johnnyman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστω φιλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Gaming Evolved App Kανει και για πρασινους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Kανει και για πρασινους? Πανω που πηγα να το ρωτησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Το Experience κάνει και για AMD; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Kανει και για πρασινους? Το βασικό πρόγραμμα κάνει, αλλά δεν σου ρυθμίζει αυτόματα τα γραφικά στα παιχνίδια. http://raptr.com/download Έχει και η NVIDIA τέτοιο πρόγραμμα εδώ και καιρό. Αλλά αυτά είναι για κονσολάκηδες Θέλω να ρυθμίζω εγώ τα γραφικά στα παιχνίδια. Δεν θέλω κοινωνική δικτύωση και στατιστικά. Άσε που όταν το έβαλα να μου ρυθμίσει την πασιέντζα για καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα, είπε ότι δεν μπορεί γιατί δεν έχει στοιχεία από την κοινότητα της AMD. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Beta είναι το πρόγραμμα ακόμα και συλλέγει τα στοιχεία μέσω cloud. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μουφιές προγράμματα είναι αυτά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ναι ενταξει απο οτι διαβασα κανει optimized τα games αλλα εγω αρχικα οταν ρωτησα ετσι και αλλιως δεν το ηθελα για αυτο ,αλλα για τις συντομευσεις που σου βγαζει στα εικονιδια σε μια κονσολα .Δεν πηρα αμεσως γραμμη οτι ειναι σαν το experience το οποιο το χω και μονο στο mass effect 3 το χρησιμοποιησα για να το φορτωσω το παιχνιδι επειδη ηταν παναλαφρο .Στο συγκεκριμενο μου αρεσε αυτη η κοκκινη κονσολα που σου βγαζει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Απλά βάζει προτεινόμενες ρυθμίσεις στα παιχνίδια, παντελώς άχρηστο δηλαδή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δεν κανει μονο αυτο απο οσο εχω ακουσει.. Για παμε στα δικα μας ,Giga r9 280x http://hexus.net/tech/reviews/graphics/61249-gigabyte-radeon-r9-280x-overclocked-edition/?page=4 Δεν μας τα λεει καλα η gigabyte στον θορυβο,αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα φτιαχτει με bios update. Σιγουρα θα την δουμε θα την δουμε παντως στα 290-300€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Σοβαρα μου χει γυαλισει η Matrix.. Ελα να φυγει για σπρωξιμο η 7950.. Ρολογια στα υψη σε απολυτο safe 1.2v ουτε καν 24/7.. Με την κουτα της τα βιβλιαρακια της, κωδικο για Bioshock (τα αλλα τα κατεβασα αυτο ακομα οχι).. Ελα να βρουμε ενδιαφερομενο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Θα δώσεις την 7950 για 280X ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Το καταλαβαινεις οτι θα ηταν εντελως ανουσιο να εκανες κατι τετοιο ετσι?? Θα δωσεις καποια λεφτα για να εχεις ιδιες επιδοσεις?? Οο Γιατι δεν κανεις cf καλυτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δεν κανει μονο αυτο απο οσο εχω ακουσει.. Για παμε στα δικα μας ,Giga r9 280x http://hexus.net/tech/reviews/graphics/61249-gigabyte-radeon-r9-280x-overclocked-edition/?page=4 Δεν μας τα λεει καλα η gigabyte στον θορυβο,αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα φτιαχτει με bios update. Σιγουρα θα την δουμε θα την δουμε παντως στα 290-300€ και η παλια version! ξενερα http://hexus.net/tech/reviews/graphics/61249-gigabyte-radeon-r9-280x-overclocked-edition/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 To CF σημαινει οτι πρεπει να σκασω κοντα 400.. No way! Αν την εσπρωχνα τη δικια μου και εδινα κανα 150αρι δε θα με χαλαγε! Δεν μου γυαλισε επειδη θα κερδισω κατι, αντε και πες οτι παταω τα 1200... so what.. για το prestige την θελω την Matrix.. Για το γοητρο βρε αδερφε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα