Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://videocardz.com/46741/radeon-r9-290x-pictured-close

Ακομα ποτε θα δουμε ριβιους δεν εχω καταλαβει εγω... αυριο το πρωι θελω να ξυπνησω και σπαμαρετε ριβιους,γινεται?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρε το πλαίσιο..Μας έκανε και γελάσαμε μεσημεριάτικα

http://videocardz.com/46741/radeon-r9-290x-pictured-close

Ακομα ποτε θα δουμε ριβιους δεν εχω καταλαβει εγω... αυριο το πρωι θελω να ξυπνησω και σπαμαρετε ριβιους,γινεται?

Ανάλογα τι ώρα :P

Σκετη απατη το πλαισιο μαλλον θα καταληξουμε απο εξωτερικο αλλα μια απορια δεν μου λυσατε αμα χαλασει τι γινετε?

Γιατι για σενα το Πλαισιο απο Ελλαδα ειναι μονοδρομος???Δηλαδη αλλα καταστηματα δεν υπαρχουν??

• Like 1

Ρε σεις ειπαμε καθιστε πρωτα να ερθουν,τελος του μηνος οι καρτες,και σε αλλα μαγαζια και μετα βλεπουμε τι αξιζει και τι οχι... Ακομα δεν εχουν ερθει και ρωταμε ποτε θα υπαρξουν μειωσεις κτλπ Υπομονη ,μιας και μονο αυτο μπορομε να κανουμε προς το παρον. :P

Οχι αντιθετως...απλα ρωταω γιατι εαν ολα τα καταστηματα εχουν τετοιες τιμες...Μηπως ξερουμε ομως ποιες καρτες θα εχουν παιχνιδια μαζι και εαν ναι μπορουμε να μαντεψουμε ποια?

Επισης γιατι τις εχει μονο το πλαισιο μεχρι τωρα?

Οχι αντιθετως...απλα ρωταω γιατι εαν ολα τα καταστηματα εχουν τετοιες τιμες...Μηπως ξερουμε ομως ποιες καρτες θα εχουν παιχνιδια μαζι και εαν ναι μπορουμε να μαντεψουμε ποια?

Επισης γιατι τις εχει μονο το πλαισιο μεχρι τωρα?

Που ειδες οτι τις εχει φερει???,αναμενεται συντομα γραφει. Και παιχνιδια ή θα εχει σε ολη την σειρα R7 και R9 ή σε καμια καρτα.

αα οκ εχεις δικιο συγνωμη δικου μου λαθος...

Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το mantle και πως γινεται το oc στις καρτες με oc boost δηλαδη αυτες απο μονες τους κανουν πως κανουμε και εμεις χωρις να τις πιεσουμε πολυ...

Εαν το mantle παντως οτι και να ναι το εχει και η σειρα 7xxx δεν θα δουμε καν μετριες διαφορες...

Καλησπερα...μπηκα στο πλαισιο και εχουν φερει την λεγαμενη καρτα...και ενω η AMD ειπε οτι θα κοστιζει 300€ στο πλαισιο τι δινουν 360...

Η τιμη αυτη ειναι καθοριστικη για ολα τα καταστηματα η μονο για το πλαισιο?

Εαν ναι να παρω την R9 270X(παιζει BF4 Ultra?).

λετε τα χριστουγεννα να πεσει στα 300 η τιμη η να μην περιμενω και να παρω την R9 270X?

Παιχνιδια δινει μονο το πλαισιο μαζι η και αλλα καταστηματα?

Για nVidia πηγαινα αλλα λογο τιμης/αποδοσης αλλα γνωμη αλλα τωρα αλλα βλεπω..

Bf4 με R9 270X αποκλειεται να παιζεις ultra με 60fps!!Μπορει να παιζεις με 30-45 αλλα δεν νομιζω παραπανω!(σε 1080p αναλυση προφανως...)

Θα το παιζεις στο High ομως λογικα...Σε παιχνιδια multi ειναι καλυτερα να ριχνεις λιγο την ποιοτητα των textures κτλ και να παιζεις με 60 fps παρα να παιζεις στο τερμα και να χεις drops μεχρι τον πατο...

Επισης στο high το παιχνιδι εχει ακομα πολυ καλα γραφικα, δεν νομιζω να σου χαλαει την αισθηση κτλ...

Αλλα εσεις τι θα μου προτεινατε να παρω γιατι δεν κατεχω τιποτα απο oc mantle και αλλα τετοια απλα ψτιαχνω το πισακι μου και παιζω !!!

Τι θα προτεινατε Aus,Gigabyte,Sapphire,Sapphire toxic ποια απο ολες??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...