Millennium Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 άρα,αν δεν είναι αναγκαία η αγορά κάρτας μπορεί να περιμένει μέχρι Χριστούγεννα+ για να δει και την απάντηση από Nvidia μεριά ή να αγοράσει μια 7970.στα 280 η matrix είναι άριστη επιλογή Δεν το έλεγα για το συγκεκριμένο παλικάρι αλλά γενικότερα.Ποιός μίλησε για χριστούγεννα;7970GE ή 280Χ μπορεί να πάρει κανείς και τώρα εκτός και αν θέλει να πάρει 770 και να πληρώσει τον έξτρα φόρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Η 280x δεν υποστηριζει TrueAudio ετσι? Κατι επιασε το αυτι μου στο vid του Linus. Πολυ ασχημο αυτο απο την amd, ενα τετοιο feature θα την ξεχωριζε απο ενα ξερο rebrand, ακολουθει τα βηματα της Nv. Αλλα βεβαια αφου και στις 2 εταιριες τους βγαινει σε πωλησεις, ποιος ειμαι εγω να κρινω. Καλα τα price drops (της ταξης του 17-18%, οπως και 770 σε σχεση με την 680) αλλα οταν κανεις κατι, καλυτερα να το κανεις σωστα. μάλλον γιατί το TrueAudio χρειάζεται διαφορετικό hardware 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Έχεις χάσει επισόδια Ash, ξερό rebrand είναι οι 270-280Χ. Ούτε chip revision ούτε τπτ. Για εμένα είναι θείο δώρο βέβαια (280Χ + 7950 CF) αλλά new release δεν τις λες. Τελευταία ελπίδα για τους φανατικούς κόκκινους οι 290/290Χ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δεν το έλεγα για το συγκεκριμένο παλικάρι αλλά γενικότερα.Ποιός μίλησε για χριστούγεννα;7970GE ή 280Χ μπορεί να πάρει κανείς και τώρα εκτός και αν θέλει να πάρει 770 και να πληρώσει τον έξτρα φόρο. σε έχασα τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Να περιμένω εγώ συγκεκριμένα μέχρι τα χριστούγεννα δε παίζει περιμένω καιρό τώρα το περισσότερο που μπορώ να περιμένω είναι ενα 20ήμερο το πολύ αν μέχρι τότε δεν έχουμε καμία σημαντική εξέλιξη θα πάω είτε σε toxic είτε στη gigabyte. Και ούτε με ψήνει η 7970 αν και ξέρω απο reviews που έχω διαβάσει οτι είναι ίδια με 280x. Ούτε -αν και μια ζωη είμαι με nvidia- με ψήνει να περιμένω απάντηση της nvidia μάρεσει η πρόταση της amd η 280x και απο τα review-επιδόσεις που διάβασα και απο τη τιμή της. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Έχεις χάσει επισόδια Ash, ξερό rebrand είναι οι 270-280Χ. Ούτε chip revision ούτε τπτ. Για εμένα είναι θείο δώρο βέβαια (280Χ + 7950 CF) αλλά new release δεν τις λες. Τελευταία ελπίδα για τους φανατικούς κόκκινους οι 290/290Χ. βρε συ το ξερω, αλλα τοσο σαλιο ξοδευτηκε για το TrueAudio και το υποστηριζει μονο η 260x και 290/290x? Δηλαδη θα το υποστηριζει η 7790? Αναλογα και εφοσον μιλαμε για rebrand, και το mantle θα το παιρνουν οι 280x, θα το δουμε και στις δικες μας? (σειρα 7xxx) Γενικα, τοσο πολλα εξοδα ηταν για να γινει implement σε ολη την σειρα 2xx το TrueAudio? Θελει αλλαγες στον πυρηνα? Ξερουμε? Edit: Επισης δεν ειναι για τους κοκκινους, μονο, τελευταια ελπιδα οι 290/290X, ολους τους συμφερει να κοντραρουν τα top μοντελα της NV. Αντιθετα, για τους φανατικους κοκκινους ταιριαζει μια αλλαγη απο 7950 σε 280x. Μπεεεε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Και το περίμενε δεν έχει τελειωμό. Χθες είδα τον Χάρο με τα μάτια μου όταν κουνιόταν το σπίτι σαν μπαλαρίνα μόλις 30 χιλιόμετρα από το επίκεντρο του σεισμού, οπότε μπορείτε θεωρώ να ζήσετε και χωρίς τα επουσιώδη όποια κι αν είναι αυτά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Στο συστημα της υπογραφής σου θα μπει? Ο_Ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Να περιμένω εγώ συγκεκριμένα μέχρι τα χριστούγεννα δε παίζει περιμένω καιρό τώρα το περισσότερο που μπορώ να περιμένω είναι ενα 20ήμερο το πολύ αν μέχρι τότε δεν έχουμε καμία σημαντική εξέλιξη θα πάω είτε σε toxic είτε στη gigabyte. Και ούτε με ψήνει η 7970 αν και ξέρω απο reviews που έχω διαβάσει οτι είναι ίδια με 280x. Ούτε -αν και μια ζωη είμαι με nvidia- με ψήνει να περιμένω απάντηση της nvidia μάρεσει η πρόταση της amd η 280x και απο τα review-επιδόσεις που διάβασα και απο τη τιμή της. δεν υπάρχει κάτι να σου πούμε.280χ είναι η μόνη επιλογή σου Χθες είδα τον Χάρο με τα μάτια μου όταν κουνιόταν το σπίτι σαν μπαλαρίνα μόλις 30 χιλιόμετρα από το επίκεντρο του σεισμού, οπότε μπορείτε θεωρώ να ζήσετε και χωρίς τα επουσιώδη όποια κι αν είναι αυτά. περίμενε και το τσουνάμι τώρα.χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 βρε συ το ξερω, αλλα τοσο σαλιο ξοδευτηκε για το TrueAudio και το υποστηριζει μονο η 260x και 290/290x? Δηλαδη θα το υποστηριζει η 7790? Αναλογα και εφοσον μιλαμε για rebrand, και το mantle θα το παιρνουν οι 280x, θα το δουμε και στις δικες μας? (σειρα 7xxx) Γενικα, τοσο πολλα εξοδα ηταν για να γινει implement σε ολη την σειρα 2xx το TrueAudio? Θελει αλλαγες στον πυρηνα? Ξερουμε? Το Mantle θα το υποστηρίζουν όλες οι GCN.Περισσότερα θα πουν τον Νοέμβρη στην APU '13.DSP cores χρειάζονται για το TrueAudio. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 @Ash Σε κάλυψε ο Μιλλ περί Μανδύα/TrueAudio. @Ailuros Είναι ισχυρό σοκ ο Εγκέλαδος, ρίξε μερικές διαγραφές/μπαν στους ενοχλητικούς για να ξεχαστείς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 δεν υπάρχει κάτι να σου πούμε.280χ είναι η μόνη επιλογή σου περίμενε και το τσουνάμι τώρα.χαχα Για το τσουνάμι της υπέρτατης βλακείας φροντίζουν αρκετοί εδώ μέσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 δεν υπάρχει κάτι να σου πούμε.280χ είναι η μόνη επιλογή σου Συμφωνώ οτι ειναι η 280χ η μόνη μου επιλογή απλά δεν ήξερα ποια εκδοση μέχρι τώρα νόμιζα πως η toxic και η asus direct cu II ήταν η δυνατοτερες αλλα όση ώρα άργησα να απαντήσω έκατσα και εκανα συγκριση απο ίδιο site το review για gigabyte με το review με asus direct cu. Η gigabyte σε fps έβγαινε καλύτερη σε μερικά games και σε άλλα ίδια. Μετά έκανα σύγκριση toxic με asus και η toxic ήταν κατα πολύ λίγο καλύτερη απο asus. Κατέληξα λοιπόν στη gigabyte λόγο vfm όμως προαναφέρθηκε. Απλά τώρα το θέμα ειναι απο που; είδα πριν απο τον prospector απο το mindfactory μιας και βγαίνει σε καλή τιμή μαζί με τα μεταφορικά. Αλλα ο απο κάτω εγραψε κάτι για προσοχη στο site αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 @Ailuros Είναι ισχυρό σοκ ο Εγκέλαδος, ρίξε μερικές διαγραφές/μπαν στους ενοχλητικούς για να ξεχαστείς Yπάρχει νηνεμία μέχρι να κυκλοφορήσει η AMD και τα βασικότερα έχουν γίνει γνωστά ήδη. ΄Αλλωστε η NV περιμένει με το χέρι στην σκανδάλη πως θα αντιδράσει και για αυτό ακριβώς το λόγο παρατείνουν το σασπένς οι κόκκινοι. Τα κόκκινα κασκόλ υπεραμύνονται κάτι που μου διαφεύγει προς στιγμή και τα πράσινα απλά πρέπει να προσθέσουν και αυτά την παπαριά τους για να γίνεται κουβέντα ΧΩΡΙΣ να αντιμετωπίζουμε καμιά σπουδαία κυκλοφορία ή κάποιο κοσμογονικό γεγενός που θα αλλάξει την ροή του τρισδιάστατο. Είπα για τσουνάμι; Α ναι.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 @padelis Δεν απάντησες στην ερώτηση του Prospector, στο σύστημα της υπογραφής σου θα μπει ; @Ailuros Μήπως το κοσμογονικό έρθει από κει που δεν το περιμένουμε; Από καμιά Samsung πχ, όχι ως τεχνολογία επεξεργαστή αλλά ως τεχνολογία απεικόνισης (υπάρχει και το project με τα 3D γυαλιά του Carmack, μου διαφεύγει το όνομα); 'Η θεωρείς ότι έχει δρόμο ακόμα το πυρίτιο; Πόσα περισσότερα FLOPS επεξεργαστικής ισχύος θέλουμε δηλαδή, ή μας κρατάει κάτι άλλο πίσω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα