Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τόσο πολύ; και εγώ περίμενα να μου πείτε σε κάνα 20ημερο. Ρωτάω γιατί πάω για αναβάθμιση και θέλω να βάλω τη νέα σειρά τότε θα τη παραγγείλω απέξω απλά όταν έρθει η ώρα θα χρειαστώ τη βοήθεια σας. Απο αυτά που έχω δεί και απο ένα σαιτ που έχει compare σε κάρτες γραφικών έχω δει οτι ανάμεσα στην απλη ρ9 280χ, sapphire r9 280x vapor-x, sapphire r9 280x dual-x, sapphire r9 280x toxic-x και msi r9 280x gaming oc η καλύτερη είναι η toxic. Δε ξέρω βέβαια για τη gigabyte που αναφέρανε καποιοι παραπάνω νομίζω οτι στα ίδια με την toxic και πιο φθηνή. Εχω δίκιο η όχι;

Και γενικά απο τις εκδόσεις που θα βγούνε ποιά θα είναι καλύτερη απο αυτά που έχω διαβάσει ειναι η asus direct cu II;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Prospector8 αναφερει την Gigabyte μιας και ως τωρα σε αρκετες καρτες γραφικων ειναι ισως η VFM επιλογη καθως εχει 3 χρονια εγγυηση,καλο συστημα ψυξης και χαμηλη τιμη σε σχεση με Asus και Msi(η Sapphire εχει 2 χρονια εγγυηση αλλα και αυτη ειναι παρα πολυ καλη).

Κοιτα αν πραγματικα βιαζεσαι δες απο εξωτερικο(εγω θα ελεγα Gigabyte λογω εγγυησης αν και δεν τις εδω δει τις καρτες πως τα παμε σε επιδοσεις). Αλλιως αν απο Ελλαδα τωρα μονο στην http://www.skroutz.gr/s/2542233/MSI-Radeon-HD7970-3GB-Lightning-Boost-Edition.html ,μπορω να σκεφτω απο Amd μερια παντα.

Ωραια gigabyte ή sapphire toxic; γιατί το βιάζομαι το θέμα απο τη στιγμή που μου πατε κοντά στα χριστουγέννα.

Τα παιδιά τα παραλένε για τα Χριστούγεννα  :)

• Like 1

Κοιτα να δεις, αν θα ασχοληθεις με oc τοτε ναι για την toxic αλλα απο εδω http://www.amazon.fr/Sapphire-Toxic-Carte-graphique-Express/dp/B00FOQZZ9G/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1381=8-2&keywords=r9+280x σου βγαινει τελικη τιμη περιπου ~325€. Εγω παραπανω για μια 280Χ δεν θα εδινα. Αν θελεις Vfm και σε απασχολει το θεμα της εγγυησης,τοτε η gigabyte ειναιβη καρτα σου που θα την βλεπουμε γυρω στα 280-290€.

Και το περίμενε δεν έχει τελειωμό.

Εν μερη απο το Σεπτεμβριο ξερω πολλους που ειναι στο περιμενε ,αρα εχει καποιο δικιο ο Phanispal. Και μιας και μιλαμε για την R9 280x,εγω θα ελεγα οσους περιμενουν να πανε σε καποια 7970 Matrix στα 280 απο εξωτερικο :P

• Like 1

Δεν έχει ανακοινωθεί ως τώρα price cut για nvidia 7.Φυσικό είναι αφού δεν έχουν κυκλοφορήσει καλά-καλά οι R9,δεν έχουν σημειώσει πωλήσεις ούτε και έβγαλε καμμιά άλλη κάρτα η nvidia.

Δεν έχει ανακοινωθεί ως τώρα price cut για nvidia 7.Φυσικό είναι αφού δεν έχουν κυκλοφορήσει καλά-καλά οι R9,δεν έχουν σημειώσει πωλήσεις ούτε και έβγαλε καμμιά άλλη κάρτα η nvidia.

άρα,αν δεν είναι αναγκαία η αγορά κάρτας μπορεί να περιμένει μέχρι Χριστούγεννα+ για να δει και την απάντηση από Nvidia μεριά ;)

ή να αγοράσει μια 7970.στα 280 η matrix είναι άριστη επιλογή

Η 280x δεν υποστηριζει TrueAudio ετσι? Κατι επιασε το αυτι μου στο vid του Linus. Πολυ ασχημο αυτο απο την amd, ενα τετοιο feature θα την ξεχωριζε απο ενα ξερο rebrand, ακολουθει τα βηματα της Nv. Αλλα βεβαια αφου και στις 2 εταιριες τους βγαινει σε πωλησεις, ποιος ειμαι εγω να κρινω. Καλα τα price drops (της ταξης του 17-18%, οπως και 770 σε σχεση με την 680) αλλα οταν κανεις κατι, καλυτερα να το κανεις σωστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...