Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

214875d9_clockspeed4.png

Αυτο τι το δειχνεις και το ξαναδειχνεις ?

Με τα χρηματα μιας TITAN παιρνεις 2X 290 PRO (σχεδόν διπλάσιες επιδόσεις παντού) + 2 μπλοκάκια υδρόψυξης + αντλία + ψυγεία , μπλοκάκι για το CPU (άντε για αυτό θα δώσεις +50€)   και έχεις τις κάρτες κλοκαρισμένες όσο πάνε με 55C και χωρίς θόρυβο ....

Το ότι το cooler δεν είναι καλό νομίζω το έχουν αναλύσει πιο πάνω αρκετά σχολαστικά !!!

Πάρε και μια ιδέα ...

17440d1383644182-episimi-diathesi-tis-r9

R9-290-REVIEW-2-10.jpg

Κατάλαβε επιτέλους πως είμαι ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ  και θέλω απόδοση όσο φτηνότερα γίνεται !!! Δεν είμαι  Reviewer !!!

Προφανώς με custom cooler θα έχει ανώτερες επιδόσεις!

Ρητορικο ηταν το ερωτημα .... :-D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.mindfactory.de/Hardware/Grafikkarten+(VGA)/Radeon+R9+Serie/R9+290.html/listing_sort/6

369 E όλες οι 290pro...   :shock:

Διάλυση τιμών πάρε κόσμε....   :-D

:mellow:

Αν δεν ήμουν ευχαριστημένος με την 7970, που πήρα πριν κανένα μηνα για 280, μιας και παίζω στα 1080p θα ένιωθα λίγο μαλ@κας. 

Καλά τι τιμές είναι αυτές; άμα ισχύουν πια 290x, πια 780, πια 780ti... Η 290 τις πατάει όλες από άποψη τιμής και απόδοσης... Μονο την τοστιέρα που έχουν για ψήκτρα να αλλάξουν και θα είναι κομπλέ. 

DC2/Windforce στα 380-390; Matrix/Lightning στα 420;

238px-Doompaul.jpg
  • Like 1

Σε αλλους αναφερομαι αλλοι απαντανε θιγμενοι επειδη θεωρουν οτι φοραω AMD παρωπίδες παρεξηγωντας τα λεγομενα μου, επειδη μαλλον οποιος εχει τι μυγα μυγιαζεται... Ωραια πραγματα ! αλλα δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει.

@Μatrix δεν ξερω αν αξιζει να πληρωσεις 50-100ευρω παραπανω (τωρα δεν ξερω σε τι τιμη θα τι βρεις) για να εχεις παραπανω Mhz στο engine.Αν ειναι αγορασε την 290 pro απο εξωτερικο,στα ιδια θα ερθει >.<

• Like 2

εγώ βλέπω ότι οι reference gtx 760 ξεκινάνε από ~235 για Ελλάδα και τα θεωρώ υπερβολή για κάρτα. αν παίζει 1080p δεν με νοιάζει να το έχω και στο medium. εκτός αν έχετε να μου προτείνετε κάποια από έξω. έχω αυτό το τροφοδοτικό λέτε να αντέξει; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650591 δεν έχει ζοριστεί ποτέ και 2 φορές το χρόνο καθαρίζω τον υπολογιστή σε κομπρεσέρ 

παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος.

θα αντέξει το τροφοδοτικό μου την 270x;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...