Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγά το Uber-Mode ρε Blade, θα τις φύγουν τα σώβρακα από το GK180 :P

Επίσης, άσε να βγει να δούμε τι ψάρια θα πιάνει στο O/C γιατί στο GK110 αν βάλεις unlocked bios γίνεται άπιαστο.

Το θέμα δεν είναι ποια κάρτα είναι ταχύτερη, το θέμα είναι ποιος έχει από τον κατασκευαστή διακόπτη Uber-Mode. :-D

Υ.Γ. Άμφισβητείς την τεχνολογική υπεροχή της AMD; Εδώ ο άλλος έκανε (δωρεάν) Download την 280Χ από το internet, τι να λέμε τώρα ....

• Like 2
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι ποια κάρτα είναι ταχύτερη, το θέμα είναι ποιος έχει από τον κατασκευαστή διακόπτη Uber-Mode. :-D

Υ.Γ. Άμφισβητείς την τεχνολογική υπεροχή της AMD; Εδώ ο άλλος έκανε (δωρεάν) Download την 280Χ από το internet, τι να λέμε τώρα ....

οτι να ναι! :-D

Δημοσ.

καν'το και συ άμα μπορείς....χαΧΑ

Δημοσ.

Στα δικα μας τωρα -.- Βλεπω οτι σε 17games η 290Χ ηταν 23% πιο δυνατη απο την 780.. Πολυ ωραια. Η ερωτηση μου ειναι γιατι δεν την συγκριναν με την Titan,που βαση επιδοσεων,αυτος ειναι ο επισημος αντιπαλος της 290Χ?

• Like 1
Δημοσ.

Στα δικα μας τωρα -.- Βλεπω οτι σε 17games η 290Χ ηταν 23% πιο δυνατη απο την 780.. Πολυ ωραια. Η ερωτηση μου ειναι γιατι δεν την συγκριναν με την Titan,που βαση επιδοσεων,αυτος ειναι ο επισημος αντιπαλος της 290Χ?

Υπομονή άρα.

Το τι κανει καθε benchmarker/αρθρογράφος ... δεν είναι πάντα δίκή του επιλογή.

Δημοσ.

η εστω με gtx 690

Δημοσ.

Ισως γιατί συγκρίνουν ανα price point;Η Titan έχει και 1000€.

Δημοσ.

Βασικα official λενε οτι ηταν αυτα που ειδαμε στο videocardz,αρα δεν νομιζω να απεχουν πολυ απο τα τελικα αποτελεσματα.. Θα δειξει.

Η κόντρα είναι πάντα στο price point.

Επίσης είναι πάντα καλύτερο να έχεις έναν αντίπαλο από τον οποίο είσαι καθαρά μπροστά παρά να κρίνεται στο 1-2-3% και να παίζει με κάθε driver release.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...