Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3μιση μηνες ειμαι με την ενσωματωμενη... Ετσι και αλλιως μονο απο eshop θα επαιρνα,που δεν εχει το λογικα,sooo..

ναι όντως οπότε μένεις ως έχεις. ούτε εγώ ακυρώνω αφού όταν παραλάβει το amazon.fr λογικά θα είναι με κωδικούς.

Γράφω και εδώ κάτι που ανέφερα στο thelab.gr

Σύμφωνα με την "εμπεριστατωμένη" :P  αναλυσή μου μια 290pro @ 1000 mhz + 55% Fan είναι χοντρικά 3% με 3,5% πιο αργή από μια 290Χ @ uber. Η ανάλυση έγινε με βάση τα σκορ της 290Χ @ uber και της 290pro υπολογίζοντας ότι η πρώτη έχει πλεονέκτημα 5,5% στα ρολόγια.

Δηλαδή στα ίδια ρολόγια (clock-4-clock) 3% με 3,5% διαφορά ( κατά μέσο όρο πάντα , σε κάποια παιχνίδια θα είναι 5% ή 6% και σε άλλα λιγότερο).

Αυτό φαίνεται λίγο μια και έχουν 10% διαφορά σε shader, όμως και στις 7950 με 7970 που είχαν διαφορά 14% σε shader η διαφορά απόδοσης στα ίδια ρολόγια ήταν πολύ πιο κάτω κάπου 7 με 10%.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλη φαση! Ωχ διαβαζω για εναν τυπα με 290+Mk-26, 1200mhz core clock 1.28V,max temp 65C... Να τα,δεν ειμαι καλα!!!

Θα γίνεις καλά σε λίγους μήνες με το Maxwell.

• Like 1

Από την άλλη αν δεν την ακούς καθόλου ίσως και να αξίζει αλλά και πάλι είναι παπατζιλίκια αυτά..Και για όλα φταίει η AMD με τις reference.

• Like 1

Από την άλλη αν δεν την ακούς καθόλου ίσως και να αξίζει αλλά και πάλι είναι παπατζιλίκια αυτά..Και για όλα φταίει η AMD με τις reference.

Φιλε, το συγκεκριμενο solution ειναι αρκετες φορες ακομα και καλυτερο και απο το "red mod" (hydro style). Ενα θα σου πω, ολα τα λευτα, το overclockers ειναι γεματο απο τετοια mods και καταφεραν να κανουν αρνακια κατι 7870ΧΤ με 75-80C stock (90C VRM). Να μην μιλησω για ανετο 24/7 oc στα 1150-1200 στους 65-70C GPU+VRM ετσι? Συνεπως, παπατζιλικι δεν το λες, ειδικα αν ο αλλος γουσταρει.

• Like 1

prospector και παρομοιοι που θα της βαλετε την Mk 26,την μαυρες βιδες να χρησιμοποιησετε και το μικρο Pad για την πισω πλευρα που θα πατησει επανω στο bracket.

αν και μαλλον δεν θα σας φτασουν τα ψυχτρακια για τις μνημες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...