Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε, όχι και πρωϊνιάτικα 13:28, lol

Φιξτ :P

Μητσο μη φωναζεις ρε ασε να τον παρουμε λιγο ακομα (τον υπνο..)!

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

Ε ρε σι μου παει απο θεμα σε θεμα και λεει την μλκια του,και υπαρχουν ατομα που μπορει να το πιστεψουνε κιολας..

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tελικα ποτε θα ρθει η 290x ,σαν επισημη μερα κυκλοφοριας εχουμε τιποτα ή πηρε παραταση μαζι με το bf4 ?

Καλά άμα καθυστερήσει και το παιχνίδι επειδή θα καθυστερήσει η χαζοκάρτα θα 'ναι τραγικό, άλλο που δεν θέλει η DICE βέβαια για να φτιάξει τα bugs, trolol

• Like 1

Καλά άμα καθυστερήσει και το παιχνίδι επειδή θα καθυστερήσει η χαζοκάρτα θα 'ναι τραγικό, άλλο που δεν θέλει η DICE βέβαια για να φτιάξει τα bugs, trolol

Γιατι που τα ειδες τα bugs? Τrolol rises ...

Να κανει τι??? :P :P :P

Για το μονο πραγμα που χερεται η DICE αυτη τη στιγμη, ειναι το οτι η κυκλοφορια του BF4 θα κανει ολους αυτους που φωναζουν ακομα για BF3 να το παρατησουν. 

On topic τωρα και συγγνωμη, αρχιζουν και σκανε οι 280x σιγα σιγα:

http://www.xpcpro.com/sapphire-radeon-r9-280x-3gb-gddr5-uefi-pci-e-2xdvi-hdmi-dp-oc-dual-x-11221-00-20g.html

• Like 2

Αυτό με τα χρώματα δεν ισχύει, απλά διαφορετικές εταιρείες, διαφορετικές προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.Μπορείς να κάνεις τη μία να δείξει όπως η άλλη και το ανάποδο.

Oταν μιλαω για χρωματα,εννοω το γενικο στησιμο της εταιρειας.Η amd απο τα default,εχει πιο ομορφες ρυθμισεις.Η nvidia μου εμοιαζε παντα σαν ξεθωριασμενη.

Εχουν ελαχιστες διαφορες στην αποδοση,αλλα σιγουρα στις ιδιες ρυθμισεις δεν μπορει να γινει αντιληπτο απο το ανθρωπινο ματι.

On topic τωρα και συγγνωμη, αρχιζουν και σκανε οι 280x σιγα σιγα

Στα 280-300 εκει θα καταληξουν,και πολυ πιο γρηγορα απ'οτι θα περιμενε κανεις.Απο τιμες η amd δεν πιανεται παντως.Δεν κοροιδευει αυτους στους οποιους απευθυνεται τοσα χρονια.

Αναλογα σε τι ματι θα πεσεις και φυσικα τι μονιτορ εχεις. Σε καποιο η NV μπορει να δειχνει καλυτερα και σε αλλο χειροτερα, σιγουρα δεν ειναι αντικειμενικο μετρο συγκρισης. 

Εκτος αν μιλαμε για κανα monitor επεξεργασιας photo/video με αριστη απεικονιση και απειροαριστα χρωματα. :P

Στα 280-300 εκει θα καταληξουν,και πολυ πιο γρηγορα απ'οτι θα περιμενε κανεις.Απο τιμες η amd δεν πιανεται παντως.Δεν κοροιδευει αυτους στους οποιους απευθυνεται τοσα χρονια.

Και εγω τοσο υπολογιζω για Ελλαδα...290 και κατι μεση τιμη.

Αναλογα σε τι ματι θα πεσεις και φυσικα τι μονιτορ εχεις. Σε καποιο η NV μπορει να δειχνει καλυτερα και σε αλλο χειροτερα, σιγουρα δεν ειναι αντικειμενικο μετρο συγκρισης. 

Εκτος αν μιλαμε για κανα monitor επεξεργασιας photo/video με αριστη απεικονιση και απειροαριστα χρωματα. :P

Μιλαω να βγαζεις το ενα καλλωδιο απο το amd μηχανημα,και να το βαζεις στο ιδιο μονιτορ.

Το ιδιο και για την nvidia.Μιλαω για το γενικο στησιμο.Χωρις να πειραξω κατι.

Μιλαω να βγαζεις το ενα καλλωδιο απο το amd μηχανημα,και να το βαζεις στο ιδιο μονιτορ.

Το ιδιο και για την nvidia.Μιλαω για το γενικο στησιμο.Χωρις να πειραξω κατι.

Ναι αυτο σου εξηγω! :) Και εγω πχ σε 32 full hd τηλεοραση οταν αλλαζα μεταξυ 7970 και 670 δεν εβλεπα διαφορα καμια. Εχει να κανει οπως υποθηκε με τα presets της καρτας τα οποια σε αλλο μονιτορ να δειχνουν χειροτερα. :) Simple ;)

Έχουν διαφορετικές προεπιλεγμένες ρυθμίσεις από το CP τους, μπορεί να αλλάξει αυτό όποτε γουστάρει ο χρήστης.

Ναι βρε φιλε μου.Δεν αντιλεγω.Το ιδιο πραγμα σου λεω.Ειπα απο τα defaults.

Εκεινο που προσεξα στα πολλα χρονια χρησης και της μιας εταιρειας και της αλλης,η amd εχει ΠΙΟ ζωηρα χρωματα!

Ειναι ιδεα μου,ή μονο εγω το βλεπω αυτο;Aυτο που λεω ειναι δοκιμασμενο στην ιδια οθονη.

άκυρα τελείως αυτά που γράφεις.από μετάβαση,nvidia σε amd ξενέρωσε η ζωή μου τις πρώτες μέρες.πως σου φάνηκε;

δεν είναι πλεονέκτημα καμιάς από τις 2 εταιρίες τα "χρώματα" ;)

• Like 1

άκυρα τελείως αυτά που γράφεις.από μετάβαση,nvidia σε amd ξενέρωσε η ζωή μου τις πρώτες μέρες.πως σου φάνηκε;

δεν είναι πλεονέκτημα καμιάς από τις 2 εταιρίες τα "χρώματα" ;)

Εσυ εισαι ευχαριστημενος με ολα τα φαγητα που τρως;που κολλαει το ακυρο;

Προσωπικα τα χρωματα(οπως ειναι ρυθμισμενα στις amd control)ειναι καλυτερα.

είναι άκυρο να το βάλεις σαν + στις μια από τις 2 εταιρίες.όχι οι προτιμήσεις σου ;)

Μη λετε οτι να ναι...Plz...Η μονη διαφορα ειναι οτι η AMD εχει πιο εντονα τα κοκκινα ενω η Nvidia τα πρασσινα...Τοσο δυσκολα πια??Τοσο?? :P :P :P :P

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...