Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι αλλα χανουν πελατες ετσι.δεν ειναι και κατι το τοσο εντυπωσιακο βαση ανταγωνισμου για να μας πουν 'περιμενετε μαλακες και μονο κερδισμενοι θα βγειτε'

αντε να ειναι 10-15% πανω απο 780 λεμε τωρα.τιμες σιγα τις διαφορες ενα 50ρικο κατω και αυτο εαν θα ειναι.

Edit:αντε παλι υπομονη.millenium βασιζομαστε πανω σου να μας ηρεμισεις :P :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@τάκη Αν ισχύει αυτό που λες, τότε εμένα ως πελάτη μου δείχνουν σαφή έλλειψη εμπιστοσύνης στο προϊόν τους. ΄Ασε που υπάρχει και η λεγόμενη βιομηχανική κατασκοπεία γι'αυτό τον λόγο, δηλαδή περιμένουν επίσημο press release απ'την πράσινη για να ανεβάσουν τα ρολόγια;

Αν είναι άκυρο το δημοσίευμα ΟΚ, πάσο. Αν ισχύει όμως...

@τάκη Αν ισχύει αυτό που λες, τότε εμένα ως πελάτη μου δείχνουν σαφή έλλειψη εμπιστοσύνης στο προϊόν τους. ΄Ασε που υπάρχει και η λεγόμενη βιομηχανική κατασκοπεία γι'αυτό τον λόγο, δηλαδή περιμένουν επίσημο press release απ'την πράσινη για να ανεβάσουν τα ρολόγια;

Αν είναι άκυρο το δημοσίευμα ΟΚ, πάσο. Αν ισχύει όμως...

Θυμησου τι εγινε με τις 680 vs 7970. :-D

ναι αλλα χανουν πελατες ετσι.δεν ειναι και κατι το τοσο εντυπωσιακο βαση ανταγωνισμου για να μας πουν 'περιμενετε μαλακες και μονο κερδισμενοι θα βγειτε'

αντε να ειναι 10-15% πανω απο 780 λεμε τωρα.τιμες σιγα τις διαφορες ενα 50ρικο κατω και αυτο εαν θα ειναι.

Edit:αντε παλι υπομονη.millenium βασιζομαστε πανω σου να μας ηρεμισεις :P :P

Νομίζεις πως όλοι είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη όσον αναφορά τα νέα στο net βρε Θάνο; Αυτά από μέρα σε μέρα αλλάζουν ,αν κάθεσαι να τα παρακολουθείς χάνεις τη μπάλα.Αν ισχύει ή ακόμα και αν είναι mind games τι να κάνουμε αφού ξέρεις οτι παίζονται χρήματα από πίσω και για την amd το graphics division είναι σημαντικό.

Πότε είπε επίσημα η amd ημερομηνία κυκλοφορίας;Ούτε στις 15 είπε ούτε στις 25 ,και το ακύρωσε.Να ξέρουμε και τι λέμε.

• Like 1

Η γνώμη μου είναι να μην ψάχνετε άδικα review για 280χ. Είναι ακριβώς η ίδια κάρτα με 7970ghz επομένως έχουμε δει άπειρα review. Οπως φαίνεται και απο το ανωτέρω διάγραμμα απόδοσης στα games, τό μοναδικό που διαφοροποιεί τα fps είναι ο χρονισμός. Δηλαδή η 280χ που είναι χρονισμένη κάτω απο 1000 έχει χαμηλότερα fps απο την 7970ghz που είναι στα 1000. Η toxic που είναι 1070 έχει λίγα περισότερα fps κάτι το οποίο βέβαια θα το πετύχετε και με τη χαμηλή 280x και την 7970ghz κάνοντας manual το oc αντί να το έχει default ο κατασκευαστής.

• Like 3

Παντως στο amazon δεν ηδα και τις καλυτερες τιμες 330 δολαδι 370 και παμε πιο πανω!!!Ρωτησα στο vision studio και μου ειπανε τελη του μηνα θα τις εχουνε και εκανα μια ερωτηση για τιμη αν και δεν νομιζω να μου το πουν αυτο ακομα αλλα περιμενω!!!Ενω στο ebay καπως καλυτερα πανε σε τιμες http://www.ebay.com/itm/MSI-AMD-Radeon-R9-280X-GAMING-3GB-GDDR5-DVI-HDMI-2Mini-DisplayPorts-PCI-Express-/271296463576?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item3f2a8782d8

Η γνώμη μου είναι να μην ψάχνετε άδικα review για 280χ. Είναι ακριβώς η ίδια κάρτα με 7970ghz επομένως έχουμε δει άπειρα review. Οπως φαίνεται και απο το ανωτέρω διάγραμμα απόδοσης στα games, τό μοναδικό που διαφοροποιεί τα fps είναι ο χρονισμός. Δηλαδή η 280χ που είναι χρονισμένη κάτω απο 1000 έχει χαμηλότερα fps απο την 7970ghz που είναι στα 1000. Η toxic που είναι 1070 έχει λίγα περισότερα fps κάτι το οποίο βέβαια θα το πετύχετε και με τη χαμηλή 280x και την 7970ghz κάνοντας manual το oc αντί να το έχει default ο κατασκευαστής.

Δεν εχεις αδικο αλλα μιλαμε για μια απο τις καλυτερες υλοποιησεις η οποια αξιζει λιγο ψαξιμο. Στο review βλεπουμε οτι ειναι 6-7% πιο γρηγορη κατα μεσο ορο απο την 7970Ghz...not bad!

Παντως στο amazon δεν ηδα και τις καλυτερες τιμες 330 δολαδι 370 και παμε πιο πανω!!!Ρωτησα στο vision studio και μου ειπανε τελη του μηνα θα τις εχουνε και εκανα μια ερωτηση για τιμη αν και δεν νομιζω να μου το πουν αυτο ακομα αλλα περιμενω!!!Ενω στο ebay καπως καλυτερα πανε σε τιμες http://www.ebay.com/itm/MSI-AMD-Radeon-R9-280X-GAMING-3GB-GDDR5-DVI-HDMI-2Mini-DisplayPorts-PCI-Express-/271296463576?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item3f2a8782d8

Αυτο που κοιτας ειναι απο US και θα πληρωσεις τελωνειο και δασμους...

Αυτο που κοιτας ειναι απο US και θα πληρωσεις τελωνειο και δασμους...

Το γνωριζω σαν παράδειγμα το εβαλα αυτο ειχε πολλες απο αγγλια και πιο φθηνες

H R9 280X αποτελεί rebranded 7970 και αφενός το γνωρίζαμε, αφετέρου διαφαίνεται και στα reviews.

Αυτό για το οποίο δεν είμασταν 100% σίγουροι και διαπιστώνεται πλέον από διάφορα sites είναι ότι η σειρά R9 είναι πλήρως συμβατή για Crossfire με την σειρά 7ΧΧΧ.

Ήδη υπάρχουν benchmarks με Crossfire 280X με 7970GHz edition με άριστα αποτελέσματα! Το scaling είναι σχεδόν ακριβώς το ίδιο με το να έβαζες τις ίδιες κάρτες.

280X-CF-2.jpg

Χμμμμ.....να το κάνουμε το Crossfire άραγε.......?

• Like 1

Σε διαφορα reviews αναφερουν οτι σε συστηματα που ειχαν drivers απο 7970ghz βαζοντας την 280χ, οι drivers δουλευαν κανονικα και η καρτα αναγνωριστηκε ως 7970. Μονο με τους beta amd drivers αναγνωριστηκε ως 280χ. Cf με 280χ και 7970 γινεται καθοτι ειναι ιδια καρτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...