Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι custom υλοποιήσεις τί διαφορά στη θερμοκρασία περιμένουμε να δώσουν με βάση την εμπειρία του παρελθόντος; 10 βαθμούς κάτω;

H winforce 7970 που είναι και 75ΜΗΖ υπερχρονισμένη από την απλή είναι 15 βαθμούς κάτω σε load και αθόρυβη σύμφωνα με το guru3d.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν ισχύει το ότι η κάρτα θα δουλεύει πάντα στους 95 βαθμούς αλλά αν είναι έτσι τότε οι custom απλά θα καταφέρουν να κρατήσουν το θόρυβο χαμηλά.Εγώ δεν θα έπαιρνα κάρτα πάντως που θα δούλευε συνέχεια με 95άρια, αλλά δεν ξέρω αν είναι έτσι ακριβώς.

Και με την custom θα παει στους 95, γιατι ετσι λειτουργει η καρτα, το bios και ο driver αφηνουν την καρτα να παει στους 95, αλλιως δεν θα εχει αποδοση...

Προφανως και με νερο στα ιδια θα παιξει "γιατι ετσι λειτουργει η καρτα, το bios και ο driver αφηνουν την καρτα να παει στους 95, αλλιως δεν θα εχει αποδοση..."

Αν εχεις επεξεργαστη/βαρια εφαρμογη που θα πηγαινει την καρτα κοντα στο 100%, θα εχει παντα 95 βαθμους.

Προφανως και με νερο στα ιδια θα παιξει "γιατι ετσι λειτουργει η καρτα, το bios και ο driver αφηνουν την καρτα να παει στους 95, αλλιως δεν θα εχει αποδοση..."

Με νερο μπορει να πιανει το 100% της αποδοσης, δηλαδη 1 mhz σε μικροτερη θερμοκρασια

ακουω η καρτα κανει σαν αεροπλανο.....δλδ εσεις οταν παιζετε  δεν εχετε on τον ηχο?εγω σε οτι παιζω που ειναι και πολλα δεν υπαρχει κατι που να μν το εχω στα ηχεια...και δεν μπορεσα ποτε να ακουσω ουτε εναν ηχο απο το μηχανημα μου.... ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ F16....Η καρτα πεταει και σε αυτα λεφτα δν υπαρχει τπτ καλυτερο! αντε καλημερες :)

Σιγουρα η καρτα σα καρτα ζεσταινεται περισσοτερο απο αλλες...Βρηκα απο καποιον benchmarks σε valley με τη 290x σε waterblock της EK και η καρτα ειναι πιο ζεστη απο την 780 μου κατα 2 βαθμους..Οποτε μη λεμε αρλουμπες, μια χαρα ειναι η καρτα και σταματηστε να τη βγαζεται προβληματικη χωρις λογο. Τσεκαρετε:

10616978556_882f14e602_b.jpg

• Like 1

Αν εχεις επεξεργαστη/βαρια εφαρμογη που θα πηγαινει την καρτα κοντα στο 100%, θα εχει παντα 95 βαθμους.

Και υγρό άζωτο να της ρίξεις αυτή θα πιάνει τους 95 βαθμούς!? 

Παιδιά να σκεφτόμαστε τί λέμε λίγο!

Το 95 είναι ένας απλός αριθμός που έχει σχέσει με την απόδοση της συγκεκριμένης ψύκτρας και της θερμοκρασίας που θέλει μέγιστα να πιάνει η AMD σε φουλ load η gpu

• Like 1

μην βάζεις και το χέρι στη φωτιά στο ποιος δεν ανοίγει...

Έχω αυτή τη στιγμή 25 βαθμούς στο χώρο μου. Να ανοίξω a/c να το ρίξω στους 23.5 που ικανοποιεί τη συνθήκη θερμικής άνεσης για να παίζει καλά και η κάρτα;

Και με την custom θα παει στους 95, γιατι ετσι λειτουργει η καρτα, το bios και ο driver αφηνουν την καρτα να παει στους 95, αλλιως δεν θα εχει αποδοση...

Ακόμα περιμένω να μου εξηγήσεις βήμα-βήμα πως λειτουργεί το νέο powertune και πως συμπεριφέρεται η κάρτα με αυτό.Εκτός και αν θες χρόνο για να ξαναδεις κάποια πράγματα.

http://www.computerbase.de/artikel/grafikkarten/2013/amd-radeon-r9-290-im-test/10/

Ακόμα περιμένω να μου εξηγήσεις βήμα-βήμα πως λειτουργεί το νέο powertune και πως συμπεριφέρεται η κάρτα με αυτό.Εκτός και αν θες χρόνο για να ξαναδεις κάποια πράγματα.

http://www.computerbase.de/artikel/grafikkarten/2013/amd-radeon-r9-290-im-test/10/

Το εχω εξηγησει ηδη, διαβασε ποιο προσεκτικα... Κανε και ενα google search...

/ignore

• Super Moderators

Έχω αυτή τη στιγμή 25 βαθμούς στο χώρο μου. Να ανοίξω a/c να το ρίξω στους 23.5 που ικανοποιεί τη συνθήκη θερμικής άνεσης για να παίζει καλά και η κάρτα;

κάνε ό,τι θες, δεν σημαίνει ότι όλοι κάνουν το ίδιο...

Φυσικά και επηρεάζει η θερμοκρασία περιβάλλοντος τις εκάστοτε θερμοκρασίες μέσα σε ένα PC. ΄Οσο καλύτερα κυκλοφορεί ο αέρας μέσα και έξω σε ένα κουτί τόσο πιο γρήγορα θα επηρεάσει η πτώση θερμοκρασίας του χώρου. Τώρα 1.5C δεν νομίζω ότι θα κάνει ιδιαίτερη διαφορά.

Ο χώρος σου το πιθανότερο να μην χρειάζεται κλιματισμό αλλά καλύτερη θερμομόνωση αλλά αυτό κι αν είναι άλλο κεφάλαιο.

κάνε ό,τι θες, δεν σημαίνει ότι όλοι κάνουν το ίδιο...

Το ξέρω, αλλά το παρουσίασες ως γενικό κανόνα ώστε τα 95ρια των 290/290x δε θα αποτελούν πρόβλημα το καλοκαίρι (ποιό καλοκαίρι; από άνοιξη ανοίγουν a/c οι Έλληνες, όπως υπονοείς). Δεν είναι, όμως, ο κανόνας και δε μπορεί να γίνει ο κανόνας επειδή η καινούρια μας κάρτα ζεματάει.

Το εχουμε δειξει περιπου 10 φορες μεχρι τωρα...Ναι κανει θορυβο! Ναι, ζεσταινεται η καρτα! Θα βγουν custom υλοποιησεις που θα ειναι καλυτερες σε θερμοκρασια οσο και αν δε θες να το δεχτεις.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...