Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν απάντησες στην ερώτηση του Prospector, στο σύστημα της υπογραφής σου θα μπει ;

Παραπέμπω στη πρώτη πρόταση της υπογραφής μου η οποία καλύπτει και αυτό το θέμα έστω και έμμεσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@Παντρελη γυρω στις 18 του μηνος θα αρχισουν να τις πουλουν τα καταστηματα,οποτε ας δουμε τι θα δουμε απο κεινη την ημερα και μετα

Βασικα στον Παντελη αναφερομουν παιδες απλα ειχε απαντησει ηδη ο Ailuros xD

• Like 1

@Παντρελη γυρω στις 18 του μηνος θα αρχισουν να τις πουλουν τα καταστηματα,οποτε ας δουμε τι θα δουμε απο κεινη την ημερα και μετα

Βασικα στον Παντελη αναφερομουν παιδες απλα ειχε απαντησει ηδη ο Ailuros xD

Σε 5 ημερες θα κυκλοφορησει η 280χ ελλαδα ?

Δηλαδη αυτες που βλεπουμε σε ξενα site (amazon,Ebay) ειναι για προπαραγγελια ή τις εχουνε ηδη αμα ειναι να κανω παραγγελια!!!Αλλα αν χαλασει τι κανω μετα που την πηρα απο εξω?

<p>@Παντρελη γυρω στις 18 του μηνος θα αρχισουν να τις πουλουν τα καταστηματα,οποτε ας δουμε τι θα δουμε απο κεινη την ημερα και μετα</p>

<p>Βασικα στον Παντελη αναφερομουν παιδες απλα ειχε απαντησει ηδη ο Ailuros xD</p>

Ααα για μένα πήγαινε; όχι φυσικά θα κάνω αναβάθμιση αλλά δεν είναι οντοπικ να πω τι θα βάλω όσο για τις 18 καλά ναι τότε θα δούμε πάντως απ'αυτα που διαβάζω προς gigabyte θα παω.

• Like 1

Δηλαδη αυτες που βλεπουμε σε ξενα site (amazon,Ebay) ειναι για προπαραγγελια ή τις εχουνε ηδη αμα ειναι να κανω παραγγελια!!!Αλλα αν χαλασει τι κανω μετα που την πηρα απο εξω?

Διαθέσιμες είναι.

Χθες είδα τον Χάρο με τα μάτια μου όταν κουνιόταν το σπίτι σαν μπαλαρίνα μόλις 30 χιλιόμετρα από το επίκεντρο του σεισμού, οπότε μπορείτε θεωρώ να ζήσετε και χωρίς τα επουσιώδη όποια κι αν είναι αυτά.

Η NVIDIA φταίει...

'Όπως βλέπουμε και στο σχήμα, που βρήκα στο in.gr, η AMD και η INTEL είναι καλά διασκορπισμένες ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα. 

post-43441-0-15672900-1381689530_thumb.jpg

• Like 6

Διαθέσιμες είναι.

Με το δεύτερο ερώτημα του polonos; αν χαλάσει με την εγγύηση απ'έξω τι γίνεται;

ε αμα ισχυει κατι τετοιο θα χασουν αρκετους πελατες.και εμενα μαζι....

ελεος δηλαδη,ας βγαλουν τα review και ας μην ειναι ακομη διαθεσιμες οι καρτες.

• Like 3

Η υπόθεση φαινόταν απ'την αρχή ότι πάει για epic fail, πλέον το σιγουρέψαμε. Εκτός αν παίζει πίεση από κάποιον vendor που δεν έχει ολοκληρώσει την υλοποίησή του και πέφτει πέπλο απ'την AMD για λόγους ανταγωνισμού.

Preorder χωρίς ούτε ένα review εγώ πάντως δεν θα έκανα όσο fanboy κι αν ήμουν.

ε μα,πρεπει να περιμενουμε να βγουν review,να γινουν διαθεσιμες και να ερθουν Ελλαδα...πως την ειδαν δηλαδη?premium μαρκες στα αυτοκινητα οπου παραγγελνεις και περιμενεις?ελεος για καρτες γραφικων μιλαμε.

• Like 2

Η υπόθεση φαινόταν απ'την αρχή ότι πάει για epic fail, πλέον το σιγουρέψαμε. Εκτός αν παίζει πίεση από κάποιον vendor που δεν έχει ολοκληρώσει την υλοποίησή του και πέφτει πέπλο απ'την AMD για λόγους ανταγωνισμού.

Preorder χωρίς ούτε ένα review εγώ πάντως δεν θα έκανα όσο fanboy κι αν ήμουν.

Εμενα μου φαινεται πως ειναι θεμα εντυπωσεων ...

Προσπαθουν να μην κανουν την πατατα που εκαναν με τους χαμηλους χρονισμους της 7970 .... και που έσκασε η Nvidia με την 680 και τα turbo και αναγκάστηκαν για Ghz κ.λ.π.

Σου λέει να δούμε τι θα φέρει ο άλλο και χρονίζουμε ανάλογα ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...