους.... Τι να τα κάνει τα ρούχα με το θερμοπομπό που θα αγοράσει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 παρε και ενα ζευγάρι ωτοασπίδες οπως θα γυρνας.....καλορίζικη αδερφε... Ναι θα ντραπει νομιζεις ο Prospector να βαλει αλλη ψυκτρα στην καρτα γραφικων 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 http://techreport.com/news/25651/mantle-to-power-15-frostbite-games-dice-calls-for-multi-vendor-support Jorjen Katsman of Nixxes, the firm porting Thief to the PC, mentioned a reduction in API overhead from 40% with DirectX 11 to around 8% with Mantle. He added that it's "not unrealistic that you'd get 20% additional GPU performance" with Mantle. Andersson also revealed another Frostbite 3 game that should have Mantle support "out of the box":Plants vs. Zombies: Garden Warfare. But it's not the only one. A whopping 15 other Frostbite 3-powered games currently in development will support Mantle. Based on the slide above, it looks like the Mirror's Edge prequel and Dragon Age: Inquisition will support Mantle, as will future Mass Effect, and Need For Speed, and Star Wars games. That's in addition to titles from other studios, such as Thief and Star Citizen. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Το λοιποοοοον Η τρελλα που με ειχε πιασει μεχρι να παω δεν περιγραφεται! Ημουνα ξενερομενος και νευριασμενος για ολα οσα ειχαν γινει και ξεσπουσα στο Dota για να βγαλω το αχτι μου,ωσπου βλεπω στο κινητο μου μνμα απο eshop οτι εχει ερθει η καρτα! Κοιταω την ωρα 20:10 και το eshop κλεινει στις 21:00 O_O Πεταω ακουστικα,πληκτρολογια,ποντικια,καρεκλες,ντυνομαι,παππουτσια αλλα κουτσο και εφυγα για το μαγαζι. Προλαβα ευτυχως και την πηρα! Βγηκα στις 20:58 xD Γυρναω,βαζω την καρτουλα (εδω ειναι που συνειδητοποιω οτι ξεχασα να βγαλω φωτος -.-) και κατεβαζω Drivers 13.11 beta9.2. τους βαζω και αυτους και τρεχω Valley: Ωπα λεω καλα ειμαστε,gpuz παρομοιο με του Θανου ξεχασα να το ανοιξω και τρεχω μετα και ενα Heaven: Τελεια τα αποτελεσματα κατα την αποψη μου. Εντυπωσεις??? Θερμοκρασιες 94C no surprice here,και θορυβος.....weeeelll με τρολαρετε ετσι?? Τι γειτονοι,τι αλλα δωματια ενοχλουνται,ειμαστε σοβαροι?? max rpm πηγε 47% και απλα ακουγοταν λιγος Ανεκτος θορυβος απο το κουτι..Ανεκτος για το αυτι μου ετσι?! Εβαλα 55% ναι ειναι ενοχλητικος,αλλα εκει που maxαρει το auto πιστευω οτι παλευεται οχι ξεσηκωνω ομως ολη την πολυκατοικια!! Anyway,μετα ειχα δουλειες και γυρισα πριν καμια ωρα,εβαλα μερικα benchmarks,προσπαθουσα να συνηθισω πλεων οτι ΕΧΩ καρτα και μαλιστα πολυυυυ πιο δυνατη απο 7950 1150/1575 Τα αποτελεσματα την κυριακη που δεν δουλευω,και θα εχω ετοιμο και το review Τechpowerup και guru3d συμφωνησανε με τα αποτελεσματα μου! Αυτα πανω κατω.. (ειπα να κανω και λιιιιγο oc και περασα bench tomb raider,metro LL,hitman με 1125/1350 νερο. Το Vddc ειναι 1.220V ,δοκιμασα 1150 Core clock αλλα επεσαν οι drivers οποτε πρεπει να βρω την χρυση τομη καποια στιγμη. Εχουμε ακομα μεχρι τοτε Παντως το νεο msi με αφησε να ανεβασω το ρευμα. Εχει πολυ ζουμι η υποθεση οπως καταλαβαινετε Σορυ για το σεντονι XD ) 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ήσυχη η κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ενδιαφέρον βίντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Αυτή η Firepro των 12GB τι είναι βρε παιδιά ? Για server λέει,αλλά άμα προσπαθήσεις να τρέξεις παιχνίδια με αυτή τι θα γίνει ? http://www.amd.com/us/press-releases/Pages/amd-announces-server-graphics-card-2013nov14.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Tahiti x2 έχει αυτή και είναι για την επαγγελματική αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ήσυχη η κάρτα..Όταν λέω εγώ άμα δεν την πάρει χρήστης να μας πει τι και πως..Τα ίδια έπαθα και 'γω με την 480GTX, όλοι μιλούσαν για θόρυβο/θερμοκρασίες κλπ και όταν την έβαλα εγώ επάνω όλα άψογα, λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ήσυχη η κάρτα..Όταν λέω εγώ άμα δεν την πάρει χρήστης να μας πει τι και πως..Τα ίδια έπαθα και 'γω με την 480GTX, όλοι μιλούσαν για θόρυβο/θερμοκρασίες κλπ και όταν την έβαλα εγώ επάνω όλα άψογα, λολ Καλομαθαν καποιοι με τις custom και τους φαινονται θορυβώδης οι μαμα, ενω στην πραγματικότητα είναι ανεκτες..... αυτες τις γαμοθερμοκρασίες να μην είχε ή καρτα και θα ήταν η τελεια επιλογή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikzirk Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μεχρι 55-60 rpm παλεύεται. ...απο 60-65 ξεκινάει το καντήλι απτους γειτονες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα