Spartan117 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Να πάρεις 780 τώρα είναι εξίσου ανούσιο με την 780ti να βγαίνει σε 2-3 βδομάδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Να πάρεις 780 τώρα είναι εξίσου ανούσιο με την 780ti να βγαίνει σε 2-3 βδομάδες... Οντως, αν και η Τι παιζει να κανει κανα 700αρι, μπορει και παραπανω. Ισως ομως πεσει η τιμη της 780. Οπως και να χει κανα μηνα υπομονη ακομα και βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Παντως και στα 550 να πεσει (που δεν το βλεπω) δεν νομιζω οτι ειναι καμια τρομερη τιμη οταν με 580ε παιρνεις 780ΟC με non ref cooler. Περιμενω και εγω παντως μειωσεις στις τιμες για να καταληξω. Μην μπερδεύεστε η 290Χ κάνει σφουγκαρόπανο οποιαδήποτε 780 όσο factory o/c και να έχει. Δύο κλικ στο κοντρολ πάνελ και τέλος. Οταν θα βγούν custom 290X με factory o/c το Titan θα είναι 10% πίσω. Το τσιπάκι είναι κτήνος. Clock to Clock κερδίζει Titan με άνεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 4-5 fps δεν το λες και σφουγγαρόπανο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 O/C σε 290X με reference cooler το ξεχνάς..Σε custom υλοποίηση θα δούμε τι και πως όταν βγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regeekfc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Οταν θα βγούν custom 290X με factory o/c το Titan θα είναι 10% πίσω. Το τσιπάκι είναι κτήνος. Clock to Clock κερδίζει Titan με άνεση. Αλλα οι custom με o/c δεν θα κανουν 550 ευρω και θα ειναι κοντα στην titan, οχι 10% καλυτερη. Το προβλημα παραμενει η θερμοκρασια, απο οτι βλεπω σε reviews σε quite mode - uber mode εχει την ιδια θερμοκρασια, 94-95, μπορει να υπαρχει και "αστοχια υλικου"... Επισης λενε οτι δεν εχουν ξαναδει καρτα με τετοια θερμοκρασια, και απο τις nvidia εχουν δει max 85 βαθμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Εγώ ένα ξέρω..95άρια και 60DB θόρυβο δεν είχε ούτε η GTX480, η κάρτα που κράζαν όλοι.Έτυχε να βρεθεί στα χέρια μου και δεν είχε καμία σχέση με τα όσα λέγαν, έφτανε peak 92 βαθμούς με O/C και ήταν και αθόρυβη οπότε αν δεν δω εγώ προσωπικά από κοντά την 290Χ να τρέχει δεν πιστεύω και πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Απορω γιατι η ΑΤΙ δεν επιτρεπει να βγαλουν οι εταιρειες non ref υλοποιησεις τωρα και οχι μετα απο 3+ μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Απορω γιατι η ΑΤΙ δεν επιτρεπει να βγαλουν οι εταιρειες non ref υλοποιησεις τωρα και οχι μετα απο 3+ μηνες. AMD λέμε εδώ και καιρό! Δυστυχώς το ATI μας τελείωσε όταν εξαγοράστηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Απορω γιατι η ΑΤΙ δεν επιτρεπει να βγαλουν οι εταιρειες non ref υλοποιησεις τωρα και οχι μετα απο 3+ μηνες. Είναι θέμα αντιμετώπισης των συνεργατών τους. Άμα έδινε το ελεύθερο από την αρχή, οι ASUS, SAPPHIRE, GIGABYTE και MSI θα κατασπάραζαν τους μικρότερους. Θα είχαν κάρτες δικές τους από την πρώτη μέρα και κανένας δεν θα έπαιρνε PowerColor, HIS, Club3D κλπ, που θα αργούσαν λίγο να βγάλουν τις δικές τους σχεδιάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Είπανε για τρείς μήνες ? Νόμιζα σε ένα μηνά θα έχουμε Non reference…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Και τώρα έχει non-reference άμα πιάνουν τα χερια σου από hardware. Το artic accelero extreme 3 της Artic είναι compatible με 290x. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 4-5 fps δεν το λες και σφουγγαρόπανο.. Ξέρεις το τμήμα marketing εκάστοτε πλευράς θα "σκότωνε" για αυτή τη μικρή γωνίτσα του σφουγγαρόπανου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Εγώ ένα ξέρω..95άρια και 60DB θόρυβο δεν είχε ούτε η GTX480, η κάρτα που κράζαν όλοι.Έτυχε να βρεθεί στα χέρια μου και δεν είχε καμία σχέση με τα όσα λέγαν, έφτανε peak 92 βαθμούς με O/C και ήταν και αθόρυβη οπότε αν δεν δω εγώ προσωπικά από κοντά την 290Χ να τρέχει δεν πιστεύω και πολλά. Για ποιο λόγο; τα 1100 είναι σχεδόν σίγουρα και τα 1200 σε πολλά κομμάτια. Και αυτά χωρίς voltage tunning. Γιατί πρέπει στη reference να έχω το φουρφούρι στα 35% και να μην είναι στο 50% (αθόρυβο μέσα σε ένα καλό case) και overclocked. Και στις δύο περιπτώσεις 95 βαθμούς θα έχεις. Quote από τον Gibbo του Overclockers UK: "Reviewers....... The card runs at 1000MHz always, no problem, not once did I see core speed drop off, it will only throttle if it exceeds 95c, which even in quiet mode is rare. I am running one at 1200MHz core and 6600MHz on stock cooler, it wipes the floor now with a GTX 780 running at 1310Mhz core and 6800MHz on a custom design card with uprated cooler. Its a great card, as drivers mature it will get faster and custom designs / coolers will make it faster still. Even more impressive is the yet to be released baby R290, it overclocks to a point where it also beats a 1300MHz GTX 780 quite easily, that is even cheaper. I sell them all, but AMD got a great product on their hands which will only get better. GTX 780 needs to drop to £399 Inc. and new 780Ti needs to be £499, come on NVIDIA, DO IT, DO IT NOW!!!!" http://forums.overclockers.co.uk/showpost.php?p=25175660&postcount=3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Γιατί πρέπει να ποστάρουμε τα ίδια και τα ίδια. Λέμε Clock for Clock η 290x είναι απλά πιο δυνατός πυρήνας από το GK110. Το πρόβλημα είναι ότι απλά δεν μπορείς να κανεις overclock στην reference γιατί τρέχει σαν τοστιέρα. Αντε ξανα να το εμπεδώσουμε 290x με 1359(core)/1550(mem) χρονισμους Titan με 1486(core)/1774(mem) χρονισμους Οποτε περιμένουμε custom υλοποιήσεις τύπου lighting η Dc2/Matrix και βλέπουμε. Άμα πιάνει 1200-1250 με καλή ψύξη σε αέρα θα μιλάμε για απίστευτες επιδόσεις για τα λεφτά της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα