Ailuros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Παλιά μέλη δηλαδή στο ocn,anandtech και στο 3dc βρε Αίλουρε είναι fans με πολλαπλούς λογαριασμούς..; Μήπως υπερβάλλεις; Ναι να ασκείς κριτική αλλα να λες και τα καλά όμως κατ εμέ.Για την αντικειμενικότητα μιλάω συγκεκριμένα για σένα έτσι; Και δε νομίζω να μην ανέφερε κανείς τα αρνητικά εδώ ακόμα και άτομα που γουστάρουν περισσότερο amd. Τέλος πάντως καταλαβαίνεις νομίζω τι λέω.Αν θες το συνεχίζουμε πμ. Μήπως τυγχάνει να είμαι συντονιστής και στο 3DC; Τι να τα κάνω τα θετικά όταν οι υπερβολικές θερμοκρασίες/θόρυβος ψύκτρας χαλάνε την σούπα για αρκετούς χρήστες. Να σου αναλύσω πόσο μετράει η πρώτη εντύπωση ή μπορεί να περάσει στα αυτονόητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Το ξέρω οτι είσαι,για αυτό το λέω.Αν βρήκες διπλά account στο χέρι σου είναι να πράξεις αν θες. Μα φυσικά θα χαλαστούν αρκετοί χρήστες,λογικό είναι.Όπως και λογικό είναι άλλοι να τα προσπεράσουν τα αρνητικά ή να περιμένουν για τις custom.Η πρώτη εντύπωση είναι αναλόγως και τι κοιτάει ο άλλος πρώτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Οκ αντικειμενικά στο perf/$ σκοτώνει αλλά όπως λέει και ο αιλούρος ο ανεμιστήρας και οι θερμοκρασίες χαλάνε όλη τη σούπα.Αυτά για τις reference, οι custom θα έχουν την ολοκληρωμένη σούπα με πατάτες.Εγώ είμαι περίεργος να δω το Mantle πως θα τα πάει, κοντά είναι ο Δεκέμβρης για το BF4.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ο ailuros θέλει G80 Effect για να πει θετικά Σε κάθε φουρνιά οι συγκρίσεις με το τι έχει ο ανταγωνισμός είναι αναπόφευκτος. Εγώ μια φορά σαν καταναλωτής αν αγόραζα σήμερα GPU θα προτιμούσα την 780 και ας μου στοίχιζε κάτι παραπάνω και ας είναι μια τριχιά πιο αργή από μια 290. Την χαλαλίζω την διαφορά για την μεγαλύτερη επάρκεια perf/W, perf/C & perf/dB και πείτε με βλαμμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εγώ θα περίμενα να βγουν οι κάρτες για λίγο καιρό στην αγορά γιατί οι τιμές θα πέσουν σίγουρα πιο πολύ και μετά θα κοίταγα για custom 290 ή για 780. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Σίγουρα θα μπορούσε να βάλει καλύτερη ψύκτρα. Η κάρτα όμως σκοτώνει σε λόγο τιμή/απόδοση, εγώ βλέπω πολύ θετική αντίδραση σε όλα τα forum και οι κάρτες εξαφανίζονται όπου υπάρχουν διαθέσιμες. Οι custom υλοποιήσεις θα κοστίζουν το ίδιο και δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα θορύβου. Θα δούμε πολύ μεγάλες διαφοροποιήσεις στην απόδοση στις κάρτες των AIB, κάτι που βοηθά και τους ίδιους. Εν τέλη reference 7970 που είχα ήταν θορυβώδης, και είχα αλλάξει τότε το cooler. Μια 470 που είχε περάσει από τα χέρια μου έκανε σαν αεροπλάνο. Και μια ερώτηση παγίδα, πόσοι στο thread έχουν στοκ cooler στο CPU; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δεν είναι το ίδιο, στις GPU αν αφαιρέσεις την stock ψύκτρα, bye bye εγγύηση εκτός και αν έχω μείνει πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δεν είναι το ίδιο, στις GPU αν αφαιρέσεις την stock ψύκτρα, bye bye εγγύηση εκτός και αν έχω μείνει πίσω. Μονο η EVGA το επιτρέπει αλλα αν για καποιο λογο την επιστρέψεις RMA δηλαδή πρεπει να την επαναφερεις οπως την αγόρασες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 The__Blade έπρεπε να ρωτούσες το άλλο. Πως θα προσαρμοστούν κάποιες τιμές τώρα από την nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Σίγουρα θα μπορούσε να βάλει καλύτερη ψύκτρα. Η κάρτα όμως σκοτώνει σε λόγο τιμή/απόδοση, εγώ βλέπω πολύ θετική αντίδραση σε όλα τα forum και οι κάρτες εξαφανίζονται όπου υπάρχουν διαθέσιμες. Οι custom υλοποιήσεις θα κοστίζουν το ίδιο και δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα θορύβου. Θα δούμε πολύ μεγάλες διαφοροποιήσεις στην απόδοση στις κάρτες των AIB, κάτι που βοηθά και τους ίδιους. Εν τέλη reference 7970 που είχα ήταν θορυβώδης, και είχα αλλάξει τότε το cooler. Μια 470 που είχε περάσει από τα χέρια μου έκανε σαν αεροπλάνο. Και μια ερώτηση παγίδα, πόσοι στο thread έχουν στοκ cooler στο CPU; Φυσικά αν διαβάζεις επιλεκτικά στα fora επόμενο είναι. Και ναι φυσικά τώρα θα συγκρίνουμε και CPU με GPU και γιατί όχι τρακτέρ με σαγιονάρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Γιατί αγχώνεσαι ; Όπως και να τις προσαρμόσει nVidia είναι και θα τα ξεπουλήσει τα kepleria.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 The__Blade έπρεπε να ρωτούσες το άλλο. Πως θα προσαρμοστούν κάποιες τιμές τώρα από την nvidia. Για αυτές που θα είναι έστω και έναν πόντο πιο γρήγορες από τις 290/290Χ να είσαι σίγουρος ότι θα έχουμε τιμές αισχροκέρδιας πάλι προσαρμοσμένες πάντα στα σημερινά δεδομένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δεν έχω μετοχές σε κάποια εταιρία για να αγχωθώ psycho_warhead.Αν κρίνω από κάποιους, φυσικά και θα πουλήσει. Αίλουρε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Για αυτές που θα είναι έστω και έναν πόντο πιο γρήγορες από τις 290/290Χ να είσαι σίγουρος ότι θα έχουμε τιμές αισχροκέρδιας πάλι προσαρμοσμένες πάντα στα σημερινά δεδομένα. Και καλά κάνει, όταν ξεπουλάει τις τατιάνες από την πρώτη κιόλας μέρα με τιμή στο 1000άρικο..Υπάρχουν ανεγκέφαλοι να τα σκάσουν σου λέει, οπότε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Όντως θα δούμε αργότερα πως θα αντιδράσει το κοινό.Αν και αργότερα θα δούμε custom υλοποιήσεις έτσι;Εγώ περισσότερο θετικές αντιδράσεις βλέπω προς το παρόν στο νετ.Α και αυτά δεν αλλάζουν το γεγονός οτι στάθηκες μόνο στο αρνητικό.Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ να τα λέμε όλα.Εγώ τουλάχιστον που σε έχω σε κάποια εκτίμηση αυτό περιμένω από σένα. Μάλλον ξέχασες τον τρόπο που σχολίαζες την σειρά 7xx..δεν θυμάμαι να είχες αναφέρει κάτι θετικό. Απορώ πως γίνεται να είστε αντικειμενικοί μόνο εκεί που θέλετε εσείς,αν έχετε κάποιο κέρδος να το καταλάβω αλλιώς κρίμα..πολύ κρίμα! Και για να σου θυμίσω σε περίπτωση που ξέχασες είμαι αυτός που σου έλεγε ότι δεν υπάρχει λόγος να πάρεις 7970 από την στιγμή που βγήκε νέο προϊόν στην αγορά (770).. Το ίδιο υποστηρίζω και τώρα,δεν πας πχ σε 770 αφού βγήκε νέο προϊόν με ίδιες-καλύτερες επιδόσεις και στα ίδια χρήματα...περιμένεις custom 290 ή τσιμπάς custom 280x και είσαι κύριος! Δεν ξέρω πως το βλέπουν οι άλλοι αλλά εγώ βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα,είναι πολύ απλά τα πράγματα και τα κάνετε επιστημονική φαντασία..και θα το ξαναπώ αν και την προηγούμενη φορά μου το έσβησε ο φίλτατος Ailuros,κάνουμε σαν χαζογκόμενες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα