Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μην ψηθεις κυριολεκτικα ειναι το θεμα.

Τελη Νοεμβρη η ΑΜD θα σηκωσει τους περιουρισμους που χει βαλει για τις reference.Ε εκει γυρω θα βγαλουν και οι εταιριες τα μπιχλιμπιδια τους.Επισημη ημερομηνία δεν εχω βρει.

Δεν ανησυχώ για τις θερμοκρασίες έχω πολύ καλό air-flow και πιθανότατα θα μπει πάνω custom ψύκτρα.

Αυτό που με νοιάζει είναι το πόσο θα περιμένω, δηλαδή δεν θέλω να φτάσω Χριστούγεννα, αρχές Δεκ. το maximum .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αδερφε οπως το παω εσυ θα γινεις ο φωστηρας μου χαχαχα μια με την ματριξ μια τωρα...χαχα..εχουμε κανα πρόχειρο οδηγο να παρω καμια ιδεα? 

http://www.youtube.com/results?search_query=arctic+cooling+accelero+xtreme+iii+installation&sm=3

Ευχαριστώ. ..παιζει κ τπτ σε υδροψυξη ξερουμε? Γιατι με τους ανεμιστηρες ασχημενη πολυ :-) υ.γ. ασχετο ξερουμε κανενα προγραμματακι που να δειχνει θερμοκρασιες στην οθονη την ωρα του game?

Ευχαριστώ. ..παιζει κ τπτ σε υδροψυξη ξερουμε? Γιατι με τους ανεμιστηρες ασχημενη πολυ :-) υ.γ. ασχετο ξερουμε κανενα προγραμματακι που να δειχνει θερμοκρασιες στην οθονη την ωρα του game?

Τα waterblocks της 290x ταιριαζουν και στη 290. Οποτε τη δεδομενη στιγμη υπαρχουν λυσεις υδροψυξης στην αγορα.:)

FC-R9-290X_CA_front_800_71751.jpg

Με το MSI Afterburner , μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm . 

Με το MSI Afterburner , μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm . 

Και οταν σου ζητησει επελεξε να εγκατασταθει και το rivatuner,το οποιο αυτο ειναι που θα σου δειχνει την οθονη τις θερμοκρασιες while gaming! Ολα αυτα θα τα φτιαξεις,οταν μπεις στα settings του msi afterburner.

το κατεβασα αλλα πως μπορω να βλεπω τις θερμοκρασιες την ωρα που παιζω?

Οταν πας στα settings,στης 2η ή 3η καρτελα,δεν θυμαμαι,εχει πολλες στηλες με ποια πραγματα θες να σου δειχνει το monitor. επελεξε με tick το gpu temperature και μετα το ΟΚ! ανοιξε μετα game να δεις αν δουλευει..

Προθέρμανση ή όχι για μετρήσεις GPU; http://semiaccurate.com/2013/11/09/gpus-preheated-prior-benchmarking/

Εγώ μια φορά συμφωνώ με το άρθρο.

Μπορεί... Αλλά άμα ξεκινήσεις με καλή ψύξη δεν έχει σημασία.

Τι να με ενδιαφέρει εμένα αυτό, όταν η WINDFORCE κράτησε το chip μου κάτω από τους 65 βαθμούς την πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού;

• Like 1

Μπορεί... Αλλά άμα ξεκινήσεις με καλή ψύξη δεν έχει σημασία.

Τι να με ενδιαφέρει εμένα αυτό, όταν η WINDFORCE κράτησε το chip μου κάτω από τους 65 βαθμούς την πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού;

Εννοει οτι με τις νεες τεχνολογιες powertune/gpu boost οι επιδοσεις σε οτιδηποτε δοκιμαστικο τρεξεις, οταν εισαι απο cold boot θα ειναι ανωτερες γιατι το boost θα ειναι μεγαλυτερο τις πρωτες στιγμες του bench. Δεν ειναι τοσο πολυ θεμα ψυξης (παιζει και αυτο το ρολο του, αλλα δεν ειναι το ζητουμενο), αλλα ποσο ελεγχει το soft/bios τις επιδοσεις αναλογα με την θερμοκρασια. Για παραδειγμα η δικια σου στους 65 μπορει να κανει ενα μινι-throttle, ενω απο τους 40C μεχρι τους 65C να δουλευει στην max boost συχνοτητα και απο κει και περα να throttlarei λιγο. Γενικα, δεν αναφερεται τοσο πολυ σε παλιοτερες καρτες, αλλα στις νεες, και συμφωνω με αυτη τη λογικη της "προθερμανσης". Κανεις δεν ανοιγει παιχνιδι με την λογικη να το κλεισει στο 10λεπτο.

• Like 1

Εννοει οτι με τις νεες τεχνολογιες powertune/gpu boost οι επιδοσεις σε οτιδηποτε δοκιμαστικο τρεξεις, οταν εισαι απο cold boot θα ειναι ανωτερες γιατι το boost θα ειναι μεγαλυτερο τις πρωτες στιγμες του bench. Δεν ειναι τοσο πολυ θεμα ψυξης (παιζει και αυτο το ρολο του, αλλα δεν ειναι το ζητουμενο), αλλα ποσο ελεγχει το soft/bios τις επιδοσεις αναλογα με την θερμοκρασια. Για παραδειγμα η δικια σου στους 65 μπορει να κανει ενα μινι-throttle, ενω απο τους 40C μεχρι τους 65C να δουλευει στην max boost συχνοτητα και απο κει και περα να throttlarei λιγο. Γενικα, δεν αναφερεται τοσο πολυ σε παλιοτερες καρτες, αλλα στις νεες, και συμφωνω με αυτη τη λογικη της "προθερμανσης". Κανεις δεν ανοιγει παιχνιδι με την λογικη να το κλεισει στο 10λεπτο.

Ναι το πιάνω το νόημα, αλλά οι αριθμοί έχουν σημασία. Καμιά κάρτα δεν θα ρίξει τις επιδόσεις της από τους 65 βαθμούς. Συνήθως γίνεται στους 75-85 και πάνω. Άμα δεν ξεπεράσει ποτέ τους 70 βαθμούς δεν κερδίζουμε-χάνουμε τίποτα αν την προθερμάνουμε.

Kατι μαγειρευουν στην Amd :D

http://www.amd4u.com/neversettlereloaded/index_maintenance.html

Θα την κάνουν τη σελίδα μάλλον φιλική προς τις οθόνες αφής, όπως την κεντρική τους. Το σιχαίνομαι αυτό  :mad:  Δεν τολμάς να αφήσεις τον δείκτη σε κάποιο τυχαίο σημείο, κι ανοίγει ένα τεράστιο μενού. 

Καλησπερα,

εχω δυο 6950(6970 shaders unlocked) σε crossfire και σκεφτομαι να αγορασω την R9 290 .Aξιζει η αλλαγη?Θα εχω καλυτερη αποδοση?.Διαβασα οτι κανει πολυ θορυβο και ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες οταν δουλευει στο 100% αλλα και αυτες που εχω τωρα ειναι reference edition οποτε πανω κατω δεν νομιζω να εχει πιο πολυ θορυβο απο τωρα.Το τροφοδοτικο μου ειναι το Corsair TX 750 Watt οποτε δεν νομιζω να εχω προβλημα.    

Το τροφοδοτικο σου ειναι κομπλε,η φασαρια της 290 ΘΑ ειναι πολυ παραπανω απο οσο πιστευεις οτι θα κανει :P Καλυτερα να περιμενεις να βγουν οι custom 290  και μετα βλεπεις αν χρειαζεσαι η οχι. Ναι ειναι λιγο πιο δυνατη η 290 απο 2χ6970 αν τα υπολογιζω σωστα.

Το τροφοδοτικο σου ειναι κομπλε,η φασαρια της 290 ΘΑ ειναι πολυ παραπανω απο οσο πιστευεις οτι θα κανει :P Καλυτερα να περιμενεις να βγουν οι custom 290  και μετα βλεπεις αν χρειαζεσαι η οχι. Ναι ειναι λιγο πιο δυνατη η 290 απο 2χ6970 αν τα υπολογιζω σωστα.

Πολύ πιο δυνατή! μια 7970 o/c είναι στα επίπεδα 6970 CF....

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...