Millennium Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 290X Newegg,Amazon tracker.Όσες κάρτες παίρνουν ,φεύγουν αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδη οταν βγουν οι custom τι εχει να γινει ?? Ο_Ο Btw θυμαστε το ποστ που ειχα κανει για το Msystems? Δεν ξερω ποσες ειχε φερει αλλα μετα απο μια ωρα που ξανακοιταξει πηγε out of stock... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδη οταν βγουν οι custom τι εχει να γινει ?? Ο_Ο Btw θυμαστε το ποστ που ειχα κανει για το Msystems? Δεν ξερω ποσες ειχε φερει αλλα μετα απο μια ωρα που ξανακοιταξει πηγε out of stock... Λεφτα υπαρχουν λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Stock 290 (non-x) vs Watercooled 7970 @ 1360/1860 http://forums.overclockers.co.uk/showpost.php?p=25210498&postcount=998 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Πολυ καλα τα παει για στοκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Βρωμάει άσχημα μούφα το συγκεκριμένο πίνακακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ειπαμε, καταπληκτικη καρτα η 290x, αλλα τετοιον παροξυσμο εκ μερους των καταναλωτων δεν τον καταλαβαινω. Εκτος κι αν η amd τις βγαζει με το σταγονομετρο, η τα μαγαζια αγοραζουν λιγες γιατι φοβουνται μην τους μεινουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regeekfc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ειπαμε, καταπληκτικη καρτα η 290x, αλλα τετοιον παροξυσμο εκ μερους των καταναλωτων δεν τον καταλαβαινω. Εκτος κι αν η amd τις βγαζει με το σταγονομετρο, η τα μαγαζια αγοραζουν λιγες γιατι φοβουνται μην τους μεινουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Αυτο ακριβως φοβουνται τα μαγαζια να ειστε σιγουροι! χααχχααχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Κατσε βρε συ prospector8, τοτε γιατι ξεμενουν συνεχεια? καποιος δεν υπολογιζει σωστα τις ποσοτητες, δεν ειναι δυνατον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μηπως γιατι η Amd δεν εχει βγαλει τοσες οσες να καλυψει το κοινο που οπως φανηκε διψαγε για αυτην την καρτουλα??Λεω μηπως.. Και η 780 οταν ειχε πρωτοβγει με το σταγονομετρο την εβλεπα παντου τι σας επιασε τωρα με τις Amd την καρτα? Αρχη ειναι ακομα,με το καιρο θα ερθουν μπολικες στα καταστηματα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Mα αυτο εγραψα κι εγω παραπανω, η τα μαγαζια η η amd φταινε. Δεν γινεται αλλιως. Δεν με νοιαζει τι ειχε κανει η 780, ουτε με ενδιαφερει ιδιαιτερα, δεν υποστηριζω κανεναν απο τα 2 στρατοπεδα. Αλλα βλεπω αυτο που γινεται παγκοσμιως με τις ελλειψεις και πραγματικα μου φαινεται απιστευτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ναι και εγω αυτο σου λεω,οτι ειναι φυσιολογικο σε καθε flagship καρτας μιας εταιριας να γινεται πανικος! νταξει ισως βεβαια αυτην την φορα να εγινε μεγαλυτερος χαμος,αλλα το πραγματικο λογο κανεις δεν τον ξερει... Που να βγουν οι custom υλοποιησεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Στο hardware.fr έχουμε και δείγματα 4k: http://www.hardware.fr/articles/910-28/benchmark-battlefield-4.html ΄Οπως είπα και στην άλλη ενότητα θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθεί το BF4 σαν εφαρμογή μέτρησης στα reviews. Tουλάχιστον για την ώρα δεν τελειώνει πουθενά η μνήμη ούτε καν στις 770 με 2 γίγα. Πριν καλά καλά τελειώσει η μνήμη σε μια από αυτές τις κάρτες γραφικών θα αποτελέσουν πολλοί άλλοι παράγοντες τροχοπέδη πολύ πριν την μνήμη. Μετά από τόσα χρόνια θα περίμενα κάτι τόσο απλό και κατανοητό να το έχετε χωνέψει. προσωπικα είμαι υπέρ σε αυτό που λεσ. gpu ~ ram. υπάρχουν ομωσ Περιπτώσεις που τίτλοι παιχνιδιών θέλουν αρκετή μνήμη, τόση που η gpu δουλεύει σε αρκετά ποιο χαμηλό ποσοστό επί τισ % όταν μένουν από μνήμη. και εκεί είναι που χανομαι κάπωσ, φταίει η κάρτα η το παιχνίδι ? εχω μια HD6870, ανοίγω gpu-z για να βλέπω τι παίζει και τρέχω το far cry 3. με ρυθμισεισ γραφικών που καταφέρνω να εχω 950mb ram εχω 50fps, αμα βάλω κάποιο εφε λίγο παραπάνω η μνήμη τισ κάρτασ γεμίζει για πλάκα! οπότε καταλαβαίνω ότι η κάρτα αμα είχε λίγη μνήμη παραπάνω θα ήταν ποιο διαχρονική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ναι και εγω αυτο σου λεω,οτι ειναι φυσιολογικο σε καθε flagship καρτας μιας εταιριας να γινεται πανικος! νταξει ισως βεβαια αυτην την φορα να εγινε μεγαλυτερος χαμος,αλλα το πραγματικο λογο κανεις δεν τον ξερει... Που να βγουν οι custom υλοποιησεις.... Αν συνεχιστει ετσι το θεμα, στις custom βλεπω να βαζουν παραγγελιες με σειρα προτεραιοτητας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα