Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβασε τα edit.απο οτι βλεπω το μεγιστο φορτιο στο ελληνικο review στις 12αρες ειναι 45amperes.καλα ειναι μωρε :P

Edit:αντε μην παω εδω να στανιαρω γιατι ειναι και για επαγγελματικη χρηση.

Κοντα έπεσα στους υπολογισμους μου..... :devil:   

Οχι ρε συ υπερβολικο τροφοοδτικο το τουβλοΧ για το συστημα σου και με ένα noname enermax καλα θα ήσουν!!  :P

• Like 2
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά για βοηθήστε λίγο γιατί είμαι σε μεγάλο δίλημμα...Έχω παραγγείλει την 280x της gigabyte και απο τρίτη Τετάρτη έρχεται επιτέλους, τι λέτε να πάρω αυτή η να κάνω την υπέρβαση και να παω σε 290..?Αυτό που σκέφτομαι είναι το θέμα που έχει με τις θερμοκρασίες και τον θόρυβο...Υπομονή δεν εχω άλλη για να περιμένω τις custom γιατί είμαι χωρίς κάρτα απο τον Ιούνιο και δεν θελω να δώσω και αλλα χρήματα για άλλη ψυκτρα γιατί έτσι θα περάσω τα 400€...Τι λετε..?

Δημοσ.

Εγώ σου λέω περίμενε για custom 290. Eίναι κρίμα να μην πας σε 290 που είναι 30% πιο γρήγορη από την 280X. Εφαγες το γάιδαρο τόσου μήνες και κολλάς στην ουρά; :D

Δημοσ.

Είναι απαραίτητη η 290 όμως για ανάλυση 1920 x1080 που παίζω..?και απο την άλλη σκέφτομαι οτι την 280x την περνώ 280€ ενώ η 290 τωρα κάνει στο εξωτερικό περίπου 350€ οπότε λογικά οι custom υποθέτω θα φτάσουν 380-400 € συν τα μεταφορικά αν έρθει απ έξω 10-20€, σχεδόν σίγουρα το περνάς το 400αρι...Και πάλι είναι πολύ καλή τιμή για αυτά που δίνει αλλά δεν ξέρω,έχω αρχίσει να κάνω λίγο πιο vfm αγορές σε σχέση με παλαιότερα...

Τις custom να φανταστώ τις περιμένουμε σε κανένα μήνα έτσι..?

Δημοσ.

Εγώ σου λέω περίμενε για custom 290. Eίναι κρίμα να μην πας σε 290 που είναι 30% πιο γρήγορη από την 280X. Εφαγες το γάιδαρο τόσου μήνες και κολλάς στην ουρά; :D

Μακριά ουρά  :-D

+100 Ευρώ και περίμενε 1 μήνα τουλάχιστο...

Θα κρατούσα την 280x.

edit: Με πρόλαβες John...

Δημοσ.

Μετα τις 20 Νοεμβρη πιστευω θα αρχισουν να εμφανίζονται... Κοιτα να δεις για 1080p,θα σε ικανοποίησει πληρως η 280Χ,η 290 ταιριαζει πιο πολυ για 1440p..Αλλα τωρα αν δεν μπορουσες να περιμενεις για τις custom,εγω δεν θα την προτεινα με τοσο θορυβο που κανει.. Οποτε..

Δημοσ.

Mε 370 σου έρχεται σπίτι αυτή τη στιγμή από computeruniverse  η 290.Μια χαρά σε καλύπτει η 280Χ για 1080p πάντως. Aπλά πιστεύω 80-90 ευρώ παραπάνω για 30% επιδόσεις αξίζει τον κόπο αρκεί να περιμένεις για custom ψύξη.

290 βουβουζέλα edition δεν αγοράζω και εγώ με τίποτα! :P

Δημοσ.

<p>Μετα τις 20 Νοεμβρη πιστευω θα αρχισουν να εμφανίζονται... Κοιτα να δεις για 1080p,θα σε ικανοποίησει πληρως η 280Χ,η 290 ταιριαζει πιο πολυ για 1440p..Αλλα τωρα αν δεν μπορουσες να περιμενεις για τις custom,εγω δεν θα την προτεινα με τοσο θορυβο που κανει.. Οποτε..</p>

Και εγώ πιστεύω η 280x είναι ιδανική μέχρι 1080...Δεν είναι μόνο η αναμονή αλλά και τα παραπάνω χρήματα που δεν νομίζω οτι αξίζει να τα δώσω για 1080...Αν έπαιζα σε μεγαλύτερες αναλύσεις δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου και θα πήγαινα σε custom 290...

Δημοσ.

<p>Mε 370 σου έρχεται σπίτι αυτή τη στιγμή από computeruniverse  η 290.Μια χαρά σε καλύπτει η 280Χ για 1080p πάντως. Aπλά πιστεύω 80-90 ευρώ παραπάνω για 30% επιδόσεις αξίζει τον κόπο αρκεί να περιμένεις για custom ψύξη.</p>

<p>290 βουβουζέλα edition δεν αγοράζω και εγώ με τίποτα! :P</p>

Συμφωνώ, αυτή την στιγμή η διαφορά είναι στα 90 ευρώ, αλλα ο θόρυβος που κάνει και οι θερμοκρασίες που σηκώνει είναι πρόβλημα και αντε να σου κάτσει και καμιά στραβή και πάθει τίποτα λόγο των θερμοκρασιών και να την στέλνεις έξω για rma...Αν είχαν βγει αυτή την στιγμή οι custom 290 και η διαφορά ήταν 80-90€ εννοείτε οτι δεν θα το συζητούσα καθόλου και θα την είχα παραγγείλει είδη και δεν θα ήμουν και ο μόνος!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...