Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αξίζει λέτε η μετάβαση από 7970 σε 290 (non x);Για 1440p;  :unsure:

Με 30+% επιδοσεις πανω εσύ τι λες αξιζει ή δεν αξιζει... ?? ειδικα απο την στιγμη που μιλαμε για 1440.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

<p>Για rma το κοντινότερο μου κατάστημα είναι το ταχυδρομείο :P</p>

Εμένα είναι το digital master, το προτιμώ να σου πω την αλήθεια...Αν κάτι πάει στραβά τους την πάω και τέλος.

Το τέλος το λες όταν την παραλάβεις και πραγματικά θα ήθελα να μπορούσα να εμπιστευτώ Ελληνικά καταστήματα σαν και εσένα, αλλά δυστυχώς. Έχω φτάσει στο σημείο να αγοράζω από amazon ακριβότερα για τη ψυχική μου ηρεμία, αλλά στις gpu οι τιμές του δεν είναι ανταγωνιστικές.

Με 30+% επιδοσεις πανω εσύ τι λες αξιζει ή δεν αξιζει... ?? ειδικα απο την στιγμη που μιλαμε για 1440.

Ο χρήστης πάντα ξέρει ο ίδιος. Που να ξέρω εγώ τι επιδόσεις αρκούν του άλλου, τι εφαρμογές και με ποιές ρυθμίσεις χρησιμοποιεί και τόσα άλλα. Αν υποθετικά για τις δικές του ανάγκες η 7970 για τα σημερινά δεδομένα τον καλύπτει γιατί να ξοδευτεί για κάτι που ναι μεν είναι κατά 30% γρηγορότερο αλλά δεν αποτελεί και ακριβώς την αναβάθμιση της νέας γενιάς GPU.

Ντάξει το ποσοστό είναι περίπου τέτοιο.Το θέμα όμως είναι ότι πάνω κάτω όσα παιχνίδια είναι unplayable με την 7970, το ίδιο είναι και με την 290.Δηλαδή τα 30 fps του crysis 3 και που γίνονται 37 πχ, δε νομίζω ότι κάνουν το παιχνίδι playable.Στα υπόλοιπα δεν υπάρχει θέμα ούτε για την 7970 ακόμα.Τέσπα, θα περιμένω να δω τιμές και υλοποιήσεις με custom ψύξη για ν' αποφασίσω μάλλον. ^_^

<p>Το τέλος το λες όταν την παραλάβεις και πραγματικά θα ήθελα να μπορούσα να εμπιστευτώ Ελληνικά καταστήματα σαν και εσένα, αλλά δυστυχώς. Έχω φτάσει στο σημείο να αγοράζω από amazon ακριβότερα για τη ψυχική μου ηρεμία, αλλά στις gpu οι τιμές του δεν είναι ανταγωνιστικές.</p>

Έχεις δίκιο σε αυτό, δυστυχώς και σε αυτό το θέμα είμαστε πίσω, παρ'ολα αυτά σε εμένα όποτε χρειάστηκε rma ευτυχώς δεν είχα πολλά προβλήματα, ημουν τυχερός φαίνεται...Και εγω αγοράζω απ'εξω αλλά οταν βρω κατι απο Ελλάδα που είναι σε ανταγωνιστικη τιμή προτιμώ να το πάρω απο εδώ...

Ντάξει το ποσοστό είναι περίπου τέτοιο.Το θέμα όμως είναι ότι πάνω κάτω όσα παιχνίδια είναι unplayable με την 7970, το ίδιο είναι και με την 290.Δηλαδή τα 30 fps του crysis 3 και που γίνονται 37 πχ, δε νομίζω ότι κάνουν το παιχνίδι playable.Στα υπόλοιπα δεν υπάρχει θέμα ούτε για την 7970 ακόμα.Τέσπα, θα περιμένω να δω τιμές και υλοποιήσεις με custom ψύξη για ν' αποφασίσω μάλλον. ^_^

Γύρω στα 10+ fps παραπάνω σε μέσους όρους στο συγκεκριμένο παιχνίδι σε τέτοια μικρά νούμερα δε τη λες και μικρή διαφορά πάντως.

Για 1440/1600P πιστεύω αξίζει να πας από 7970 σε μια 290.Το +30% το χρειάζεσαι σε τέτοιες αναλύσεις, εκτός και αν σε βολεύει να παίζεις και με 25FPS.

• Like 1

Παιδια μια χαζη ερώτηση, σε λιγο καιρο θα βγουν οι custom r9 290 με καλύτερους χρονισμούς ως γνωστόν. ..η χαζη μου η απορια τωρα..αν μελλοντικά της αλλαξω ψυξη θα μπορω να πιάσω τους χρονους που θα εχει μια gigabyte oc πχ,η εκτός απο την ψυξη παίζουν και αλλα κολπα ρολο?

Γιατι να αλλαζες ψυξη αφου θα ειχες μια gigabyte υλοποιηση ?? :P οχι δεν παιζει ρολο αφου υποτιθεται θα εβαζες μια καλυτερη λογικα..αλλα γιατι να περιμενεις τις custom εφοσον θες να της αλλαξεις την ψυκτρα,και να μην παρεις απο τωρα την reference?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...