Fulgore1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Bf4 με R9 270X αποκλειεται να παιζεις ultra με 60fps!!Μπορει να παιζεις με 30-45 αλλα δεν νομιζω παραπανω!(σε 1080p αναλυση προφανως...) Θα το παιζεις στο High ομως λογικα...Σε παιχνιδια multi ειναι καλυτερα να ριχνεις λιγο την ποιοτητα των textures κτλ και να παιζεις με 60 fps παρα να παιζεις στο τερμα και να χεις drops μεχρι τον πατο... Επισης στο high το παιχνιδι εχει ακομα πολυ καλα γραφικα, δεν νομιζω να σου χαλαει την αισθηση κτλ... Παρολο που μιλαμε για Beta και αργοτερα τα πραγματα θα αλλαξουν στο τελικο παιχνιδι και με οτι drivers βγουν γιαυτο,μια γενικη ματια για BF4 beta σε 1080P Ultra ειναι εδω http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-4-graphics-card-performance,3634-8.html.Προφανως και δεν ειναι 100% σωστη αλλα δινει μια γενικη εικονα του τι να περιμενει ο καθενας απο τις διαφορετικες καρτες γραφικων σε θεματα επιδοσεων. Περιπου παντα ολα τα καταστηματα εχουν τις ιδιες τιμες το πολυ 20 ευρω διαφορα τρελη διαφορα με εξωτερικο αυτο που λες δεν ειναι απολυτα σωστο...εχω δει και 100 ευρω διαφορα για να μην πω 200 σε ιδιο προιον... Ακριβως οτι ειπε ο Nikos. Μεγα λαθος το οτι σχεδον ολα τα μαγαζια εχουν τις ιδιες τιμες με 30ευρο το πολυ διαφορα και θα δωσω και 2 παραδειγματα. 1)http://www.skroutz.gr/s/2542233/MSI-Radeon-HD7970-3GB-Lightning-Boost-Edition.html 2)http://www.skroutz.gr/s/2356751/Sapphire-Radeon-HD7970-3GB-Dual-X-2xDVI.html(και ολως τυχαιως ποιο ειναι το ακριβοτερο καταστημα ) Αρα δεν το λες και 20ευρο διαφορα Max . Συμφωνω οτι υπαρχει τρελη διαφορα απο εξωτερικο σε σχεση με αρκετα(οχι ολα)τα μαγαζια της Ελλαδας σε θεμα τιμων. Αλλα εσεις τι θα μου προτεινατε να παρω γιατι δεν κατεχω τιποτα απο oc mantle και αλλα τετοια απλα ψτιαχνω το πισακι μου και παιζω !!! Τι θα προτεινατε Aus,Gigabyte,Sapphire,Sapphire toxic ποια απο ολες?? Πρεπει πρωτα να εχουμε και τις τιμες τις καθεμιας για να προτεινουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δεν το εξηγησα καλα το θεμα εννουσα απο μεγαλες αλυσιδες οχι απο τα σκρουτζομαγαζα αλλα ναι σε αυτο εχετε δικιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Τα περισσότερα "γνωστά" σκρουτζομάγαζα έχουν καλύτερη εξυπηρέτηση κ τιμές απ'τις αλυσίδες, μην τα προσπερνάς έτσι εύκολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos667 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Τι εννοεις "σκρουτζομαγαζα" ? Γιατι το skroutz δεν εχει αλυσιδες καταστηματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δεν το εννοουσα με κακη εννοια απλα δεν εχει τοσο γνωστα καταστηματα αυτο ηθελα να πω τελος παντον μην γραφουμε αλλο offtopic συνεχιζουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Παρολο που μιλαμε για Beta και αργοτερα τα πραγματα θα αλλαξουν στο τελικο παιχνιδι και με οτι drivers βγουν γιαυτο,μια γενικη ματια για BF4 beta σε 1080P Ultra ειναι εδω http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-4-graphics-card-performance,3634-8.html.Προφανως και δεν ειναι 100% σωστη αλλα δινει μια γενικη εικονα του τι να περιμενει ο καθενας απο τις διαφορετικες καρτες γραφικων σε θεματα επιδοσεων. Μεσα επεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 http://forums.anandtech.com/showpost.php?p=35603073&postcount=333 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 nooo ^^^^ καλα τα παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos667 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Η 7970 GHz περναει την R9 280X ? Το ειδα και αλλου και δεν μου αρεσει καθολου...εγω απ'όσο ξερω η καινουρια νικαει κατα 2-3 FPS...οποις ξερει σχετικα με το θεμα ας μας διφωτισει λιγακι παρακαλω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Η 7970 GHz περναει την R9 280X ? Το ειδα και αλλου και δεν μου αρεσει καθολου...εγω απ'όσο ξερω η καινουρια νικαει κατα 2-3 FPS...οποις ξερει σχετικα με το θεμα ας μας διφωτισει λιγακι παρακαλω... Η μια ειναι η ghz edition(7970 ghz) και η άλλη είναι η απλή(r9 280x). Για αυτό νομίζω γίνεται αυτό. Edit : Μαλλον δίκιο έχω παρακάτω έχει την απλή 7970 και είναι πιο κάτω απο r9 280x. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Η 7970 GHz περναει την R9 280X ? Το ειδα και αλλου και δεν μου αρεσει καθολου...εγω απ'όσο ξερω η καινουρια νικαει κατα 2-3 FPS...οποις ξερει σχετικα με το θεμα ας μας διφωτισει λιγακι παρακαλω... αν είναι στοκ vs στοκ η 7970 ghz είναι καλύτερη. Επίσης να ξέρεις ότι πολλά review δείχνουν την νεότερη κάρτα καλύτερη ότι και να γίνει. Μερικές φορές δε τα σκορ των παλιών καρτών είναι από προηγούμενα review με παλιούς driver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos667 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ναι αλλα με λιγα λογια μπορουμε να πουμε οτι η AMD εβγαλε καινουριες "χειροτερες καρτες"? ουτε καν 2% αυξηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 με λιγα λογια μπορουμε να πουμε οτι εβγαλε ακριβως ιδιες καρτες με χαμηλοτερη τιμη.αφου ιδιες καρτες ειναι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos667 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ναι ρε παιδια αλλα απο πανε οι υπολοιποι λενε οτι η GHz ειναι καλυτερη... κατα τη γνωμη σας ποια αξιζει και γιατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 με λιγα λογια μπορουμε να πουμε οτι εβγαλε ακριβως ιδιες καρτες με χαμηλοτερη τιμη.αφου ιδιες καρτες ειναι. Ναι ρε παιδια αλλα απο πανε οι υπολοιποι λενε οτι η GHz ειναι καλυτερη... κατα τη γνωμη σας ποια αξιζει και γιατι... Οτι ειπε ο Thanos απο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα