The__Blade Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Επειδή έχω δει μια σειρά από άσχετα σχόλια να σημειώσω τα εξής: 1) η κάρτα με οποιοδήποτε aftermarket cooler παίζει 30-40 βαθμούς κάτω (arctic, gelid, mk-26 κλπ) 2) οι απλές custom (π.χ. sapphire dual-x) θα παίζουν 20-30 βαθμούς κάτω από τη reference όπως πάντα Η κάρτα είναι απίστευτο VFM αν δεν σαν αρέσει το modding και είστε overclocker αναμείνατε τις custom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Αντε να βγουν οι custom με ένα +30€ επάνω, θα είμαι ο πρώτος που θα τσιμπήσω μια ...! Άπαιχτο VFM και ξεβράκωμα του ανταγωνισμού που θέλει να πλασάρει την τεχνολογία ακριβότερα απ`όσο αυτή αξίζει !!! Ένα μπράβο στην AMD . Με αυτό τον τρόπο πιστεύω πως αποκτάς πελάτες ! Όλες οι κάρτες που έχει βάλει από την HD 38XX και μετά άξιζαν κάθε €€€ για την απόδοσή τους και ήταν VFM , με εξαίρεση ίσως την πρώτη τιμή της 7970. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Προχθες ειδα και τη toxic στο youtube και παρολο που κανει το θορυβο της, ειναι αρκετα γλυκος, τουλαχιστον δηλαδη δε σου τρυπαει τα αυτια. Γενικά όλες οι κάρτες / ανεμιστήρες / φουρφουρια Κάνουν σε dbC ~+10 dbA Απλά βγάζουν πιο μπάσο θόρυβο – εκτός του Α Αυτό είναι που λένε κάποιοι noise profile και καλά βελτιστοποιημένο δηλαδή έξω από το Α και όπου να ναι Σε βιομηχανικά μηχανάκια μετράμε και C … σε ηλεκτρονικά για να μη τρομάζουμε τον κόσμο μόνο Α :D Οκ αντικειμενικά στο perf/$ σκοτώνει αλλά όπως λέει και ο αιλούρος ο ανεμιστήρας και οι θερμοκρασίες χαλάνε όλη τη σούπα.Αυτά για τις reference, οι custom θα έχουν την ολοκληρωμένη σούπα με πατάτες.Εγώ είμαι περίεργος να δω το Mantle πως θα τα πάει, κοντά είναι ο Δεκέμβρης για το BF4.. Το mantle δεν είμαι σίγουρος ότι θα πρέπει να σε απασχολεί και τόσο πολύ … Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LifeScarcity Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9k5_f_gsxJw Linus (Δεν το ειδα πουθενα). ΠΡΟΣΟΧΗ:Τα benchmarks ειναι με OC'ed καρτες. Βρισκω κωμικοτραγικους αυτους που χλευαζουν και ειρωνευονται τις θερμοκρασια/θορυβο της καρτας. Σε βιβλιοθηκη παιζεις και θες dead silence?Ενα γαμημενο παιχνιδι με ηχεια και ακουστικα στο τερμα παιζεις.ΗΜΑΡΤΟΝ. Για τη συγκεκριμενη,υψηλη θερμοκρασια η καρτα ειναι σχεδιασμενη και θες βαζεις temp cap.Αλλα μονο εκει μπορουν να στηριχτουν οποτε μονος μου τα γραφω μονος μου τα ακουω.Τους αφηνουμε στον κοσμο τους. Δυστυχως αυτα που προσφερει η AMD(mantle,Trueaudio) θα δειξουν την αξια τους μελλοντικα και εξαρτιωνται απο την διαχειριση της ιδιας της εταιριας και των devs.Απο την αλλη η Nvidia προσφερει στον καταναλωτη κατι αμεσο με Gsync,Shadowplay. Οποτε οσοι αγορασουν AMD "ρισκαρουν" και "επενδυουν" μελλοντικα.Είδομεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9k5_f_gsxJw Linus (Δεν το ειδα πουθενα). ΠΡΟΣΟΧΗ:Τα benchmarks ειναι με OC'ed καρτες. Βρισκω κωμικοτραγικους αυτους που χλευαζουν και ειρωνευονται τις θερμοκρασια/θορυβο της καρτας. Σε βιβλιοθηκη παιζεις και θες dead silence?Ενα γαμημενο παιχνιδι με ηχεια και ακουστικα στο τερμα παιζεις.ΗΜΑΡΤΟΝ. Για τη συγκεκριμενη,υψηλη θερμοκρασια η καρτα ειναι σχεδιασμενη και θες βαζεις temp cap.Αλλα μονο εκει μπορουν να στηριχτουν οποτε μονος μου τα γραφω μονος μου τα ακουω.Τους αφηνουμε στον κοσμο τους. Σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να προσβάλεις άλλους χρήστες αποκαλώντας τους κωμικοτραγικούς; ΄Οταν ήμουν μηχανόβιος στα νιάτα αγόραζα Honda και μόνο Honda για μάντεψε γιατί. Δεν θα μου πεις ούτε εσύ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ τι θα προτιμήσω, ποιές είναι οι ανάγκες μου και πως και για τι θα ξοδέψω τα χρήματά μου. Δημοκρατία έχουμε και έχει ο καθένας το αδιαμφισβήτητο δικαίωμα της άποψής του. Και επειδή υπάρχουν και κανόνες εδώ μέσα έναν κωμικοτραγικό πόντο από μένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9k5_f_gsxJw Linus (Δεν το ειδα πουθενα). ΠΡΟΣΟΧΗ:Τα benchmarks ειναι με OC'ed καρτες. Βρισκω κωμικοτραγικους αυτους που χλευαζουν και ειρωνευονται τις θερμοκρασια/θορυβο της καρτας. Σε βιβλιοθηκη παιζεις και θες dead silence?Ενα γαμημενο παιχνιδι με ηχεια και ακουστικα στο τερμα παιζεις.ΗΜΑΡΤΟΝ. Για τη συγκεκριμενη,υψηλη θερμοκρασια η καρτα ειναι σχεδιασμενη και θες βαζεις temp cap.Αλλα μονο εκει μπορουν να στηριχτουν οποτε μονος μου τα γραφω μονος μου τα ακουω.Τους αφηνουμε στον κοσμο τους. Δυστυχως αυτα που προσφερει η AMD(mantle,Trueaudio) θα δειξουν την αξια τους μελλοντικα και εξαρτιωνται απο την διαχειριση της ιδιας της εταιριας και των devs.Απο την αλλη η Nvidia προσφερει στον καταναλωτη κατι αμεσο με Gsync,Shadowplay. Οποτε οσοι αγορασουν AMD "ρισκαρουν" και "επενδυουν" μελλοντικα.Είδομεν. Εσυ μπορει να παιζεις με τερμα τα ηχεια...Αλλοι ομως παιζουν με ακουστικα αργα το βραδυ οποτε ειναι θεμα..Επισης οι θερμοκρασιες μονο εσενα μαλλον δεν απασχολουν...Γιατι τα 95αρια δεν ειναι λιγα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9k5_f_gsxJw Linus (Δεν το ειδα πουθενα). ΠΡΟΣΟΧΗ:Τα benchmarks ειναι με OC'ed καρτες. Βρισκω κωμικοτραγικους αυτους που χλευαζουν και ειρωνευονται τις θερμοκρασια/θορυβο της καρτας. Σε βιβλιοθηκη παιζεις και θες dead silence?Ενα γαμημενο παιχνιδι με ηχεια και ακουστικα στο τερμα παιζεις.ΗΜΑΡΤΟΝ. Για τη συγκεκριμενη,υψηλη θερμοκρασια η καρτα ειναι σχεδιασμενη και θες βαζεις temp cap.Αλλα μονο εκει μπορουν να στηριχτουν οποτε μονος μου τα γραφω μονος μου τα ακουω.Τους αφηνουμε στον κοσμο τους. Δυστυχως αυτα που προσφερει η AMD(mantle,Trueaudio) θα δειξουν την αξια τους μελλοντικα και εξαρτιωνται απο την διαχειριση της ιδιας της εταιριας και των devs.Απο την αλλη η Nvidia προσφερει στον καταναλωτη κατι αμεσο με Gsync,Shadowplay. Οποτε οσοι αγορασουν AMD "ρισκαρουν" και "επενδυουν" μελλοντικα.Είδομεν. Δεν είδα να λέτε τα ίδια εσείς οι ''αντικειμενικοί'' τότε με την 480GTX που είχε τα ίδια θέματα με την 290Χ εκτός του θορύβου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regeekfc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εντάξει είπαμε την ξεχνάς την reference, βγήκε μόνο και μόνο για να δώσει μια ιδέα για τις επιδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Αυτο σημαινει πως με ενα custom cooler η κάρτα θα αποδίδει πολύ πάνω απ`ότι λένε τα reviews με καρφωμένα τα Mhz ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δεν είδα να λέτε τα ίδια εσείς οι ''αντικειμενικοί'' τότε με την 480GTX που είχε τα ίδια θέματα με την 290Χ εκτός του θορύβου. Η 480 ήταν πολύ ακριβότερη από τον ανταγωνιστή της όμως και λίγο γρηγορότερη αν θυμάμαι σωστά.Και δεν θα μιλήσουμε για τις 4xx εδώ.Stay on topic ^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 http://www.mindfactory.de/Hardware/Grafikkarten+(VGA)/Radeon+R9+Serie/R9+290.html/listing_sort/6 369 E όλες οι 290pro... Διάλυση τιμών πάρε κόσμε.... Αυτο σημαινει πως με ενα custom cooler η κάρτα θα αποδίδει πολύ πάνω απ`ότι λένε τα reviews με καρφωμένα τα Mhz ? Προφανώς με custom cooler θα έχει ανώτερες επιδόσεις! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Κομπλεντάν τιμές, άντε να δούμε τις custom gigabyte να παίζουν στα ~380Ε και δεν θέλει τίποτα άλλο ένας 1440P gamer 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Έχουν βελτιώσει και το CF και με τέτοιες τιμές θα το σκεφτούν αρκετοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 CF/SLI δεν θα έκανα ακόμα και αν είχαν 150Ε η κάθε μία από αυτές τις κάρτες but that's just me. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα