Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοίτα τιμή..Τέτοια τιμή θα έπρεπε να 'χει η 290Χ αν θυμηθούμε πόσο είχε η 5870 όταν βγηκε..

Να φανταστω οτι τοσο θα επρεπε να εχουν και αυτες που θα τις ριχνει στα αυτια;αν 350 "επρεπε" να εχει η 290Χ,τοτε καλα θα ηταν,αλλα αυτο σε μια αλλη παραλληλη διασταση. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nαι,γι'αυτο η 7990 ειναι αυτη την στιγμη η πιο δυνατη καρτα.

Εχεις κολλησει με τα drivers εσυ...δηλαδη οι amd με αερα δουλευουν;

Αυτα που λες και ισχυριζεσαι δεν στεκουν ουτε μια στις εκατο.Εγω απο τις επιδοσεις των amd αλλα βλεπω.Για μενα και οι 2 εταιρειες δινουν αυτα που μπορουνε.Η πρασινη,απλα βλεπει τον εαυτο της σαν την μερσεντες των καρτων,οταν βρισκεται ελαχιστα σε ορισμενες καρτες μπροστα,και κοστολογει αναλογως. B)

δέν με νοιάζουν μόνο τα καρέ ανα δευτερόλεπτο ρε φίλε αυτές είναι οι διαφορές μας.Γουστάρω φινετσάτο control panel,drivers που να μήν μου σπάνε το μυαλό όπως μου έσπαγε με την 6850 που είχα,και καλύτερα features(προσωπικά τα περισσότερα παιχνίδια που παίζω έχουν physx)και ας δώσω παραπάνω λεφτά.

με κουτσο dx11 και ανυπαρκτο  tessellation :-D

Ενώ το Thermi ήταν καλύτερο..Το μόνο μεγάλο αρνητικό του Cypress ήταν το τραγικό AF.

Να φανταστω οτι τοσο θα επρεπε να εχουν και αυτες που θα τις ριχνει στα αυτια;αν 350 "επρεπε" να εχει η 290Χ,τοτε καλα θα ηταν,αλλα αυτο σε μια αλλη παραλληλη διασταση. :D

Εντάξει, ίσως το παράκανα λίγο :P

Πάνω από 549$ δεν θα έπρεπε να έχει μια 290Χ σύμφωνα με αυτά που προσφέρει, τώρα θα μου πεις ότι προσφέρει επιδόσεις Titan ή και καλύτερες η οποία έχει ένα χιλιάρικο, άλλο αυτό.

Έχει πάψει εδώ και πολύ καιρό να ισχύει το ''ό,τι πληρώνεις παίρνεις''.

δέν με νοιάζουν μόνο τα καρέ ανα δευτερόλεπτο ρε φίλε αυτές είναι οι διαφορές μας.Γουστάρω φινετσάτο control panel,drivers που να μήν μου σπάνε το μυαλό όπως μου έσπαγε με την 6850 που είχα,και καλύτερα features(προσωπικά τα περισσότερα παιχνίδια που παίζω έχουν physx)και ας δώσω παραπάνω λεφτά.

Επειδη εχω δουλέψει εξισου για πολλα χρονια και την amd και την nvidia αυτο που λες δεν εγινε ποτε απο καμια,με την εννοια φινετσα κλπ,ειναι για τα καλλιστεια μονο.

Αλλοιμονο αν αρχισουμε να ψαχνουμε και ομορφια στο control panel.

Την δουλεια του να κανει,που την κανει.

Οσο για τα καρε.ΝΑΙ αυτα εχουν σημασια,αφου εκει φαινεται η δυναμη της καρτας.Οποτε θελετε τα επικαλειστε,και οποτε δεν συμφερουν θα το ριχνουμε στην ομορφια; :P Εδω για 1 fps,ο γνωστος φιλος saiz-τον ξερετε,εβγαζε της πρασινες καρταρες,τωρα τα καρε δεν μετρανε;

Λιγη σοβαροτητα,ειλικρινα.Ας ειναι δυνατη η 290Χ,και ας μην εχει ομορφια το control panel.Προσωπικα,ουτε το βλεπω.Αν η καρτα το'χει στην ψυχουλα της,ψιχουλα ειναι τα υπολοιπα.

Τα καρέ σκέτα δεν λένε απολύτως τίποτα, το θέμα είναι πόσο ομαλό είναι ένα παιχνίδι γιατί μπορεί να έχει 80 καρέ και να κάνει σπασίματα ή να μην το αισθάνεσαι σμούθ.Αυτό για μένα τουλάχιστον είναι πολύ πιο σημαντικό από τα σκέτα νουμεράκια που κοιτάνε οι άπειροι χρήστες.

Ρε μην ασχολειστε παλι τα ιδια και τα ιδια να πουμε ,με τους οδηγους!!!

Jim ΜΕΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑΣ ΣΟΥ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΗΣ AMD,ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΦΟΡΕΙΣ ΚΟΣΜΟ!! 

αντε να πουμε,μεσημεριατικα...

• Like 6

Τα καρέ σκέτα δεν λένε απολύτως τίποτα, το θέμα είναι πόσο ομαλό είναι ένα παιχνίδι γιατί μπορεί να έχει 80 καρέ και να κάνει σπασίματα ή να μην το αισθάνεσαι σμούθ.Αυτό για μένα τουλάχιστον είναι πολύ πιο σημαντικό από τα σκέτα νουμεράκια που κοιτάνε οι άπειροι χρήστες.

Μεχρι στιγμης,ποτε δεν ειχα θεμα με καμια εταιρεια.Με πολυ ειλικρινεια το λεω.ΚΑΙ ΑΝ υπηρχε,ηταν θεμα του game που ηθελε patches.

Εκεινο που προσεξα στα πολλα χρονια χρησης και της μιας εταιρειας και της αλλης,η amd εχει ΠΙΟ ζωηρα χρωματα!

Ειναι ιδεα μου,ή μονο εγω το βλεπω αυτο;Aυτο που λεω ειναι δοκιμασμενο στην ιδια οθονη.

Πολυ σωστο αυτο. Απο την αλλη, ναι, η AMD χρειαζεται καλυτερους drivers..Αυτο ομως δεν τη κανει να ερχεται δευτερη σαν εταιρια αλλα ουτε και πρωτη λογω fps. Το μονο καλο που εχει η AMD αυτη τη στιγμη (τα τελευταια 2 χρονια :P ) ειναι το VFM το οποιο η Nvidia για εναν casual-χρηστη-gamer το εχει παρατησει σε καποιο ραφι. 

Εγω ψηφιζω AMD αν οχι για τη σειρα R9 σιγουρα για την επομενη. Δειχνει οτι εχει πολλες ιδεες, ανακατεμενες βεβαια αλλα αν στρωσει κωλο (οπως δεν εκανε ποτε με τους επεξεργαστες και τους drivers) θα δουμε ωραια πραγματακια.

Ε, όχι και πρωϊνιάτικα 13:28, lol

Δεν ειναι 13.28 ,13.30 ειναι ...Trolol..

Tελικα ποτε θα ρθει η 290x ,σαν επισημη μερα κυκλοφοριας εχουμε τιποτα ή πηρε παραταση μαζι με το bf4 ?

Ούτε εγώ είχα ποτέ θέματα με μονές λύσεις, μόνο το OpenGL της AMD στην σειρά HD6xxx χάλασε από έναν οδηγό και μετά και μου κράσαρε το Warcraft 3 όποτε το έτρεχα σε OpenGL και το έκανα αυτό διότι η AMD έχει κάνει force on το v-sync μέσα από τα profiles της για Direct3D και δεν έκλεινε.

Αυτό με τα χρώματα δεν ισχύει, απλά διαφορετικές εταιρείες, διαφορετικές προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.Μπορείς να κάνεις τη μία να δείξει όπως η άλλη και το ανάποδο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...