Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βασικα,δεν αντεξα,μολις την παρηγγειλα. :P.θα μπει και η Mk 26 επανω και μιαααα χαρα.

ελπιζω μονο να μην χρειαστω αλλο τροφοδοτικο γιατι περιμενω και τον 8350 να ερθει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα,δεν αντεξα,μολις την παρηγγειλα. :P.θα μπει και η Mk 26 επανω και μιαααα χαρα.

ελπιζω μονο να μην χρειαστω αλλο τροφοδοτικο γιατι περιμενω και τον 8350 να ερθει.

Τα παντα ολα να μας δειξεις ε,κανονισε :D oc,stock τα ΠΑΝΤΑ !! :>

εαν ερθει πριν τον 8350 θα τρεξει επανω στον thuban για να δουμε ποσο την κοβει και εαν την κοβει ο συγκεκριμενος.

εαν εχει ερθει και ο επεξεργαστης,σιγα μην καταφερει να τα σηκωσει το τροφοδοτικο μου και τα 2 κλοκαρισμενα στον θεο.θα δουμε....

4Χ18amperes στην 12αρα εχει.για να ακουσω,θα τα καταφερει?

εαν ερθει πριν τον 8350 θα τρεξει επανω στον thuban για να δουμε ποσο την κοβει και εαν την κοβει ο συγκεκριμενος.

εαν εχει ερθει και ο επεξεργαστης,σιγα μην καταφερει να τα σηκωσει το τροφοδοτικο μου και τα 2 κλοκαρισμενα στον θεο.θα δουμε....

Ε περίμενε λιγάκι ακόμα μέχρι να βγουν οι custom.Εκτός και αν σκέφτεσαι να την κάνεις εσύ custom. ;)

Θα τα φτύσει το καημένο!!!  :-D

Βασικα,δεν αντεξα,μολις την παρηγγειλα.  :P.θα μπει και η Mk 26 επανω και μιαααα χαρα.

Ε περίμενε λιγάκι ακόμα μέχρι να βγουν οι custom.Εκτός και αν σκέφτεσαι να την κάνεις εσύ custom.  ;)

Χεχε το είπε ποιο πάνω!
  • Like 1

συγνωμη γιατι το εχασα λιγο...η διαφορα της 290 από την 290χ είναι μονο τα 53ghz του πυρηνα?947 η μια 1000 η άλλη?

Οι συχνοτητες που αναφερεις ειναι με boost, χωρις boost εχουν 800 mhz και οι δυο.

H 290x εχει 2816 Stream Processing Units, ενω η 290 εχει 2560 Stream Processing Units και η 290 εχει λιγοτερη καταναλωση.

Αμα σου πω οτι θα την σηκωνεις οριακα την καρτα? οχι? ειναι παλιο τροφοδοτικο ε? 36A ελπιζω να ειναι αρκετα.. Καλα Oc cpu +Oc gpu δεν παιζει με αυτο το τροφοδοτικο...

Χμμμ αυτα που διαβαζω τωρα για το input της οθονης δεν μου αρεσουν.

η οθονη μου ειναι αυτη samsung 2433BW και συνδεεται με dsub.μην μου πειτε τωρα οτι δεν μπορει να δειξει με την 290.

Αμα σου πω οτι θα την σηκωνεις οριακα την καρτα? οχι? ειναι παλιο τροφοδοτικο ε? 36A ελπιζω να ειναι αρκετα.. Καλα Oc cpu +Oc gpu δεν παιζει με αυτο το τροφοδοτικο...

δυομιση χρονων ειναι.οριστε το review του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...