Millennium Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μπορεί να κάνει και παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μπορεί να κάνει και παραπάνω Αν μιλαμε για custom factory overclocked (που σιγουρα καποιος θα σπρωξει τα ρολογια), διαφορετικα οχι. Το powertune δεν κανει boost, παρ'ολο που ειναι καλυτερη τεχνολογια απο το gpu-boost. Παρατηρηστε επισης στο πολυ καλο review που παρεθεσε ο Ailuros (δεν γλυφω, ειναι οντως απο τα καλυτερα που διαβασα) http://www.hardware.fr/articles/910-1/amd-radeon-r9-290x-test-hawaii-sors-ses-watts.html αρχικα οτι η θερμοκρασια επηρεαζει τον τροπο λειτουργιας του powertune. Υστερα, το thermal imaging μου φαινεται οτι δειχνει πιο ζεστο το κουτι με 780/titan. Μπορει να ειναι ιδεα μου, αλλα ειναι πιο "φωτεινη" η περιοχη του psu. http://www.hardware.fr/articles/910-10/bruit-temperatures.html Αν καποιος ξερει γαλλικα, παντως, ειναι ιδανικο αναγνωσμα, κιμα τα χει κανει το translate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Πέρα από τις factory oc εκδόσεις θα μπορείς να βάζεις πιο εύκολα uber και στις υπόλοιπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Πέρα από τις factory oc εκδόσεις θα μπορείς να βάζεις πιο εύκολα uber και στις υπόλοιπες. Θα δειξει, αν και δεν μιλαμε για μεγαλες διαφορες, θα ειναι καλο για τον τελικο χρηστη αν γινει ετσι οπως λες. Powertune επιτρεποντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Εσύ τι λες οτι θα γίνεται; Αν μπορεί να διατηρεί η υλοποίηση τις θερμοκρασίες χαμηλότερες θα μένουν περισσότερο κοντά ή πάνω στον boost στόχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugarhell Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Θα αφήσω 2 benchmarks απο έναν φίλο μου στο ocn. Ακόμα προσπαθούμε να βρούμε τα limits της κάρτας αλλά με universal block και memories/vrms on air λίγο δύσκολο. Πάντως η κάρτα φαίνεται να είναι πιο temp limited απο τις tahiti οπότε μόνο κάτω απο νερό θα δείξει τι αξίζει. http://www.3dmark.com/3dm11/7381362 http://www.3dmark.com/fs/1054331 Κρίμα που το ocuk δεν στέλνει πια ελλάδα αλλιώς θα είχα και εγώ τις κάρτες μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Εσύ τι λες οτι θα γίνεται; Αν μπορεί να διατηρεί η υλοποίηση τις θερμοκρασίες χαμηλότερες θα μένουν περισσότερο κοντά ή πάνω στον boost στόχο. Αυτο το χει αποδειξει ηδη η σειρα 7χχχ με καρφωτα boost clocks, ειδωμεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Ναι εκεί βέβαια είναι πιο συντηρητικό το boost όμως γιατί 1) Λειτουργεί διαφορετικά το δικό τους powertune , 2) Ήθελαν να'ναι βέβαιοι οτι όλες οι κάρτες το πιάνουν και με μια σχετική ισορροπία στα trade-offs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Αυτα που βλεπεις θα κανει, -θορυβο (κραταω μια πισινη για τη θερμοκρασια αλλα φανταζομαι και αυτη γυρω στα 80-85 θα maxarei, εκτος αν τους περιοριζει η amd), Tι περιμενεις να δεις? περιμένω να δω υλοποιήσεις non reference και μετά θα βγάλω τελικό αποτέλεσματο cooler των reference 290 είναι άθλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 το cooler των reference ειναι οντως αθλιο.οχι οτι δεν κανει δουλεια και δεν μπορει καποιος να το χρησιμοποιησει αλλα κανει θορυβο και καλο ειναι για οποιοδηποτε εξαρτημα να δουλευει οσο το δυνατον χαμηλοτερα σε θερμοκρασιες.αλλα....ειπαμε,περιμενουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μάντης δεν είμαι αλλά έχω την εντύπωση ότι η 290Χ reference, είναι κατασκευασμένη για τρελό ανταγωνισμό, βλέπω να πέφτουν εύκολα-γρήγορα οι τιμές ένα 50αρικο κάτω, και σε λιγότερο από 6μηνο 100αρικο. Με τα >-150 για ένα χρόνο σχεδόν σίγουρα, στη μορφή που τη βλέπουμε. Γενικά πρέπει να είναι φτιαγμένη για την κατηγορία των 250 ευρώ σε βάθος χρόνου με τα ίδια εξαρτήματα. Ενώ σίγουρα χωράει ένα καλύτερο SKU πιο ψηλά – ένα 10% ή ότι ψάχνει το εκάστοτε τμήμα marketing. Κάτι σαν το GHz edition που είχαμε και με την προηγούμενη γενιά. Και η 7990 ήταν ref ήταν προετοιμασμένη για μείωση τιμών αλλά όχι τόσο πολύ. Για τις 7990 – 280Χ, αρχικά μου φάνηκαν λίγο περίεργα τα SKU-χρονισμοί. Προφανώς άλλαξε το Binning, αλλά κάτι το προκάλεσε. ΙΜΗΟ η προβλεπόμενη κατανομή πωλήσεων. Μάλλον στοχεύουν σε περισσότερες πωλήσεις του 280Χ, κρατάνε την καλύτερη σοδιά για OC1100ΜHz+, και μετά ότι περισσέψει. Γενικά μια τέτοια κίνηση ίσως θα εξυπηρετούσε και την nV που έχουν μπόλικα sku βασισμένα στο GK110. Πάντως η κατηγορία από 280Χ/770 – 290Χ/780 εκεί μέσα ανάμεσα χοντρικά στα 250-550 , γίνεται της κακομοίρας! κονταροχτυπιούνται πολλές καλές κάρτες. Σίγουρα πρόκειται για την πιο ενδιαφέρουσα κατηγορία αυτή τη στιγμή – καυτή σαν κόλαση! Έρχεται και η σκέτη 290 (non X) , που πραγματικά άντε να βάλεις πρώτη τιμή, και άντε να προβλέψεις τι θα γίνεται σε κάνα μηνά Τρελός ανταγωνισμός – και θα κάτσει η σκόνη σε κάποια στιγμή και θα καταλάβουμε καλύτερα τι γίνεται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atomakis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Ποια υλοποιηση προτεινετε για 280χ; Και με ξεκλειδωτα ρευματα για overclocking; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlgeor Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Η vaporx που εχω εγω (σε 7970ghz) εχει εξαιρετικη ψυξη. Δεν εχει περασει ποτε τους 67 68 βαθμους. Και 68 πολυ σπάνια φτανει. Βεβαια δεν ξερω αν εχει ξεκλειδωτα ρευματα και γενικα την εβγαζε αναλογα την παρτιδα. Απο τις καινουριες νομιζω εξαιρετικη ειναι η toxic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Η toxic πρεπει να εχει ξεκλειδωτα ρευματα,απο οτι ειχα διαβασει στα reviews.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atomakis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Η vaporx που εχω εγω (σε 7970ghz) εχει εξαιρετικη ψυξη. Δεν εχει περασει ποτε τους 67 68 βαθμους. Και 68 πολυ σπάνια φτανει. Βεβαια δεν ξερω αν εχει ξεκλειδωτα ρευματα και γενικα την εβγαζε αναλογα την παρτιδα. Απο τις καινουριες νομιζω εξαιρετικη ειναι η toxic Η toxic πρεπει να εχει ξεκλειδωτα ρευματα,απο οτι ειχα διαβασει στα reviews.. Η asus δεν εχει ξεκλειδωτα ρευματα; Ποια ειναι καλυτερη υλοποιηση η v1 ή v2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα