Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και μιλαμε για αυτα τα sites,θα ηθελα να επισημανω το Hexus.net και το Hardwarecanucks.com οτι συμφωνα με τα bench που εκανα οταν ειχα την 7950,ειχα αν οχι ιδια fps αντε 1-2max αποκλειση απο αυτα που δειχνουν,οποτε ειναι απο τα site που προσωπικα τα εμπιστευομαι για τα αποτελεσματα των charts τους :)

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παντως το anandtech ωρες ωρες με παραξενευει,ειχα δει μια φορα 7970ghz 50fps στο Battlefield 3 1080p,και αντι να αναρωτηθει γιατι δεν του βγηκε σωστο to benchmark,εδειξε το αποτελεσμα παρολο που δεν ισχυει κατι τετοιο :/

Παντως Prospector και εγω για reviews αυτα τα 2 που λες,ετσι οπως τα βλεπω μαρεσουν τα reviews τους.

Βεβαια μην ξεχναμε και την κοπελια μας την Karmen ετσι....

αντικειμενικοτατη και τα χωνει οταν πρεπει.

• Like 2

Το καλύτερο είναι να τα τεστάρει κανείς μόνος του αλλά αυτό είναι αδύνατον πρακτικά είτε λόγω κόστους είτε χρόνου.

Tις λίγες φορές που το εξάσκησα το "hobby" μου έπαιρνε μέρες ατελείωτες για να βγάλω κάτι σε write-up. Είχα παίξει και ξεσκονίσει τα παιχνίδια & εφαρμογές που χρησιμοποιούσα και ήξερα ακριβώς σε ποιά σημεία να πάω για να δω που και κάτα πόσο πονάει μια άλλη GPU. ΄Οσοι θέλετε να με μουτζώσετε για την ανακάλυψη των περίεργων βελτιστοποιήσεων AF από την εποχή του R300 & NV40 αργότερα ή για τις πρώτες προσπάθειες μέτρησης κατανάλωσης μνήμης σε παιχνίδια μπορείτε να το κάνετε τώρα (απλά παραδείγματα) :P Σήμερα αν τύχει να πέσουν στα χέρια μου τα διαβάζω και με παίρνουν τα γέλια...

΄Ολα γίνονται όταν αφιερώνεις ουσιαστικό χρόνο στα ουσιώδη και αφήνεις τα επουσιώδη πολύχρωμα charts στους άλλους.

Χριστέ μου υπάρχει ακόμα online....http://www.mitrax.de/?cont=artikel&aid=24&page=1 (όποιος αντέχει να διαβάσει 17 σελίδες μπουρδο-νοσταλγίας...)

• Like 2

Το επιασα το υπονοούμενο, οκ :P Αν μου ερθει την πεμπτη,πριν το απογευμα η R9 290,θα ετοιμασω review και benchies για 10+ games :)

Δεν άντεξες τελικά;  Από που και πόσο;

υπάρχει ακόμα online....http://www.mitrax.de/?cont=artikel&aid=24&page=1 (όποιος αντέχει να διαβάσει 17 σελίδες μπουρδο-νοσταλγίας...)

Doom3 couldn´t miss from an update, since it wasn´t released when I started the review months back.

Don't give up your day job  :-D

Αλλά τι λέω... Το έχεις καταλάβει. Months back! Years back.

Οχι man,βγηκα απο το club "Και εγω περιμενω αλλο ενα μηνα για τις custom 290/290X" :P Δεν παλευοταν αλλο.

Απο το eshop την πηρα και ειδα οτι εχει και την Mk-26,οποτε μαζι με ενα πιστωτικο που ειχα και τα δυο μαζι δεν θα ξεπερασουν τα 350€. Αν δεν ειχα το πιστωτικο,μαλλον ακομα θα περιμενα.. Την πεμπτη θα την εχω στα χερια μου.

• Like 4

Οχι man,βγηκα απο το club "Και εγω περιμενω αλλο ενα μηνα για τις custom 290/290X" :P Δεν παλευοταν αλλο.

Απο το eshop την πηρα και ειδα οτι εχει και την Mk-26,οποτε μαζι με ενα πιστωτικο που ειχα και τα δυο μαζι δεν θα ξεπερασουν τα 350€. Αν δεν ειχα το πιστωτικο,μαλλον ακομα θα περιμενα.. Την πεμπτη θα την εχω στα χερια μου.

Αντε περιμένουμε, και εύχομαι να πέσεις σε  Golden Sample!

Πάντως βλέπω πολλούς με 1100-1150 mhz σε στοκ volt...

πόσο η mk-26?

Υ.Γ. για game bench χρησιμοποίησε τα adrenaline executables είναι πολύ βολικά.

Την εχουν ~65€ αλλα δεν υπαρχει πουθενα αλλου σε λογική τιμη,και απο εξωτερικο που εψαξα οποιος στελνει παει τελικο ποσο πανω απο 80€,οποτε απο eshop και οποτε την φερει. Ναι μια βδομαδα με  reference O_O Θα εχω ενημερους γειτονες,πολυκατοικια,κατοικιδια κτλπα :P

Θα το ψαξω το βραδυ το Adrenaline,απλα λιγο που το ειχα βαλει για το crysis 2 μου ειχε βγαλει την πιστη για να διαβασει το path.. Οτι χρησιμα links εχεις,στειλε. Να εχω το cpu stock ή oc λετε?? 

Επισης στο 2o bios λεω να της βαλω της Asus το bios  :ph34r:

• Like 3

Την εχουν ~65€ αλλα δεν υπαρχει πουθενα αλλου σε λογική τιμη,και απο εξωτερικο που εψαξα οποιος στελνει παει τελικο ποσο πανω απο 80€,οποτε απο eshop και οποτε την φερει. Ναι μια βδομαδα με  reference O_O Θα εχω ενημερους γειτονες,πολυκατοικια,κατοικιδια κτλπα :P

Θα το ψαξω το βραδυ το Adrenaline,απλα λιγο που το ειχα βαλει για το crysis 2 μου ειχε βγαλει την πιστη για να διαβασει το path.. Οτι χρησιμα links εχεις,στειλε. Να εχω το cpu stock ή oc λετε?? 

Επισης στο 2o bios λεω να της βαλω της Asus το bios  :ph34r:

Overclocked φυσικα, εκτος αν εχεις ορεξη και για τα 2 :D

• Like 1

Ορεξη εχω,χρονο δεν νομιζω να μου φτασει εκτος και αν με ειδοποιησουν να την παραλαβω νωρις... Θα κανω οτι προλαβω

Καλα αμα δω κανα 1200αρι core clock,με την Mk-26,ολη αυτη η αναμονη θα ελεγα οτι Totally Fucking Worh it !!! :D

Μαλλον κατι τετοιο περιμενω και κατι παρομοιο ειπε και ο Τhanos:

The 290 cards are NOT as loud as the NONE owners are telling people, I have no allegiance to amd or nvidia if one is price/performance better I will buy it, right now 290 = best price/performance I bought it. Last 4 years, 2x480's, 1x570, 2x6950's, 1x7970, 2x670, 2x7950 and 1x290. Some ref design some not.

Is the 290 quiet? NO

Is the 290 like a reference 7970 or reference 480? YES pretty damn similar!

Is the 290 like hearing a vacuum as people who don't own the card seem to suggest? NO

Is the 290 fantastic for the money compared to all available options? YES

End of stupidity, no silly charts or bias/bribes or rumours or fanboyism just actual use of the product in question.

Απο το οverclocker.co.uk ,ατομο που εχει την 290pro..

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...