chiderboy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Καλά 57db; Ποιό το νόημα; Ποιός θα ευχαριστηθεί παιχνίδι με το stock blower; Καλύτερα μια αθόρυβη καρτούλα και όλα όλα τα settings στο low-medium. Εδώ η 660 που έχω με custom ψύξη και μου σπάει τα νεύρα κάθε φορά που ανεβάζει στροφές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LifeScarcity Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Καλά 57db; Ποιό το νόημα; Ποιός θα ευχαριστηθεί παιχνίδι με το stock blower; Καλύτερα μια αθόρυβη καρτούλα και όλα όλα τα settings στο low-medium. Εδώ η 660 που έχω με custom ψύξη και μου σπάει τα νεύρα κάθε φορά που ανεβάζει στροφές Παρε ενα closed headset,θα σου λυθουν τα χερια! Θα ευχαριστιεσαι και παιχνιδι καλυτερα! @Zappee95 Ακομα προσπαθω να πιασω το πρωτο σου επιχειρημα.Εκτος αν εννοεις ακουστικα τις λεγομενες ψειρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Τι προσπαθεις να πιασεις?? Οταν εχει καποιον που κοιμαται μεσα στο σπιτι ή στο ιδιο δωματιο τοσος θορυβος ειναι θεμα..Γιαυτο μιλαω για ακουστικα και οχι ηχεια. Επισης οταν κανεις διαφορες εργασιες που απαιτουν load στη καρτα γραφικων, ενω το pc ειναι σχετικα αθορυβο ειναι βλακεια να εχεις τον τυφωνα...Μπορει για εσενα να ειναι απλα gaming με τα ηχεια τερμα αλλα δε σημαινει οτι ειναι και για ολους..Απλο φανταζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Σε αλλους αναφερομαι αλλοι απαντανε θιγμενοι επειδη θεωρουν οτι φοραω AMD παρωπίδες παρεξηγωντας τα λεγομενα μου, επειδη μαλλον οποιος εχει τι μυγα μυγιαζεται... Ωραια πραγματα ! αλλα δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει. τωρα σοβαρα το προβλημα πιστευεις οτι ειναι οι αποψεις σου και οχι ο τροπος που τις εκφραζεις ... ? και το συνεχιζεις κι ολας .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 BF4 Mantle benchmarks μπορεί και μέσα στον μήνα https://twitter.com/repi/status/397406969335513088 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Άντε να δούμε τι θα δούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 I also managed to clock the card further by flashing the Sapphire card with an Asus BIOS for voltage control, this allowed me upto 1185/6600 on the stock cooler. Asus δηλαδή είναι προτιμότερη από τις ref. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Asus δηλαδή είναι προτιμότερη από τις ref. ίδια είναι απλά το εργαλείο της ASUS επιτρέπει voltage control, αλλά πρέπει να δει asus bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ίδια είναι απλά το εργαλείο της ASUS επιτρέπει voltage control, αλλά πρέπει να δει asus bios. Ναι βρε αλλα γιατι ο αλλος να μπλεξει με φλασαρισματα? Αφου ιδια τιμη τις βρίσκεις εξω. Τι θα γίνει Blade θα παραγγείλουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Πάντως αυτό το dual bios, είναι ότι πρέπει για δοκιμές, αναρωτιέμαι εάν κανείς προσπάθησε να περάσει και bios της 290χ σε 290. Γενικά με αυτές τις πτώσεις τιμών είμαι σίγουρος ότι πολλοί με 1440p 1600p θα μπουν στον πειρασμό, και δε το περίμεναν ούτε και εγώ το περίμενα να υπάρξουν τέτοιες πτώσεις τιμών και από τις δύο εταιρίες. Η 290 μου φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση από την 290χ για την ώρα. 2 καρέ κάτω έχει από την 290χ σε 1440p. Γενικά δύο ίδιο κάρτες = +3db για όσους κάνουν cf/sli , όποτε ναι πολλοί από εμάς έχουμε μάθει να δουλεύουμε και με θόρυβο. Η άποψη μου είναι λίγο διαφορετική για το λόγο που κάνουν φασαρία, το θεωρώ αποτέλεσμα οικονομίας στην ψήκτρα για να κατέβουν οι τιμές πιο χαμηλά, το καλό cooler της nV (780, Titan, etc) Μπορεί να κοστίζει ακόμα και +15 ευρώ χοντρική. Έχουμε ξανά δεί κάρτες που κάνουν αντίστοιχη φασαρία και έχουν και τρελές καταναλώσεις. ΙΜΗΟ το trend αυτό δε θα σταματήσει ούτε μετά την παρουσίαση αυτή. Καθώς όποιος θέλει να πληρώσει για cooler θα το κάνει. Το ίδιο έχει συμβεί και με τα CPU, τα τελευταία χρόνια όλο της πλάκας ψήκτρες δίνουν παρά το ότι μια περίοδο βλέπαμε και καμία καλύτερη ψήκτρα μέσα στο κουτί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chiderboy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Παρε ενα closed headset,θα σου λυθουν τα χερια! Θα ευχαριστιεσαι και παιχνιδι καλυτερα! Ήδη έχω τα gamecom 380 αλλά τι να σου κάνουν και αυτα τα έρμα. Με τη δικιά μου δεν έχω θέμα καθώς σπάνια ανεβάζει στροφές ασχέτως αν το κάνει απότομα και αυτό το καλοκαίρι.Βελτιώσα λίγο το airflow στο κουτι και τώρα είναι αθόρυβη σχεδόν πάντα Κρίμα είναι πάντως για τις R9 καθώς είναι ευκαιρία στα λεφτά τους. Αν δούμε απο το mantle όσα υπόσχονται πιστεύω δεν θα πολυκοιτάει κανείς προς nvidia μεριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ήδη έχω τα gamecom 380 αλλά τι να σου κάνουν και αυτα τα έρμα. Με τη δικιά μου δεν έχω θέμα καθώς σπάνια ανεβάζει στροφές ασχέτως αν το κάνει απότομα και αυτό το καλοκαίρι.Βελτιώσα λίγο το airflow στο κουτι και τώρα είναι αθόρυβη σχεδόν πάντα Κρίμα είναι πάντως για τις R9 καθώς είναι ευκαιρία στα λεφτά τους. Αν δούμε απο το mantle όσα υπόσχονται πιστεύω δεν θα πολυκοιτάει κανείς προς nvidia μεριά μν λες κριμα αγορινα μου! ερχοντε σε μερικες μερες με τα custom cooler εκει θα δουμε ποσο πονο ακομα θα δωσει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ναι βρε αλλα γιατι ο αλλος να μπλεξει με φλασαρισματα? Αφου ιδια τιμη τις βρίσκεις εξω. Τι θα γίνει Blade θα παραγγείλουμε ? Έχω προπαραγκείλει 290Χ από amazon στα 510 (bf4 ed) και περιμένω διαθεσιμότητα. Να σου πω την αλήθεια σκέφτηκα για 290 από mindfactory αλλά βγαίνει 400 με τα μεταφορικά χωρίς το bf4 οπότε προς το παρόν παραμένω στην 290X. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Έχω προπαραγκείλει 290Χ από amazon στα 510 (bf4 ed) και περιμένω διαθεσιμότητα. Να σου πω την αλήθεια σκέφτηκα για 290 από mindfactory αλλά βγαίνει 400 με τα μεταφορικά χωρίς το bf4 οπότε προς το παρόν παραμένω στην 290X. Εγώ σκέφτομαι για 2X290 με μπλοκάκια μιας και είδη είμαι στην διαδικασία να βάλω όλο το σύστημα σε νερό. Αλλά λέω μήπως και αποφύγω το μπλοκάκια ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Άρα έτσι θα μπορεί να δουλεύει στα 1000 συνέχεια και χωρίς θόρυβο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα