Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όσοι έχουμε παραγγείλει ήδη κάρτες R9 2xxx θα έχουμε και το bf4?

Αυτόν τον κωδικό από που θα τον παραλάβουμε και γενικά πια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθησουμε για να μην χάσουμε το παιχνιδάκι, όχι τίποτα άλλο άλλα είχα σκοπό να το αγοράσω!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αποοτι ξερω ολα αυτα τα δωρεαν παιχνιδια ισχυουν κυριως με την αγορα νεας καρτας απο οταν μπηκε το Bundle και αν βεβαια το καταστημα εχει αυτη την προσφορα(τα ειχαμε δει και στις προηγουμενες καρτες μονο ορισμενα μαγαζια δινανε τα παιχνιδια αυτα).

Την εχουν ~65€ αλλα δεν υπαρχει πουθενα αλλου σε λογική τιμη,και απο εξωτερικο που εψαξα οποιος στελνει παει τελικο ποσο πανω απο 80€,οποτε απο eshop και οποτε την φερει.

http://www.computeruniverse.net/products/90510941/prolimatech-mk-26-black-series.asp

λίγο κάτω από 80, ένα τσικ δηλαδή

Νταξει τωρα την εχω αφησει να την φερει το eshop,ειπαν απο δευτερα θα την εχει.. Βασικα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ακυρωσω την παραγγελια...Το ηθελα το Bf4 (οσο broken και αν ειναι τωρα),οποτε δεν με συμφερει να παρω τωρα ξερη καρτα..Θα δω..

Καλά αυτό με τους κωδικούς για το Never Settle τι μαλ@κια. Εγώ την Matrix που πήρα δεν είχε κωδικό μέσα... Ενώ άμα τα έσταζα στο πλαίσιο θα μου έδιναν. Θέλουν να πλασάρουν τους retailers με αυτές τις μλκιες αλλα τεσπα.

Εχει κανα μαιλ η amd να στειλουμε για κραξιμο???<για to bf4>εννοω...

Τι να κράξεις, τα ίδια χαλια κάνανε με τις 7xxx...

Πρέπει να αλλάξει το σύστημα με της κάρτες και το bundle να μην είναι σε επιλεγμένους retailers αλλα να είναι ΜΕΣΑ στο πακέτο ΚΑΘΕ κάρτας...

Εγώ ήδη έχω στείλει email στην gigabyte και περιμένω απάντηση, επίσης μίλησα και με το κατάστημα που έκανα την παραγγελιά και μου είπαν ότι δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα για το τι θα συμβεί τελικά. Πραγματικά και εγώ σκέφτομαι να ακυρώσω την παραγγελιά και να περιμένω. Το θεωρώ κοροϊδία όλο αυτό!

Τα ιδια γινανε και με την Nvidia με το δικο της Bundle http://www.anandtech.com/show/7430/nvidia-announces-holiday-geforce-game-bundles ατομα που αγοραζανε καρτες πριν 4 μερες δεν παιρνανε κανενα παιχνιδι.

Απο μαγαζια για το Amd bundle ξερω σιγουρα οτι εχει Πλαισιο και You.gr.

(eshop απο γνωστο μου που ειχε αγορασει την 7770 μου ειπε οτι δεν εδινε παιχνιδια).

Απο you http://www.you.gr/special-pages/promo/AMD-Never-Settle-Forever.

Η μονη ελπιδα που εχω,ειναι σημερα ειχε νεα παραλαβη το eshop,και ισως τα τεμαχια εχουν το coupon μεσα. θα τους παρω το απογευμα που θα τους εχουν ερθει οι καρτες...

Τι να κράξεις, τα ίδια χαλια κάνανε με τις 7xxx...

Πρέπει να αλλάξει το σύστημα με της κάρτες και το bundle να μην είναι σε επιλεγμένους retailers αλλα να είναι ΜΕΣΑ στο πακέτο ΚΑΘΕ κάρτας...

Δηλαδή να είναι κάτι εκατομμύρια το τρίμηνο; Πρακτικά αδύνατο.

Καταλαβαίνω εν μέρει τη δυσαρέσκεια αυτών που αγόρασαν πρόσφατα και δε θα πάρουν παιχνίδι αλλά έτσι λειτουργούν αυτά.Τι να πουν και αυτοί με nvidia που θα χουν bundle για κάτω από μήνα.Μάλλον σας έχει κακομάθει η amd.Τον prospector8 δεν τον δικαιολογώ.Είχε ακούσει πως κάποια στιγμή θα μπαίναν παιχνίδια στις R 200 (όχι το BF4).

• Like 1

Δεν καταλαβαίνετε πως σκέφτονται οι εταιρείες μερικοί..Σου λέει βιάστηκες να πάρεις R9 200 ; Τσίμπα και μια δεύτερη τώρα να πάρεις και το BF4 δώρο ή όποιο άλλο δίνει τέλος πάντων.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...