Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την εχουν ~65€ αλλα δεν υπαρχει πουθενα αλλου σε λογική τιμη,και απο εξωτερικο που εψαξα οποιος στελνει παει τελικο ποσο πανω απο 80€,οποτε απο eshop και οποτε την φερει. Ναι μια βδομαδα με  reference O_O Θα εχω ενημερους γειτονες,πολυκατοικια,κατοικιδια κτλπα :P

Θα το ψαξω το βραδυ το Adrenaline,απλα λιγο που το ειχα βαλει για το crysis 2 μου ειχε βγαλει την πιστη για να διαβασει το path.. Οτι χρησιμα links εχεις,στειλε. Να εχω το cpu stock ή oc λετε?? 

Επισης στο 2o bios λεω να της βαλω της Asus το bios  :ph34r:

http://benchzone.adrenaline.uol.com.br/downloads/downloads.html

τα δύο πρώτα είναι τα βασικά καλύπτουν σημαντικά παιχνίδια.

βολικά είναι και το 3 και 4 καθώς δουλεύουν με τα standalone benches, δεν χρειάζεσαι το game δηλ.

Εδώ τα έχω χρησιμοποιήσει: http://www.insomnia.gr/topic/494853-7950-oc-crossfire-review/?hl=%2B7950+%2Bcrossfire

To CPU οπωσδήποτε o/c για κάρτα με αυτές τις επιδόσεις...

Βάλε κατευθείαν το φαν στο 55% σταθερό και δες τι πιάνεις on air.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1080p εχω δυο τηλεορασεις καρφωμενες και σκοπευω να βαλω κ τριτη..ειμαι απολυτα ευχαρηστημενος..απλα εχω μια ευκαιρια να την πουλησω για αυτο περισσοτερο..θα υπαρξει ουσιαστικη διαφορα αν αλλαξω καρτα??παιχνιδια cod btf ολα αυτα..

Ωραια αρα δες εδω το review http://uk.hardware.info/reviews/4954/7/amd-radeon-r9-290-review-cheaper-hawaii-vs-gtx-780-battlefield-3---5760x1080-+-frametimes και κοιτα πχ στα 5760χ1080p 4xΜSAA την διαφορα μεταξυ της καρτας σου και της 290Χ. Σιγουρα θα ησουν καλυτερα θα ησουν με μια 290Χ. Και σιγουρα θα πρεπει να περιμενεις τις Custom υλοποιησεις,που τις περιμενουμε απο τελη Νοεμβρη,για να μην εχεις προβλημα με τον θορυβο της καρτας.

Παιδια μιλησα με eshop για την arctic cooling Xtreme 3 και μου ειπαν δεν ειναι συμβατη με την r9 ενω στο site της εταιριας λεει οτι ειναι...μηπως ειναι αλλη εκδοση? Ξερετε τι παιζει? Να την παρω η θα φαω κανα πακετο?

Ενταξει πλέον έχουμε χάσει την μπάλα...δεν βλέπουμε πως μας θέλουν θύματα το ps3 με κατωτατο!!!!επεξεργαστή και κάρτα γραφικών θα τρέχει sleeping dogs ήδη το ξεπεσμένο 360 tr;exei anet;otata to bf4 .....απλα μας δουλεύουν όντως αν δεν έχεις πάνω απο 3 μόνιτορ τι ακριβώς να την κάνεις την 290χ;.....τίποτα απλα΄την λές στους άλλους.....

Με είχε πιάσει και εμένα να πάω σε 290 αλλά μάλλον μια τίμια 770με 4gb ή μια ακόμη ποιο τίμια 280χ μάλλον θα με συντροφεύσουν για τα επόμενα 6 χρόνια στο Pc gaming....Σε ενα αλλο μηχάνημα με Q600 έχω πάνω 2χ4890 για όποιον φοβάται τις θερμοκρασίες.....

Για πλάκα η κάρτες με την μαμα ψύκτρα έπιαναν 101 με 103 βαθμούς..έχουν περάσει πάνω απο 5 χρόνια αν δεν κάνω τραγικά λάθος και ακόμα παίζουν απροβλημάτιστα οπότε και οι 95 της 290 μην σας φοβίζουν....με μια custoum ψύκτρα γλυτώσατε απο θόρυβο και απο θερμοκρασία....Επίσης σε idle και σε gaming μην μου πει κανείς πως ζορίζεται ακι ανεβαίνει τόσο πολύ....Μόνο σε bench και σε extreme o/c πιάνεις τέτοιες θερμοκρασίες αν έχεις καλό airflow πιστεύω η 290x βαράει 85 βαθμούς στο 45%του ανεμηστήρα...

Αυτά προς το παρόν απο εμένα,,,Α και όπως έχει ειπωθεί και ποιο πίσω η amd κοντράρει την προηγούμενη γενιά.....δεν εχει βγάλει κάτι νέο..γι αυτό και οι πολύ χαμηλές τιμές....Το νου σας.....

Τι να τη κάνεις μια 290x ????

Άμα ακούσεις πουθενά ότι τις χαρίζουν,δώσε μια σε εμένα.

Παιδια μιλησα με eshop για την arctic cooling Xtreme 3 και μου ειπαν δεν ειναι συμβατη με την r9 ενω στο site της εταιριας λεει οτι ειναι...μηπως ειναι αλλη εκδοση? Ξερετε τι παιζει? Να την παρω η θα φαω κανα πακετο?

Η Arctic Accelero Xtreme III μια χαρά συμβατή είναι με R9 290.Την έχουν βάλει πόσοι χρήστες και reviewers σε site.

@viper2005

στειλε στη accelero ενα email να λυθει η απορια σου στανταρ!!

συνηθως απαντανε γρηγορα πιθανον και τη επομενη μερα !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...