Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Τι μούφα κάρτες είναι αυτές ρε φούστη μου..Τι να την κάνω την κάρτα άμα κάνει σαν σκούπα..Βάλτε καλύτερα fans πάνω ρε γιωτάδες της AMD.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 H 290 pro είναι σίγουρα το καλύτερο value σε high end κάρτα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Για να 'ερθει σε αυτές τις τιμές, τόσο η 290x όσο και η 290pro, η AMD έβαλε ένα μέτριο cooler. Έτσι όμως ανέτρεψε όλη την αγορά δίνοντας επιδόσεις 780 + στα 400 ευρώ. Τελικά αν κάποιος δεν κάνει καγκουριές, ο θόρυβος είναι νορμαλ. Αν κάποιος θέλει δυνατό o/c , όπως ο υποφαινόμενος, είτε περιμένει για custom κάρτες είτε αλλάζει την ψύκτρα. Προσωπικά είμαι σε μεγάλο δίλημα, έχω προπαραγκείλει την 290X στα 510 ευρώ (με το bf4) από Γαλλικό amazon και περιμένω διαθεσιμότητα, αλλά με επίσημη τιμή τα 400 ευρώ στην 290pro σκέφτομαι να ακυρώσω μια και η διαφορά με την "μικρή" είναι 2-5%... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Τσκ τσκ τσκ κακίες Αίλουρε.Κανένα από τα θετικά δεν είπες και είσαι και από τους αντικειμενικούς...Η κάρτα σκοτώνει σε perf per $ και τέτοια launch βοηθούν για πιέσεις στις τιμές και price war.Καλό για όλους μας είναι. Βέβαια τα αρνητικά της είναι εμφανή αλλά με τις custom/after market διορθώνονται όπως μπορεί να πάρει κανείς μια ιδέα από εδώ http://www.computerbase.de/artikel/grafikkarten/2013/amd-radeon-r9-290-im-test/10/#crysis-3-2560-1600-sondertest Στις τιμές και στις custom θα παιχτεί το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Απλά θα περιμένετε κάρτες με custom ψύξη.Τόσο φοβερό είναι δηλαδή; Θα δούμε άραγε πιο κάτω την gtx 780 μετά την σημερινή ανακοίνωση της 290; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Να βάλουν fan της προκοπής στις κάρτες, εγώ γουστάρω reference design, δεν γουστάρω ψευτοτουρμπίνες με 15 ανεμιστήρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 ποτε θα γινει διαθεσιμη σε Ελληνικα μαγαζια να δουμε.και οσον αφορα την ψυξη,υπαρχουν πολυ καλες aftermarket λυσεις που τις κρατας και για τις επομενες καρτες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 ποτε θα γινει διαθεσιμη σε Ελληνικα μαγαζια να δουμε.και οσον αφορα την ψυξη,υπαρχουν πολυ καλες aftermarket λυσεις που τις κρατας και για τις επομενες καρτες. Και αυτό είναι μια λύση αλλά αν δεν έχουν τρελή διαφορά τιμής οι custom δεν υπάρχει λόγος να πάρεις την reference + aftermarket ψύκτρα! Λίγο υπομονή και πιστεύω ότι η συγκεκριμένη σε custom υλοποιήσεις θα κάνει τρελές πωλήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Τσκ τσκ τσκ κακίες Αίλουρε.Κανένα από τα θετικά δεν είπες και είσαι και από τους αντικειμενικούς...Η κάρτα σκοτώνει σε perf per $ και τέτοια launch βοηθούν για πιέσεις στις τιμές και price war.Καλό για όλους μας είναι. Βέβαια τα αρνητικά της είναι εμφανή αλλά με τις custom/after market διορθώνονται όπως μπορεί να πάρει κανείς μια ιδέα από εδώ http://www.computerbase.de/artikel/grafikkarten/2013/amd-radeon-r9-290-im-test/10/#crysis-3-2560-1600-sondertest Στις τιμές και στις custom θα παιχτεί το παιχνίδι. Ο σκοπός ΔΕΝ αγιάζει τα μέσα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. Το γρηγορότερο από....όταν πρέπει να γίναι πάση θυσία έχει και το κόστος του. Και θα δεις "αντικειμενικά" πως θα αντιδράσει το αγοραστικό κοινό ανεξαρτήτως της δικής μου ή της δικής σου γνώμης. Με τις 290/290Χ η AMD έκανε ένα ωραιότατο δώρο στον άμεσο ανταγωνισμό να ξεπουλήσει ότι GK11x σαβούρα της έχει απομείνει χωρίς να χρειαστεί να πέσουν σε πόλεμο τιμών. Ναι βεβαίως την ανικανότητα της AMD θα πρέπει τώρα να την πληρώσουν οι κατασκευαστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Όντως θα δούμε αργότερα πως θα αντιδράσει το κοινό.Αν και αργότερα θα δούμε custom υλοποιήσεις έτσι;Εγώ περισσότερο θετικές αντιδράσεις βλέπω προς το παρόν στο νετ.Α και αυτά δεν αλλάζουν το γεγονός οτι στάθηκες μόνο στο αρνητικό.Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ να τα λέμε όλα.Εγώ τουλάχιστον που σε έχω σε κάποια εκτίμηση αυτό περιμένω από σένα. Edit:Έκανες ninja edit και πρόσθεσες κάτι της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jsiskos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Αεροπλάνο η 290 και σε επιδόσεις και σε θόρυβο. Δηλαδή αν σε ξεκουφαίνει με 47% ανεμιστήρα, στο 80% τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Όντως θα δούμε αργότερα πως θα αντιδράσει το κοινό.Αν και αργότερα θα δούμε custom υλοποιήσεις έτσι;Εγώ περισσότερο θετικές αντιδράσεις βλέπω προς το παρόν στο νετ.Α και αυτά δεν αλλάζουν το γεγονός οτι στάθηκες μόνο στο αρνητικό.Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ να τα λέμε όλα.Εγώ τουλάχιστον που σε έχω σε κάποια εκτίμηση αυτό περιμένω από σένα. Οι φανάτικοι ακόλουθοι εκάστοτε εταιρειών με τους πολλαπλούς λογαριασμούς τους στα fora δεν αντικατοπτρίζουν καμία πλειοψηφία του καταναλωτικού κοινού. Οι 7900 δεν είχαν τέτοια προβλήματα και παρ΄ότι ήταν αρκετά φθηνότερες από τις 660/670/680 οι πράσινοι ξεπωλιάστηκαν να τις πουλάνε. Τώρα με την "αντικειμενικότητα" που μου την έχεις κάνει καραμέλα η μαγκιά είναι να μπορείς να ασκείς κριτική όπου το θεωρείς πρέπων προς όλες τις πλευρές στον ίδιο βαθμό και χωρίς ΚΑΜΙΑ εξαίρεση. Οι αναγνώστες από εκεί και πέρα μπορεί να διαβάζουν επιλεκτικά ότι τους συμφέρει πάντα, αλλά εγώ δεν χαιδεύω τα αυτιά κανενός. Δεν με ενδιαφέρει οι γνώμη των άλλων για μένα στο κυβερνοχώρο (ακριβώς γιατί δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα) και δεν μαζεύω και ψήφους για να κατέβω βουλευτής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εδώ ξεπωλιάστηκαν να πουλάνε τις GeForce FX που ήταν πατάτες, βέβαια ήταν πιο φτηνές από τον ανταγωνισμό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εδώ ξεπωλιάστηκαν να πουλάνε τις GeForce FX που ήταν πατάτες, βέβαια ήταν πιο φτηνές από τον ανταγωνισμό.. Αν και τραγικά ΟΤ πουλούσαν σαν τρελλές οι φτηνές 5200 κ.ο.κ, ΄Οταν κυκλοφόρησε η 5800-τώρασηκώνεταιτοjumbojet η αναλογία πωλήσεων με τις 9700 ήταν 10:90. Ακόμα πιο ΟΤ η 9700PRO που είχα πάρει τότε μόλις είχε βγει ζει ακόμα στο σύστημα ενός γνωστού που του την είχα κάνει δώρο προ αειμνήστων χρόνων.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Παλιά μέλη δηλαδή στο ocn,anandtech και στο 3dc βρε Αίλουρε είναι fans με πολλαπλούς λογαριασμούς..; Μήπως υπερβάλλεις; Ναι να ασκείς κριτική αλλα να λες και τα καλά όμως κατ εμέ.Για την αντικειμενικότητα μιλάω συγκεκριμένα για σένα έτσι; Και δε νομίζω να μην ανέφερε κανείς τα αρνητικά εδώ ακόμα και άτομα που γουστάρουν περισσότερο amd. Τέλος πάντων καταλαβαίνεις νομίζω τι λέω.Αν θες το συνεχίζουμε πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ο ailuros θέλει G80 Effect για να πει θετικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα