Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα με τέτοια τιμή στην 280Χ, τι να προτείνεις από nVidia ; 770 ; Δεν λέει..

Αν πεσει στα 330-340 η 770 και ο ενδιαφερομενος παιζει σε 1080p και δεν τον ενδιαφερει το oc,μια χαρα λεει η 770. Βεβαια περιμενουμε να δουμε και πως θα κινηθουν οι τιμες στην 280χ.

Δημοσ.

Αν πεσει στα 330-340 η 770 και ο ενδιαφερομενος παιζει σε 1080p και δεν τον ενδιαφερει το oc,μια χαρα λεει η 770. Βεβαια περιμενουμε να δουμε και πως θα κινηθουν οι τιμες στην 280χ.

Μην λες τέτοια γιατί θα σου πουν ότι δεν πας πουθενά με 2GB Vram :P

Δημοσ.

38.5 εβγαζα εγω στο unigine με την asus 680 μου stok!

ακομα πισω εισται? :P

39 ακριβως εβγαζα με την 7950 μου,ειπαμε καλουλα η 680 xD

Πως γινεται να επεσα τοσο εξω?? :( Καλα θα περασει το αμαζον και φετος...

Δημοσ.

Τελικα τα ελληνικα μαγαζια δεν προκειται ποτε να βαλουν μυαλο. Δεν πειραζει, θα πεσουν κι αλλο οι πωλησεις τους.

2 μαγαζια ως τωρα τις εχουν φερει VisionStudio και Πλαισιο(καλα για το 2ο ουδεν σχολιο http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-R9-280X-3GB-GD5-OC-D-X-11221-00-20G.htm μονο 366ευρο μεσω Online αγορας  :rolleyes:  :rolleyes: ). Ας περιμενουμε να τις φερουν πρωτα ολα τα καταστηματα και μετα ειμαι σιγουρος οτι καποια απο τα γνωστα(VisionStudio,Digitalmaster πολυ πιθανο)θα ριξουν και λιγο τις τιμες κοντα στα 300ευρο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...